FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XIX
Núm. 233
Divendres, 19 de març de 2004
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Consell de Govern
6561 ACORD NORMATIU del dia 17 de febrer de 2004 pel qual s'aprova el programa d'ajuts per a la realització de congressos a la UIB.

El Consell de Govern, a la sessió ordinària del dia d'avui, fent ús de la competència que li atribueix l'article 21.2.31 i 37 dels Estatuts d'aquesta universitat i a proposta del Consell de Direcció, ha aprovat el programa d'ajuts per a la realització de congressos a la UIB.

Article 1

Aquests ajuts serviran per cofinançar la realització d'activitats a la Universitat de les Illes Balears, com ara congressos, simposis, seminaris, jornades i cursos de caràcter científic i/o relacionats amb la investigació. Addicionalment el Vicerectorat de Política Científica, mitjançant l'OSR o un altre organisme, oferirà ajut material i logístic per desenvolupar l'activitat subvencionada.

Article 2

Poden demanar aquests ajuts tots els investigadors adscrits a departaments i instituts universitaris de recerca de la UIB. La convocatòria es mantindrà oberta sempre i les sol·licituds seran avaluades els mesos de març, juny i novembre.

Article 3

Les sol·licituds s'han d'adreçar al Vicerectorat de Política Científica amb els impresos que es troben als diferents centres de la UIB i a la pàgina web de l'OSR, a les quals s'ha d'adjuntar un resum de l'activitat, en què s'han d'especificar les dates, i la memòria econòmica corresponent, en la qual han de constar les despeses i els ingressos prevists, i també tots els ajuts econòmics demanats tant pel que fa a entitats públiques com privades. L'incompliment d'aquest apartat comportarà la denegació de l'ajut.

Article 4

Es poden concedir fins a un màxim de 1.500 euros per activitats d'àmbit estatal i fins a un màxim de 3.000 euros per a jornades d'àmbit internacional. Aquestes quantitats es mantindran sempre que hi hagi disponibilitat pressupostària. En cap cas la quantitat que es concedeixi no pot superar el 30% del pressupost total de l'activitat. Al programa de l'activitat s'hi ha de fer constar la UIB com a patrocinadora.

Article 5

Una vegada acabada l'activitat, en el termini de dos mesos s'ha de trametre al Vicerectorat de Política Científica la memòria final corresponent. En cas d'haver-hi superàvit, aquest s'ha de retornar al mateix vicerectorat en la quantitat màxima de l'ajut rebut. L'incompliment d'aquest article pot comportar la denegació de sol·licituds posteriors.

Article 6

Es consideraran prioritàries les activitats indicades a l'article 1 per a les quals també s'hagin demanat subvencions a institucions privades i/o als programes locals, autonòmics, estatals i/o europeus. Les activitats subvencionades per aquestes entitats tindran un cofinançament per la UIB mínim del 30 per cent de la quantitat aportada per l'entitat, sense sobrepassar el màxim establert a l'article 4.

Article 7

Totes les sol·licituds seran avaluades per la comissió avaluadora de l'OSR.

Article 8

No es considerarà la sol·licitud de cap professor que no tingui el currículum actualitzat al programa GREC.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma,  17 de febrer de 2004
El Rector, Avel·lí Blasco



 

Acords que fan referència a aquest.