FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XIII  
Núm. 148
Divendres, 26 de juny de 1998 
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS

Junta de Govern

4080 ACORD NORMATIU del dia 19 de juny de 1998 pel qual s'aprova el Reglament de provisió de llocs de treball, promoció interna i reingrés del personal funcionari d'administració i serveis de la UIB.

En la línia de donar publicitat als mecanismes pels quals el personal funcionari d'administració i serveis pot progressar en la seva carrera funcionarial, a proposta del Consell Executiu i un cop oïda la Junta de Personal d'administració i serveis, a la sessió ordinària del dia d'avui de la Junta de Govern, en virtut dels articles 21.1.14), 21.1.30), 21.1.36) i 150 dels Estatuts de la UIB, s'aprova el
Reglament de provisió de llocs de treball, promoció interna i reingrés del personal funcionari d'administració i serveis de la UIB.

TÍTOL PRELIMINAR.
DISPOSICIONS GENERALS

Article 1. Àmbit d'aplicació
La present normativa s'ha d'aplicar a tots els procediments per a la provisió de llocs de treball, la promoció interna i el reingrés dels funcionaris personal d'administració i serveis de la Universitat de les Illes Balears. Aquests procediments es regiran per les seves bases, que s'ajustaran, pel que fa al contingut, al que es disposa a la present normativa.

TÍTOL PRIMER. PROVISIÓ DE LLOCS DE TREBALL

Article 2. Formes de provisió
Els llocs de treball adscrits a funcionaris es proveiran d'acord amb els procediments de concurs o de lliure designació, de conformitat amb la relació de llocs de treball.
Quan les necessitats del servei ho exigeixin, i mitjançant resolució motivada, els llocs de treball es cobriran definitivament mitjançant la redistribució d'efectius o la reassignació d'efectius.
Per necessitats temporals, els llocs de treball poden cobrir-se mitjançant l'adscripció provisional o la comissió de serveis.

Article 3. Convocatòries
A cada convocatòria es concedirà un termini no inferior a quinze dies hàbils perquè els funcionaris puguin presentar les instàncies corresponents.
Les convocatòries, que es publicaran al FOU, tindran, si escau, com a mínim, el contingut següent:
a) Nombre i característiques de les places convocades.
b) Condicions o requisits que han de reunir els aspirants.
c) Sistema de provisió.
d) Relació de mèrits que es valoraran en la provisió.
e) Sistema de qualificació.
f) Membres de la comissió de valoració.

CAPÍTOL I. PROVISIÓ DE LLOCS DE TREBALL PER CONCURS DE MÈRITS

Article 4. Requisits i condicions generals de participació
Poden participar a la convocatòria aquells funcionaris que en acabar el termini de presentació d'instàncies reuneixin les condicions exigides per cada convocatòria.
Els funcionaris han de romandre un mínim de dos anys en cada lloc de treball amb destinació definitiva per poder participar en els concursos de provisió.
Per al personal que hagi superat un procés de funcionarització, per l'aplicació dels dos anys, s'entendrà que el procés de funcionarització no suposa un canvi de lloc de treball i, per tant, el termini comptarà des de la darrera presa de possessió com a personal laboral.

Article 5. Convocatòria «de resultes»
A la convocatòria pot establir-se que es farà una segona provisió de llocs de treball. En aquest cas, només podran participar-hi els funcionaris que hagin participat a la primera convocatòria i no hagin obtingut lloc de treball. Les places que formaran part d'aquesta segona provisió són aquelles que ocupin els funcionaris que hagin obtingut destí i a les quals es pugui accedir per aquest sistema.

Article 6. Presentació d'instàncies
Les persones interessades han d'adreçar les sol·licituds al Rector de la Universitat de les Illes Balears dins el termini establert en cada convocatòria, que en cap cas no serà inferior a quinze dies hàbils comptats a partir de l'endemà d'haver-se publicat la convocatòria al FOU, i les han de presentar al Registre General de la Universitat de les Illes Balears o a les oficines a les quals es refereix l'article 38 de la Llei 30/1992, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.
Les sol·licituds s'han d'ajustar al model que figura en cada convocatòria, i s'hi han d'indicar els llocs de treball sol·licitats per ordre de preferència.
Els requisits i els mèrits s'han d'acreditar mitjançant certificat o bé mitjançant els documents justificatius corresponents.
La data de referència per al compliment dels requisits exigits i per a la possessió i valoració dels mèrits que s'al·leguin és el
dia que acabi el termini de presentació d'instàncies.
Una vegada acabat el termini de presentació d'instàncies, les sol·licituds formulades seran vinculants per al peticionari i no s'admetran sol·licituds de renúncia.
La llista d'admesos i exclosos es publicarà en un termini de deu dies hàbils a partir de la finalització del termini de presentació d'instàncies, al tauler oficial d'anuncis del Rectorat, i es concedirà un termini de cinc dies hàbils per a possibles reclamacions, que seran resoltes per la comissió de valoració.

