FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XVIII
Núm. 214
Divendres,21 de febrer de 2003
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
NOMENAMENTS I SITUACIONS
Rectorat
6072. RESOLUCIÓ del Rector del dia 28 de gener de 2003 per la qual es disposa la contractació com a personal laboral interí del senyor Carles Homs Pérez per ocupar un lloc de treball de tècnic especialista (Vicerectorat d'Infraestructures i Medi Ambient) (codi 5019).

Amb les funcions que em confereix l'article 29 dels Estatuts de la Universitat, en virtut del que preveuen els articles 5 i 6 de l'Acord executiu 3370/1996, de 16 de desembre, pel qual s'aprova la creació i el reglament de funcionament de la borsa de treball per al PAS de la UIB (FOU núm. 129, de 27 de desembre), i d'acord amb l'article 19 del Conveni col·lectiu del personal laboral de la Universitat de les Illes Balears, a proposta del Gerent, atès que es donen les circumstàncies previstes a l'article 4 del Reial decret 2546/1994, de 29 de desembre, pel qual es desenvolupa l'article 15 de l'Estatut dels treballadors en matèria de contractació, i que la persona proposada compleix les condicions exigides, dispòs la contractació com a personal laboral interí del senyor Carles Homs Pérez per ocupar un lloc de treball de tècnic especialista (Vicerectorat d'Infraestructures i Medi Ambient), grup III (codi 5019), al Rectorat, amb efectes econòmics i administratius del dia 1 de febrer de 2003.

El contracte que es formalitzi com a conseqüència d'aquesta resolució serà revocat en el moment que aquesta plaça es cobreixi mitjançant un procés selectiu, o quan ho acordi l'Administració perquè no siguin necessaris els serveis de la persona contractada, i el cessament no donarà lloc a cap indemnització.

Us ho comunic perquè en prengueu coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma,  28 de gener de 2003

El Rector, Llorenç Huguet



Il·lm. Sr. Gerent de la Universitat.

Acords que fan referència a aquest.