FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XIX
Núm. 233
Divendres, 19 de març de 2004
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Consell de Govern
6562 ACORD NORMATIU del dia 17 de febrer de 2004 pel qual s'aprova el programa d'ajuts per a l'assistència a congressos i estades de treball.

El Consell de Govern, a la sessió ordinària del dia d'avui, fent ús de la competència que li atribueix l'article 21.2.31 i 37 dels Estatuts d'aquesta universitat i a proposta del Consell de Direcció, ha aprovat el programa d'ajuts per a l'assistència a congressos i estades de treball.

Article 1

Aquest programa pot subvencionar les activitats següents:

a) Assistència a congressos i seminaris.

b) Estades de treball d'investigadors a l'estranger, amb una durada mínima de dues setmanes.

c) Estades de treball d'investigadors a Espanya, amb una durada mínima de quatre setmanes.

Article 2

Poden presentar sol·licitud a aquest programa els professors i investigadors següents:

a) Professors de la UIB que pertanyin als cossos docents, numeraris i interins.

b) Professors de la UIB associats, ajudants i associats de nacionalitat estrangera.

c) Professors contractats de la UIB.

d) Investigadors contractats del programa Ramón y Cajal.

e) Becaris de la UIB que gaudeixin d'una beca FPU o FPI dels ministeris de l'Estat espanyol, de la Unió Europea, de la comunitat autònoma de les Illes Balears o de la mateixa UIB.

f) Investigadors dels instituts universitaris de recerca que tinguin projectes d'investigació competitius i actius, tramesos per la UIB o que participin en programes de doctorat de la UIB.

g) Investigadors contractats pel programa de reincorporació de doctors i tecnòlegs i per altres programes del Ministeri de Ciència i Tecnologia.

Article 3

Anualment el Consell de Direcció fixarà la quantitat màxima que pot percebre una mateixa persona cada any. Així mateix només es pot percebre un màxim del 60% d'aquesta quantitat per congrés o conferència. Les quantitats màximes dels professors amb dedicació a temps parcial i associats seran el 50% de les dels professors a temps complet.

Article 4

Per estades de treball a l'estranger es pot subvencionar un màxim per mes del 60% de la quantitat fixada pel Consell de Direcció (article 3). Per estades de treball a l'Estat espanyol el màxim per mes és del 40% d'aquesta quantitat. En cap cas no es pot sobrepassar el màxim per persona establert a l'article 3. A les conferències convidades només es pagaran les despeses de viatge.

Article 5

En l'assistència a congressos i seminaris es pot subvencionar l'import del viatge (el més econòmic possible), la inscripció al congrés i les dietes.

Les quantitats màximes d'aquests conceptes són:

a) Inscripció a congrés: 350 euros.

b) Dietes de manutenció (nacionals): tres dies màxim a 25 euros/dia.

c) Dietes de manutenció (estranger): tres dies màxim a 45 euros/dia.

d) Dieta d'allotjament (nacional): tres dies màxim a 25 euros/dia.

e) Dieta d'allotjament (estranger): tres dies màxim a 45 euros/dia.

Article 6

Les sol·licituds s'han de presentar al vicerector de Política Científica amb els impresos que es poden trobar als diferents centres de la UIB i a la pàgina web de l'OSR. Per a assistència a congressos i seminaris s'ha d'adjuntar el resum de la comunicació i còpia de l'acceptació de la comunicació. Els becaris queden eximits d'aquests requeriments durant els dos primers anys de la beca. Per a estades de treball s'ha d'especificar el lloc i la durada, i s'ha d'adjuntar un escrit on s'expliqui el motiu de l'estada, un resum del treball que s'ha de fer i una carta de convidada o d'acceptació del centre receptor. Als impresos s'han d'especificar tots els ajuts demanats a qualsevol institució pública o privada. L'incompliment d'aquestes condicions implicarà la denegació de la subvenció i la possible inhabilitació del sol·licitant en convocatòries posteriors. Les sol·licituds han de dur el vistiplau del director del departament.

Article 7

La convocatòria es mantindrà oberta sempre i les sol·licituds seran avaluades cada mes, excepte els mesos de gener, agost i setembre. No s'acceptarà cap sol·licitud dues setmanes després d'haver fet l'activitat.

Article 8

Les sol·licituds seran avaluades per la Comissió d'Investigació. D'altra banda, no es considerarà la sol·licitud de cap professor que no tingui el currículum actualitzat al programa GREC.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma,  17 de febrer de 2004
El Rector, Avel·lí Blasco



 

Acords que fan referència a aquest.