Article 7. Minusvalidesa
Els funcionaris que tinguin reconeguda alguna minusvalidesa poden sol·licitar aquells llocs de treball que no suposin una modificació substancial en el context de l'organització.

Article 8. Mèrits
Els mèrits per a l'adjudicació del lloc de treball es valoraran d'acord amb el barem següent:
a) Pel grau personal consolidat:
per la possessió d'un grau personal consolidat superior en més de dos nivells al lloc de treball sol·licitat: 3 punts.
per la possessió d'un grau personal consolidat igual o superior en dos nivells al lloc de treball sol·licitat: 2 punts.
per la possessió d'un grau personal consolidat inferior fins a dos nivells al lloc de treball sol·licitat: 1 punt.
b) Pel fet de pertànyer a l'escala superior en aquells llocs de treball
sol·licitats que poden ser ocupats per personal de més d'una escala: 1 punt.
c) Antiguitat: es valorarà fins a un màxim de 6 punts, d'acord amb els criteris següents:
0,30 punts per any o fracció de serveis prestats a la Universitat de les Illes Balears, en el mateix o superior grup que el lloc de treball sol·licitat com a serveis reconeguts.
0,25 punts per any o fracció de serveis prestats en una altra administració pública, en el mateix o superior grup que el lloc de treball sol·licitat com a serveis reconeguts.
0,20 punts per any o fracció de serveis prestats a la Universitat de les Illes Balears en qualsevol grup inferior com a serveis reconeguts.
0,15 punts per any o fracció de serveis prestats en una altra administració pública en qualsevol grup inferior com a serveis reconeguts.
En el cas de les places que poden ser ocupades per personal de més d'una escala, la referència al grup s'entén al grup superior.
d) Activitats de formació i perfeccionament. Les activitats valorables seran les fetes per la Universitat, l'INAP, organismes oficials i centres nacionals o estrangers de prestigi reconegut que la comissió de valoració consideri adequades i sempre que s'hi hagi lliurat diploma o certificat d'assistència o aprofitament. Es
valoraran fins a un màxim de 4 punts, d'acord amb els criteris següents:

Càrrega lectiva Assistència Aprofitament
De 10 hores
de durada o inferior 0,20 0,25
D'11 a 20 hores
de durada 0,40 0,50
De 20 a 50 hores
de durada 0,60 0,75
De més de 50 hores 0,80 1

D'aquest màxim de 4 punts, només es podrà arribar fins a 2 amb cursos fets amb una antiguitat superior als cinc anys de la convocatòria. Respecte a l'assistència, només es valorarà el 50 per cent en aquells casos en què el curs prevegi un certificat d'aprofitament. Respecte als cursos d'idiomes, només es valorarà l'acreditació de nivell superior o mitjà per idioma, amb 0,75 i 0,50 punts respectivament. Per al personal que hagi impartit cursos, la puntuació és la mateixa que l'anterior.
No tindran consideració d'activitat de formació i perfeccionament els cursos i les assignatures acadèmiques.
e) Titulació acadèmica: es valorarà amb un punt el fet de tenir una titulació superior o una segona titulació igual o superior a l'exigida per al lloc de treball al qual s'opti.
La titulació de comparació per als llocs de treball que poden ser ocupats per personal de més d'una escala, és la requerida per accedir a l'escala inferior.
f) Coneixements de català: es valorarà el nivell màxim que s'acrediti, d'acord
amb l'ordre de la Conselleria de Cultura del Govern balear de 6 de novembre de 1995:
Certificat de nivell A o equivalent: 0,50 punts.
Certificat de nivell B o equivalent, així com certificats de la Universitat de les Illes Balears de nivell I expedits fins a 1991: 1 punt.
Certificat de nivell C o equivalent, així com certificats de la Universitat de les Illes Balears de nivell II expedits fins a 1991: 1,5 punts.
Certificat de nivell D o equivalent, així com certificats de la Universitat de les Illes Balears de nivell III expedits fins a 1991: 2,5 punts.
Certificat de nivell E o equivalent: 3 punts.
g) Valoració de la feina feta:
Pel fet d'ocupar o haver ocupat un lloc de treball a la mateixa unitat o el mateix servei que el sol·licitat durant un mínim de sis mesos: 2 punts.

