FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XX
Núm. 250
Divendres, 18 de març de 2005
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Rectorat
7134 RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 15 de febrer de 2005 per la qual es modifica l'Acord executiu 6927/2004, de 8 de juny, pel qual s'aprova la normativa que regula el procediment per a la realització d'exàmens a les seus universitàries .

Atesos els problemes sorgits amb la implantació de l'Acord executiu 6927/2004, de 8 de juny, pel qual s'aprova la normativa que regula el procediment per a la realització d'exàmens a les seus universitàries i d'acord amb les previsions de l'article 23.1.h) dels Estatuts d'aquesta universitat, el Consell de Direcció, a la sessió del dia d'avui, ha aprovat la modificació de l'acord executiu indicat.

Article 1

Tot seguit s'expressa com queden modificats els articles que s'indiquen.

1. La nova redacció del segon apartat de l'article 2 és la següent:

«Els professors afectats han de trametre als caps d'estudis els exàmens amb un mínim de tres dies d'antelació a la seva realització, exceptuant els professors que formen part del projecte Campus Extens illes.»

2. Es modifica la redacció de l'article 7, que resta d'aquesta manera:

«El mateix dia de realització dels exàmens, una vegada acabats aquests, s'enviaran per missatger al vicerector d'Ordenació Acadèmica. Cada professor retirarà els seus exàmens quaranta-vuit hores després de la data de realització al mateix vicerectorat, inclosos els exàmens dels professors de Campus Extens illes. Cada professor signarà un escrit segons el qual ha rebut el seu.»

3. S'introdueix un darrer article, el 9, amb la redacció següent:

«Els alumnes que hagin demanat de fer a les seus universitàries de Menorca i Eivissa els exàmens segons el present acord executiu i després no es presentin a la convocatòria sol·licitada, perdran el dret que estableix l'acord al llarg d'un període de dos anys.»

Article 2

Es disposa la publicació com a annex del text íntegre resultant de la modificació de l'Acord executiu 6927/2004.

Annex

Article 1

L'estudiant ha de fer una sol·licitud adreçada al degà o director de centre, durant el mes de desembre per a la convocatòria de febrer i durant el mes d'abril per a la convocatòria de juny. Per a la convocatòria de setembre es pot presentar la sol·licitud fins al 20 de juliol.

Article 2

1. Els caps d'estudis comunicaran al professorat el nombre de sol·licituds amb la relació d'estudiants.

2. Els professors afectats han de trametre als caps d'estudis els exàmens amb un mínim de tres dies d'antelació a la seva realització, exceptuant els professors que formen part del projecte Campus Extens illes.

Article 3

Els exàmens han d'incorporar les instruccions necessàries perquè les pugui seguir adequadament el professorat de les respectives seus: temps de durada, nombre de fulls que poden emprar els estudiants, recomanacions, etc., i en el cas d'exàmens tipus test, les normes pertinents.

Article 4

El vicerector d'Ordenació Acadèmica determinarà la persona responsable que a les respectives seus ha de rebre els exàmens, els ha de custodiar fins a la data prevista i els ha d'enviar, segon s'indica a l'article 7.

Article 5

1. El cap d'estudis és la persona responsable de fer una planificació amb tots els exàmens que s'han de dur a terme, amb el nom de l'assignatura, del professor o professora, la data i hora; aquesta planificació l'ha de fer arribar a la persona responsable de la seu corresponent. És igualment responsable d'enviar els exàmens a les seus corresponents a través de maleta, fax o correu electrònic.

2. Els caps del servei d'administració de les seus, a partir de la planificació realitzada pels caps d'estudis, arbitraran les mesures oportunes perquè els estudiants puguin dur a terme els exàmens en la data i l'hora fixades. A més, notificaran als caps d'estudis el nom i cognoms dels professors que tindran esment dels exàmens el dia indicat, i els donaran un telèfon de contacte de cada un d'ells.

Article 6

El dia de l'examen hi haurà un mòbil a les seus i a la consergeria dels centres i seran els bidells els encarregats de fer-lo arribar a l'aula d'examen per tal que el professorat pugui resoldre els dubtes dels estudiants que s'examinen a les seus.

Article 7

El mateix dia de realització dels exàmens, una vegada acabats aquests, s'enviaran per missatger al vicerector d'Ordenació Acadèmica. Cada professor retirarà els seus exàmens quaranta-vuit hores després de la data de realització al mateix vicerectorat, inclosos els exàmens dels professors de Campus Extens illes. Cada professor signarà un escrit segons el qual ha rebut el seu.

Article 8

La revisió d'exàmens es pot fer per correu electrònic o per telèfon en la data que concreti cada professor.

Article 9

Els alumnes que hagin demanat de fer a les seus universitàries de Menorca i Eivissa els exàmens segons el present acord executiu i després no es presentin a la convocatòria sol·licitada, perdran el dret que estableix l'acord al llarg d'un període de dos anys.»

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma,  15 de febrer de 2005
El Rector, Avel·lí Blasco



 
 
Acord anterior
  Acord següent

Acords que fan referència a aquest.