FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XX
Núm. 251
Divendres, 22 d'abril de 2005
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Consell de Direcció
7180 ACORD EXECUTIU del dia 12 d'abril de 2005 pel qual es desenvolupa l'Acord normatiu 7131/2005, de 16 de març, pel qual se suprimeix el Departament de Ciències de l'Educació i, en conseqüència, es creen dos nous departaments.

El Consell de Direcció, a la sessió ordinària del dia d'avui, en virtut de les atribucions que li confereix la disposició final primera de l'Acord normatiu 7131/ 2005, de 16 de març, pel qual se suprimeix el Departament de Ciències de l'Educació i, en conseqüència, es creen dos nous departaments (FOU núm. 250, de 18 de març), ha acordat de desenvolupar l'acord normatiu esmentat.

Els termes de l'acord són els següents:

Primer. Es constitueix un consell de departament per al Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques que serà integrat pels membres següents:

a) Tots els membres dels cossos docents universitaris, els ajudants, els professors ajudants doctors, els professors col·laboradors, els professors contractats doctors, els professors emèrits i els professors visitants de les àrees de coneixement de Teoria i Història de l'Educació, Didàctica de l'Expressió Musical, Música, Didàctica de l'Expressió Plàstica i Educació Física i Esportiva.

b) Una representació dels professors associats:

1. Laguens Garcia, Mercè
2. Ramírez Mesas, Joan F.
3. Barceló Ginard, Bartomeu Joan
4. Fullana Puigserver, Pere

c) Alumnes: Rafael Sedano Porcel (Resolució 6515/2004, de 28 de gener, per la qual es fa pública la relació de representants dels estudiants elegits per als consells de departament de la Universitat FOU núm. 231, de 6 de febrer). Tot això sens perjudici que, oportunament, es convoquin eleccions.

d) Un representant, si escau, del personal d'administració i serveis adscrit al departament.

Segon. Es constitueix un consell de departament per al Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l'Educació que serà integrat pels membres següents:

a) Tots els membres dels cossos docents universitaris, els ajudants, els professors ajudants doctors, els professors col·laboradors, els professors contractats doctors, els professors emèrits i els professors visitants de les àrees de coneixement de Didàctica i Organització Escolar i Psicologia Evolutiva i de l'Educació.

b) Una representació dels professors associats:

1. Sastre Vidal, Miquela M.
2. Luca de Tena Bethencourt, Carmen
3. Casero Martínez, Antonio
4. López Roca, Núria
5. de Benito Crosetti, Bàrbara
6. Ordinas Pons, Catalina

c) Alumnes: no n'hi ha, actualment. Tot això sens perjudici que, oportunament, es convoquin eleccions.

d) Un representant, si escau, del personal d'administració i serveis adscrit al departament.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma,  12 d'abril de 2005
El Rector, Avel·lí Blasco



 
 
Acord anterior
  Acord següent

Acords que fan referència a aquest.