Article 9. Comissió de valoració
La comissió de valoració serà formada per la persona en qui delegui el Rector, dos representants de la Universitat, dos membres designats per la Junta de Personal d'administració i serveis i un funcionari del Servei de Personal que actuarà com a secretari i hi participarà amb veu però sense vot.
Als membres de la comissió de valoració hom els aplicarà el règim d'abstenció i recusació dels articles 28 i 29 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre,
de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.
Per actuar vàlidament el tribunal requerirà la presència de la meitat més un dels membres. És requisit imprescindible la presència del president i del secretari.
Correspon a la comissió de valoració d'interpretar i aplicar el barem, així com de fer les propostes d'adjudicació dels llocs de treball objecte del concurs.
Els membres de la comissió han de pertànyer al cos o escala de grup de titulació igual o superior als exigits per a la convocatòria.

Article 10. Resolució de la convocatòria
Una vegada fet el barem de les sol·licituds presentades, la comissió de valoració exposarà al tauler d'anuncis del Rectorat la puntuació total obtinguda pels concursants.
L'ordre de prioritat per a l'adjudicació de la plaça el determinarà la puntuació obtinguda. En cas d'igualtat en la puntuació total, es tindrà en compte la puntuació obtinguda en els mèrits, segons l'ordre de prioritat següent: el grau personal, la valoració de la feina feta, les activitats de formació i perfeccionament, la titulació acadèmica, els coneixements de català i l'antiguitat. En cas de persistir la igualtat, l'ordre s'establirà per la data d'ingrés com a funcionari de carrera en el cos o escala des del qual es concursa i, si no, segons el número obtingut en el procés selectiu.
El concurs es resoldrà per resolució del Rector de la Universitat de les Illes Balears en un termini no superior a dos
mesos, a comptar de l'endemà de l'acabament del termini de presentació de sol·licituds. El Rector pot, excepcionalment, ampliar el termini de resolució. A la resolució que exhaureixi el procediment hi figuraran les dades del funcionari i del lloc adjudicat.

Article 11. Presa de possessió
El termini per prendre possessió de la nova destinació és de tres dies hàbils, si no implica canvi de residència, o d'un mes, si comporta canvi de residència o el reingrés al servei actiu.
L'esmentat termini començarà a comptar a partir de l'endemà del cessament. El termini per cessar és de tres dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació de les adjudicacions al FOU.
La publicació al FOU de la resolució del concurs, amb adjudicació del lloc, servirà de notificació a les persones interessades.
El còmput dels terminis possessoris començarà quan acabin els permisos o llicències que, si escau, s'hagin concedit a les persones interessades, tret que per causes justificades l'òrgan que convoca acordi de suspendre que se'n pugui gaudir.
Efectuada la presa de possessió, el termini possessori es considerarà com de servei actiu a tots els efectes, excepte en el cas de reingrés des de la situació d'excedència voluntària o excedència per maternitat una vegada transcorregut el primer any.
El Gerent de la Universitat, excepcionalment, pot diferir el termini
previst per al cessament, per necessitats de servei, fins a un màxim de tres mesos.

Article 12. Irrenunciabilitat de les destinacions
Amb el venciment del termini de presentació de sol·licituds caduca el termini per renunciar o desistir de participar en el concurs. Acabat el termini, no es pot renunciar a les destinacions que s'adjudicaran.
Els destins adjudicats es consideraran de caràcter voluntari i no generaran dret a cap tipus d'indemnització.

