Com navegar per la Seu?

Estructura del lloc web i navegació

La Seu electrònica de la UIB està estructurada en seccions que es mostren en forma de pestanyes:

  • Sobre la Seu
  • Serveis
  • Informació
  • Carpeta ciutadana
  • Ajuda i suport tècnic

A la capçalera, trobareu la data i hora oficials i l'accés a la Seu en els idiomes disponibles.

A més, a la pàgina principal hi ha accessos directes a algunes parts destacades de la Seu.

On som?

El camí de miques permet orientar l’usuari en la ruta de la pàgina que visualitza en relació amb la resta dels continguts de la web.

Mapa del web

El mapa del web permet veure en forma d'arbre l’estructura principal de la Seu electrònica de la UIB. És una altra manera d’accedir a les seccions i subseccions.

Encapçalament

Totes les pàgines tenen un encapçalament que indica el tema que s'hi tracta. A la resta dels continguts, s’empren els encapçalaments de nivells posteriors per definir-ne les subseccions. Aquests encapçalaments segueixen els estàndards definits pel W3C.

Enllaços

Per als enllaços que no tinguin un text suficientment descriptiu, se n’empra el títol per oferir la informació addicional que identifica el destí de l’enllaç. A més, s’ha evitat obrir noves finestres del navegador amb enllaços sense avisar l’usuari. Per regla general, els enllaços dins el web no obriran finestres noves, però, en cas que sigui necessari fer-ho, el text alternatiu de l’enllaç inclourà un text descriptiu d’aquesta situació.

Taules

Les taules que s’inclouen a les pàgines del lloc web universitari s’empren exclusivament per introduir dades tabulars. En cap cas no s’empren taules per presentar la informació d’una forma (estil) determinada.