FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XXI
Núm. 262
Divendres, 17 de febrer de 2006
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Rectorat
7468 RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 1 de febrer de 2006 per la qual es fa pública la taula d'equivalències aprovada per la Comissió Acadèmica sobre el reconeixement de crèdits de lliure configuració per tasques de representació en aplicació de l'article 22.1.j) del Reglament acadèmic de la UIB .

La Comissió Acadèmica de la Universitat, a la sessió del dia 15 de desembre de 2005, va aprovar la taula d'equivalències sobre el reconeixement de crèdits de lliure configuració per tasques de representació en aplicació de l'article 22.1.j) del Reglament acadèmic d'aquesta universitat, i el Consell de Direcció, a la sessió ordinària d'avui, n'ha pres coneixement.

Fent ús de la competència que m'atribueix l'article 30.1.a) i s) dels Estatuts d'aquesta universitat i tenint en compte la disposició de l'article 22.1.j) del Reglament acadèmic de la UIB, resolc de fer pública la taula d'equivalències aprovada per la Comissió Acadèmica sobre el reconeixement de crèdits de lliure configuració per tasques de representació en aplicació de l'article 22.1.j) esmentat del Reglament acadèmic de la Universitat.

Reconeixement de crèdits de lliure configuració per tasques de representació a òrgans col·legiats de la Universitat

Càrrec

Crèdits

Expedició del certificat

Representant al consell de departament

2 crèdits

Secretari del departament

Representant a la junta de facultat o d’escola

2 crèdits

Secretari de la facultat o escola

Representant al Claustre

1 crèdit

Secretari General

Representant al Consell de Govern

4 crèdits

Secretari General

Representant al Consell Social

2 crèdits

Secretari del Consell Social

Representant al plenari del Consell d’Estudiants

4 crèdits

Secretari del Consell d’Estudiants

Representant a la comissió permanent del Consell d’Estudiants

6 crèdits

Secretari del Consell d’Estudiants

President, secretari i tresorer del Consell d’Estudiants

5 crèdits

Secretari del Consell d’Estudiants

1. Perquè es puguin reconèixer els crèdits de lliure configuració és necessari formar part de l'òrgan on l'estudiant és escollit com a representant durant el temps equivalent a un any acadèmic.

2. El nombre màxim de crèdits que es poden reconèixer per aquest concepte és de quinze per any acadèmic i, durant la carrera, els que determini el pla d'estudis.

3. L'alumne representant ha d'assistir, almenys, al 80 per cent de les sessions convocades.

Reconeixement de crèdits de lliure configuració per tasques de representació com a delegat de curs

1. Els alumnes que vulguin demanar el reconeixement de crèdits de lliure configuració per tasques de representació com a delegats de curs han de fer-ho, per escrit, als serveis administratius corresponents.

2. El reconeixement de crèdits per tasques de representació com a delegat de curs es resoldrà al centre corresponent, d'acord amb l'article 22 del Reglament acadèmic. El degà o director d'escola, o la persona que delegui, determinarà si és procedent o no el reconeixement de crèdits, com també el nombre de crèdits per reconèixer, tenint en compte que per aquesta activitat, com a màxim, es podran reconèixer tres crèdits de lliure configuració per any acadèmic.

3. El Consell d'Estudiants facilitarà als degans i directors d'escola la llista amb els noms dels delegats de curs. Aquesta llista s'ha de lliurar, com a data límit, el dia 15 de novembre.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma,  1 de febrer de 2006
El Rector, Avel·lí Blasco



 

 
Acord anterior
  Acord següent

Acords que fan referència a aquest.