FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XIX
Núm. 241
Divendres, 23 de juliol de 2004
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
NOMENAMENTS I SITUACIONS
Rectorat
6945 RESOLUCIÓ del Rector del dia 30 de juny de 2004 per la qual es fan públics els integrants del Consell d'Edició del Servei de Publicacions i Intercanvi Científic.

Fent ús de les atribucions que em confereix l'article 30.1.g) i s) dels Estatuts d'aquesta universitat i d'acord amb el que estableix l'article 8 de l'Acord normatiu 6560/2004, de 17 de febrer, pel qual es fa públic el Reglament del Servei de Publicacions i Intercanvi Científic (FOU núm. 233, de 19 de març), dispòs de fer públics els integrants del Consell d'Edició del servei esmentat:

President: el vicerector competent.

Vocals:

a) El director del Servei de Publicacions i Intercanvi Científic.

b) El subdirector tècnic del Servei de Publicacions i Intercanvi Científic.

c) Sis membres elegits per la Junta de Degans i Directors de Centre i per la Junta de Directors de Departament i d'Institut Universitari de Recerca, reunides en sessió conjunta:

Àrea d'Humanitats: doctor Antonio Bernat Vistarini (Dept. de Filologia Espanyola, Moderna i Llatina), com a titular, i doctor Pere Rosselló Bover (Dept. de Filologia Catalana i Lingüística General), com a suplent.

Àrea de Ciències Socials: doctora M. Dolors Forteza Forteza (Dept. de Ciències de l'Educació), com a titular, i doctor Josep A. Pérez Castelló (Dept. de Ciències de l'Educació), com a suplent.

Àrea de Ciències Jurídiques: doctor Román Piña Homs (Dept. de Dret Públic), com a titular, i doctora M. Pilar Ferrer Vanrell (Dept. de Dret Privat), com a suplent.

Àrea de Ciències Experimentals: doctora Josefa Donoso Pardo (Dept. de Química), com a titular, i doctora Francesca Garcias Gomila (Dept. de Física), com a suplent.

Àrea de Ciències de la Salut: doctora Margalida Gili Planas (Dept. de Psicologia), com a titular, i senyora M. Pilar Sánchez-Cuenca López (Dept. d'Infermeria i Fisioteràpia), com a suplent.

Àrea d'Ensenyaments Tècnics: doctor Josep Lluís Ferrer Gomila (Dept. de Ciències Matemàtiques i Informàtica), com a titular, i doctor Guillem Femenies Nadal (Dept. de Ciències Matemàtiques i Informàtica), com a suplent.

Secretari: l'editor del Servei de Publicacions i Intercanvi Científic.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma,  30 de juny de 2004
El Rector, Avel·lí Blasco



Acords que fan referència a aquest.