FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XVIII
Núm. 214
Divendres,21 de febrer de 2003
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
NOMENAMENTS I SITUACIONS
Rectorat
6075. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 1 de febrer de 2003 per la qual es destina en comissió de serveis la senyora Clara M. Rul·lan Losada a ocupar un lloc de treball de cap de secció de biblioteques, codi 1023, al Servei de Biblioteca i Documentació.

Amb les funcions que em confereix l'article 29 dels Estatuts, a proposta del Gerent, en virtut del que disposa l'article 24 de l'Acord normatiu 4080/1989, del dia 19 de juny, pel qual s'aprova el Reglament de provisió de llocs de treball, promoció interna i reingrés del personal funcionari d'administració i serveis de la UIB (FOU núm. 148, de 26 de juny), i atesa la necessitat urgent de cobrir llocs de treball, destín en comissió de serveis la senyora Clara M. Rul·lan Losada a ocupar un lloc de treball de cap de secció de biblioteques, codi 1023, al Servei de Biblioteca i Documentació amb efectes del dia d'avui.

La senyora Clara M. Rul·lan Losada, durant la comissió de serveis, percebrà les seves retribucions a càrrec dels crèdits inclosos en els programes en què figuri dotat el lloc de treball que realment ocupa.

Us ho comunic perquè en prengueu coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma,  1 de febrer de 2003

El Rector, Llorenç Huguet



Il·lm. Sr. Gerent de la Universitat.

Acords que fan referència a aquest.