FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any X  
Núm. 108
Divendres, 2 de juny de 1995 
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Consell Executiu
2766 ACORD EXECUTIU del dia 4 de maig de 1995 pel qual es convoquen eleccions al càrrec de Rector de la Universitat de les Illes Balears.

A petició del Rector d'aquesta universitat, amb la deliberació prèvia del Consell Executiu del dia d'avui i complint els tràmits que preveuen l'article 87.7 dels Estatuts, els articles 30, 31, 32 i 33 del Reglament del Claustre i els articles 20, 21, 22 i 23 de l'Acord normatiu 2313/1994, de 26 d'abril (FOU núm. 94, de 29 d'abril), pel qual s'aprova la normativa electoral i de representació de la Universitat de les Illes Balears, aquest Consell Executiu acorda d'obrir el procés elec toral a l'òrgan unipersonal ordinari de caràcter general de Rector de la Universitat de les Illes Balears.
El procediment d'elecció serà el següent:
1. A partir de l'endemà de publicar-se l'Acord de la convocatòria d'eleccions s'obre un termini de deu dies per presentar candidats. Aquests s'han de presentar per escrit, amb petició explícita del candidat, davant la Comissió Electoral.
De conformitat amb el que estableix l'article 79 de l'Acord normatiu 1308 /1991, de 29 de gener (FOU núm. 56, de 28 de febrer), el termini de presentació de candidats acaba el dia 14 de juny de 1995 a les 22 hores (Registre General de la Universitat, Son Lledó, campus universitari).
2. Una vegada transcorregut el termini de presentació, la Comissió Electoral, en un termini màxim de cinc dies, farà públics els candidats acceptats i ho comunicarà a la Mesa del Claustre, juntament amb la resolució que fixi el termini màxim de la data de les votacions, que no podrà excedir els trenta dies comptats a partir de la data de la publicació d'aquest acord.
3. Un cop efectuades les previsions indicades, la Mesa del Claustre, en un termini màxim de cinc dies, fixarà el dia de la convocatòria de la sessió extraordinària del Claustre i distribuirà els temps de les intervencions a la dita sessió.
4. El vot per correu es regirà per l'Acord de la Comissió Electoral 926/1990, de 19 de gener (FOU núm. 41, de 22 de gener), pel qual es fa pública la normativa que ha de regir el vot per correu.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tengui els efectes que corresponguin.

 

Palma, 4 de maig de 1995
El Rector, Nadal Batle



 

Acords que fan referència a aquest.