Article 13. Remoció
Els funcionaris que hagin accedit a un lloc de treball per concurs de trasllat poden ser remoguts per les causes següents:
a) Rendiment insuficient que no impliqui inhibició i que impedeixi realitzar amb eficàcia les funcions atribuïdes al lloc de treball.
b) Falta d'adequació al lloc de treball que es derivi d'una alteració del contingut d'aquest, realitzada mitjançant les relacions de llocs de treball.
La proposta, motivada, de remoció l'ha de formular el cap del servei corresponent, l'administrador del centre o el responsable superior. Aquesta proposta s'ha de comunicar al Gerent, el qual la traslladarà al funcionari afectat per tal que en un termini de deu dies hàbils pugui efectuar les al·legacions pertinents i practicar les proves que l'interessin.
La proposta de remoció i les al·legacions efectuades per la persona interessada es comunicaran a la Junta de Personal perquè en un termini de deu dies
hàbils emeti un informe. En cas de no emetre l'informe en el termini assenyalat, s'entendrà que no s'hi oposa.
L'expedient, integrat per tota la documentació que hagi generat la remoció, es traslladarà al Rector perquè adopti la resolució que estimi convenient, que es comunicarà al funcionari afectat.
Als funcionaris remoguts hom els assignarà un nou lloc de treball, sempre que sigui possible no inferior en més de dos nivells al que ocupaven, mentre no obtinguin un lloc de treball amb caràcter definitiu. La remoció comportarà el manteniment de les retribucions que cobraven per un termini de sis mesos.
La remoció només es pot proposar dins el termini de sis mesos des de la data de presa de possessió del lloc de treball obtingut per concurs.

Article 14. Concursos específics
Amb caràcter excepcional, i només per a determinats llocs de treball, aquests es proveiran mitjançant concursos específics.
En aquest procediment s'aplicarà el que s'ha regulat per a la provisió de llocs de treball, amb les peculiaritats pròpies de concursos específics.
A la convocatòria d'aquests llocs de treball hi figurarà expressament la paraula «específics», així com les particularitats derivades dels llocs de treball. Els concursos específics es desenvoluparan en dues fases: una primera de valoració dels mèrits generals, indicats a l'article 8, i una segona fase de valoració dels mèrits específics relacionats amb les particularitats del lloc de treball.
La valoració dels mèrits específics pot consistir en la redacció d'una memòria o en la realització d'una entrevista. La puntuació màxima que es pot obtenir per a la fase específica és de 6 punts.
A les bases de la convocatòria s'establirà el sistema de valoració dels mèrits específics.

CAPÍTOL II. PROVISIÓ PER LLIURE DESIGNACIÓ

Article 15. Requisits i condicions generals de la convocatòria
El procediment de lliure designació és un procediment excepcional per a la provisió de llocs de treball que figurin al catàleg amb aquesta definició.
A la convocatòria es farà una descripció del lloc de treball, així com s'indicaran els requisits indispensables perquè es pugui cobrir.
En aquest procediment s'aplicarà el que s'ha regulat per a la provisió de llocs de treball, amb les peculiaritats pròpies de la lliure designació.

Article 16. Documentació
A la convocatòria d'aquest tipus de procediment es pot demanar la documentació següent:
a) Declaració de complir els requisits de la convocatòria.
b) Títols acadèmics.
c) Acreditació dels llocs de treball ocupats amb anterioritat.
d) Acreditació d'estudis, cursos realitzats i coneixements d'idiomes.
e) Acreditació de tot altre mèrit que es consideri oportú de demanar.

Article 17. Entrevista
A la convocatòria es pot preveure la realització d'una entrevista personal per poder constatar les qualitats dels candidats als llocs de treball corresponents.

Article 18. Resolució de la convocatòria
En el termini màxim d'un mes es resoldrà el concurs, excepte que l'autoritat que convoca decideixi de perllongar el termini un mes més.

Article 19. Presa de possessió
El règim de presa de possessió és igual que l'establert per a la provisió de llocs de treball a l'article 11.

Article 20. Cessament
Els funcionaris que ocupin llocs de treball assignats pel sistema de lliure designació poden ser objecte de cessament amb caràcter discrecional.
No obstant això, el cessament comportarà el manteniment de les retribucions que cobraven per un termini de sis mesos.
El funcionari objecte de cessament serà adscrit, sempre que sigui possible i provisionalment, a un lloc de treball corresponent al seu cos o escala no inferior en més de dos nivells al seu grau personal
consolidat, fins que obtingui un lloc de caràcter definitiu.

CAPÍTOL III. PROVISIÓ PER NECESSITATS DEL SERVEI

Article 21. Redistribució d'efectius
Els funcionaris que ocupin amb caràcter definitiu llocs de treball no singularitzats, poden ser adscrits, per necessitats del servei, a altres llocs de treball de la mateixa naturalesa, el mateix nivell de complement de destinació i el mateix complement específic, sempre que per a la provisió d'aquests llocs de treball s'hagi previst el mateix procediment que per als llocs d'origen.
La consolidació del lloc de treball anirà referida a la data de presa de possessió del lloc de treball previ a la redistribució.
L'òrgan competent per acordar la redistribució és el Rector.

