logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

N˙m. 507 - Any  XXXVI - I. DISPOSICIONS GENERALS Divendres, 18 de desembre de 2020
Rectorat

13764. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 15 de desembre de 2020 per la qual es fa pública la relació de convenis, protocols i contractes generals ratificats pel Consell de Govern del dia 21 de juliol de 2020.

El Consell de Govern, a la sessió ordinària del dia 21 de juliol de 2020, va ratificar els convenis, protocols i contractes generals que s’indiquen a l'annex.

El text complet d’aquests documents es pot consultar a la Secretaria General i a la pàgina web <http://www.uib.cat/lauib/Convenis-i-acords/>.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 15 de desembre de 2020
El Rector,
Llorenç Huguet

Annex

Ref.

Entitat

Responsable

Objecte

Contingut econòmic

Aprovació del Consell de Direcció

Data de la signatura

Vigència

 

3974

 

Federació Empresarial Hotelera d’Eivissa i Formentera, entitat Fiesta Hotels & Resorts, SL, Fundació Abel Matutes, Fundació Vicente Juan Guasch i entitat Hermanas Reina Escandell, SL

 

 

 

Jordi Llabrés (vicerector d’Innovació i Relacions Institucionals)

 

 

Conveni instrumental entre la Federació Empresarial Hotelera d’Eivissa i Formentera, l’entitat Fiesta Hotels & Resorts, SL, la Fundació Abel Matutes, la Fundació Vicente Juan Guasch, l’entitat Hermanas Reina Escandell, SL, la Universitat de les Illes Balears i la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears relatiu al suport logístic i econòmic per finançar i dur a terme a Eivissa el postgrau Màster en Gestió Turística (MTA), títol propi de la UIB (65 ECTS)

 

36.000 euros

 

30/6/2020

 

5/10/2020

 

Fins a la finalització d’aquesta edició del màster