FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XIX
Núm. 238
Divendres, 28 de maig de 2004
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Consell de Govern
6878 ACORD NORMATIU del dia 13 de maig de 2004 pel qual s'aprova el programa d'ajuts per a la incorporació de tècnics.

El Consell de Govern, a la sessió ordinària del dia d'avui, fent ús de la competència que li atribueix l'article 21.2.31 i 37 dels Estatuts d'aquesta universitat i a proposta del Consell de Direcció, ha aprovat el programa d'ajuts per a la incorporació de tècnics.

Article 1

L'objectiu d'aquest programa és cofinançar places de tècnics, preferentment de nivell FP2, amb la finalitat de realitzar tasques de suport en el marc de projectes de recerca finançats.

Article 2

Anualment el Consell de Direcció fixarà el nombre de places i el cost total de cada plaça, que inclourà la seguretat social. La Universitat finançarà el cinquanta per cent d'aquesta quantitat i el grup de recerca o investigador ha de cofinançar la resta. La relació del tècnic amb la Universitat serà laboral, mitjançant un contracte per obra i servei que estarà lligat a un projecte viu de recerca.

Article 3

Les sol·licituds s'han de presentar durant el mes de desembre al Vicerectorat d'Investigació i Política Científica en els impresos que es poden trobar als diferents centres i a la pagina web de l'OSR. Només s'acceptarà una sol·licitud per grup o investigador reconegut a la UIB, és a dir, que aparegui al catàleg d'investigadors i grups d'investigació de la UIB.

Article 4

Les sol·licituds seran adjudicades per la Comissió d'Investigació, una vegada avaluades per la comissió avaluadora de l'OSR. Una vegada feta l'adjudicació de les places, s'obrirà una nova convocatòria adreçada a les persones interessades en les places de tècnics que s'ofereixen.

Article 5

Per fer la priorització de les sol·licituds es tindran en compte els criteris següents:

a) La productivitat científica de l'investigador que fa la sol·licitud durant els darrers cinc anys (un màxim de 10 punts). Les valoracions es faran seguint el barem del GREC. La puntuació dels candidats serà proporcional a la valoració de l'investigador i es donarà la màxima puntuació a la sol·licitud presentada per l'investigador amb més valoració.

b) Els ingressos generats a la UIB en tasques de recerca per l'investigador o grup de recerca durant els darrers cinc anys (un màxim de 5 punts). Les valoracions es faran seguint el barem del GREC. La puntuació dels candidats serà proporcional a la valoració de l'investigador o grup sol·licitant, i es donarà la màxima puntuació al candidat amb més valoració.

c) Si a la darrera convocatòria l'investigador o grup de recerca ha tingut un tècnic subvencionat per aquest programa, tindrà 5 punts addicionals. Si ha tingut tècnic subvencionat per aquest programa en una altra convocatòria els darrers cinc anys, hom li restarà 5 punts.

d) Si el grup o investigador no ha tingut tècnic subvencionat per aquest programa en una altra convocatòria els cinc anys anteriors a la darrera convocatòria, tindrà 3 punts addicionals. Si no ha tingut mai tècnic subvencionat per aquest programa, tindrà 3 punts més addicionals.

e) La comissió avaluadora pot donar fins a un màxim de 5 punts per afavorir grups minoritaris i intentar fer una àmplia distribució entre els departaments i instituts, evitant la concentració excessiva.

Article 6

No es considerarà la sol·licitud de cap professor que no tingui el currículum actualitzat al programa GREC.

Disposició transitòria

L'article 5 d'aquest acord normatiu s'aplicarà tenint ja en compte les convocatòries anteriors.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma,  13 de maig de 2004
El Rector, Avel·lí Blasco



 

Acords que fan referència a aquest.