Article 22. Reassignació d'efectius
Els funcionaris que ocupin llocs de treball suprimits com a conseqüència de modificacions de catàleg, es destinaran a un altre lloc de treball pel procediment de reassignació d'efectius.
Adoptada la supressió d'un lloc de treball, en un termini màxim de tres mesos es podrà reassignar el funcionari a un lloc de treball de característiques, funcions i retribucions similars, que no podrà ser inferior en més de dos nivells al seu grau personal consolidat.
Si no és possible la reassignació d'efectius, el funcionari serà declarat en situació administrativa d'expectativa de destinació.
L'òrgan competent per fer l'acord de reassignació és el Rector.

CAPÍTOL IV. PROVISIÓ PER NECESSITATS TEMPORALS

Article 23. Adscripció provisional
Els llocs de treball els poden ocupar per adscripció provisional un funcionari que ocupava un lloc de lliure designació que hagi cessat, un funcionari remogut, un funcionari sense reserva de lloc que reingressi al servei actiu i aquells funcionaris que hagin aprovat una oposició.
El personal adscrit provisionalment a un lloc de treball, obligatòriament ha de concursar.

Article 24. Comissió de serveis
Quan un lloc de treball quedi vacant es podrà cobrir, en cas d'urgent i inajornable necessitat, en comissió de serveis de caràcter voluntari. L'acord de comissió de serveis l'adoptarà el Gerent per delegació del Rector.
La comissió de serveis pot ser de caràcter forçós si es tracta de cobrir una vacant amb personal del mateix servei.
La comissió de serveis té una durada màxima de dos anys. El Gerent, excepcionalment, pot prorrogar la durada de les comissions de serveis.
Als funcionaris en comissió de serveis hom els reservarà el lloc de treball i percebran la totalitat de les retribucions
amb càrrec al lloc de treball que realment desenvolupin.

Article 25. Atribució temporal de funcions
En casos excepcionals, pot atribuir-se als funcionaris el desenvolupament de funcions especials que no estiguin assignades específicament als llocs inclosos a la relació de llocs de treball o per a la realització de tasques que no puguin atendre amb suficiència els funcionaris que desenvolupin normalment les dites tasques.
En aquests casos els funcionaris continuaran percebent les retribucions del seu lloc de treball. L'atribució temporal de funcions serà objecte d'acord de la Gerència per delegació del Rector.

TÍTOL SEGON. PROMOCIÓ INTERNA

Article 26. Règim aplicable
La promoció interna consistirà en l'ascens des del cos o escala d'un grup de titulació a un d'immediatament superior.

Article 27. Sistema de selecció
La promoció interna s'efectuarà mitjançant una oposició o concurs oposició, amb subjecció als principis d'igualtat, mèrit, capacitat i publicitat.
En cap cas la puntuació obtinguda en el concurs, en cas d'haver-n'hi, no pot servir per superar la fase d'oposició.
Article 28. Publicitat i contingut de la convocatòria
Les convocatòria s'ha de publicar al FOU i tindrà, com a mínim, el contingut següent:
a) Nombre i característiques de les places convocades.
b) Declaració expressa que no es pot declarar que hagi superat el procés selectiu un nombre d'aspirants superior al de places convocades.
c) Condicions o requisits que han de reunir el aspirants.
d) Sistema selectiu.
e) Proves selectives que s'hauran de fer i, si escau, relació de mèrits que es valoraran a la selecció.
f) Relació de membres del tribunal qualificador i suplents.
g) Sistema de qualificació.
h) Durada màxima del procés de selecció. Entre exercici i exercici haurà de transcórrer un mínim de setanta-dues hores i un màxim de trenta dies naturals.
i) Programa que ha de regir els exercicis de l'oposició.

Article 29. Presentació d'instàncies
Les persones interessades han d'adreçar les sol·licituds al Rector de la Universitat de les Illes Balears dins el termini establert en cada convocatòria, que en cap cas no serà inferior a quinze dies hàbils comptats a partir de l'endemà d'haver-se publicat la convocatòria al FOU, i les han de presentar al Registre General de la Universitat de les Illes Balears o a les oficines a les quals es refereix l'article 38 de la Llei 30/1992, de règim jurídic de les administracions
públiques i del procediment administratiu comú.
Les sol·licituds s'han d'ajustar al model que figurarà en cada convocatòria.

