Informaciˇ de la Seu

Us trobau a la seu electrònica de la Universitat de les Illes Balears. En aquesta web tindreu accés, a través de la xarxa de telecomunicacions, a la informació, els serveis i els tràmits electrònics gestionats i administrats per la Universitat de les Illes Balears. Els tràmits es podran realitzar des de qualsevol lloc i en qualsevol moment, amb la qual cosa s'evitaran els desplaçaments a les dependències de la Universitat.

Els tràmits administratius realitzats mitjançant la seu electrònica tenen la mateixa validesa que si s'efectuen de forma presencial.

Així mateix, la seu electrònica de la Universitat de les Illes Balears proporciona el punt d'accés a la comunitat universitària, als ciutadans, a les empreses i a les administracions públiques, i facilita mecanismes d'identificació telemàtica segura en els tràmits administratius realitzats a través d'Internet.

La Universitat de les Illes Balears, mitjançant la seva seu electrònica, anirà posant progressivament a disposició dels ciutadans nous serveis i procediments electrònics. Només podran iniciar-se telemàticament aquells procediments disponibles al catàleg de la seu electrònica.

La titularitat, gestió i administració de la seu corresponen exclusivament a la Universitat de les Illes Balears en l'exercici de les seves competències.