Article 30. Tribunal qualificador
Als membres del tribunal hom els aplicarà el règim d'abstenció i recusació dels articles 28 i 29 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.
Per actuar vàlidament el tribunal requerirà la presència de la meitat més un dels membres. És requisit imprescindible la presència del president i del secretari.
Correspon al tribunal qualificador d'interpretar i aplicar el barem, així com de fer les propostes d'adjudicació dels llocs de treball objecte del concurs.
Els membres del tribunal han de pertànyer al cos o escala de grup de titulació igual o superior als exigits per a la convocatòria.
El tribunal pot sol·licitar la incorporació a les seves tasques d'assessors i especialistes per a les proves corresponents dels exercicis que estimi convenients, limitada l'activitat dels assessors a prestar la seva col·laboració en les seves especialitats tècniques. La designació dels assessors es comunicarà al Rector de la Universitat.
El president del tribunal adoptarà les mesures oportunes per poder garantir que els exercicis de la fase d'oposició es corregeixin sense conèixer la identitat dels aspirants.
Article 31. Normes de selecció
La fase de concurs, en cas d'haver-n'hi, es desenvoluparà d'acord amb les normes establertes a l'article 8.
La fase d'oposició consistirà en la realització dels exercicis següents:
1r. Exercici de coneixements teòrics. Per accedir a qualsevol grup, serà necessari superar dues proves: un qüestionari de preguntes amb respostes alternatives i la redacció d'un o diversos temes sobre un programa. Per al grup D pot substituir-se la redacció per un altre exercici no lligat al temari.
2n. Exercici d'informàtica. Consistirà a superar una o més proves amb diferents eines d'informàtica.
3r. Exercici voluntari d'idiomes. Consistirà a traduir sense diccionari un text proposat pel tribunal.
La convocatòria establirà els mínims i la forma d'avaluació necessària per superar els exercicis.

Article 32. Requisit de participació
Per participar a les proves de promoció interna és necessari tenir una antiguitat, almenys, de dos anys com a funcionari de carrera del cos o escala a què es pertanyi el dia de finalització de presentació de sol·licituds i posseir la titulació i la resta de requisits establerts a la convocatòria per a l'accés al cos o escala al qual s'aspiri a ingressar.
Per al personal que hagi superat un procés de funcionarització, per l'aplicació dels dos anys, s'entendrà que el procés de funcionarització no suposa un canvi de lloc de treball i, per tant, el termini comptarà
des de la darrera presa de possessió com a personal laboral.
Igualment és necessari acreditar tenir coneixements de català en funció del grup al qual s'opti:
a) Per als grups A i B, coneixements de nivell C o equivalent de la Junta Avaluadora de Català.
b) Per als grups C i D, coneixements de nivell B o equivalent de la Junta Avaluadora de Català.
c) Per al grup E, coneixements de nivell A o equivalent de la Junta Avaluadora de Català.

TÍTOL TERCER. REINGRÉS AL SERVEI ACTIU

Article 33. Reingrés al servei actiu
El reingrés dels funcionaris que no tinguin reserva de lloc es realitzarà mitjançant la seva participació a les convocatòries per a la provisió de llocs de treball. No obstant això, el reingrés es pot realitzar per adscripció provisional.
La presa de possessió es farà d'acord amb l'article 12.

Disposició transitòria
Tots els procediments iniciats amb anterioritat a l'entrada en vigor de la present normativa es regiran per les seves normes aplicables. La present normativa s'aplicarà a tots els procediments iniciats amb posterioritat a la seva entrada en vigor.

Disposició addicional primera
En matèria de procediment s'aplicarà, supletòriament al que s'estableix a la
present normativa, la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

Disposició addicional segona
Anotacions al registre de personal: les modificacions del personal funcionari, sigui quina en sigui la causa, s'han de comunicar al Servei de Personal al més aviat possible perquè s'anotin a l'expedient personal corresponent.

Disposició derogatòria
Es deroga qualsevol tipus de normativa anterior a aquesta que pugui ser contrària al seu contingut.

Disposició final
La present normativa entrarà en vigor el mateix dia d'haver-se publicat al FOU.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 19 de juny de 1998
El Rector, Llorenç Huguet



 

Acords que fan referència a aquest.