FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XVIII
Núm. 214
Divendres,21 de febrer de 2003
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
NOMENAMENTS I SITUACIONS
Rectorat
6062. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 22 de gener de 2003 per la qual es nomena funcionari interí de l'escala auxiliar administrativa el senyor Martí Antoni Martorell Fiol per ocupar un lloc de treball al Rectorat, codi 506.

Amb les funcions que em confereix l'article 29 dels Estatuts de la Universitat, en virtut del que preveuen els articles 5 i 6 de l'Acord executiu 3370/1996, pel qual s'aproven la creació i el reglament de funcionament de la borsa de treball per al PAS de la UIB (FOU núm. 129, de 27 de desembre), a proposta del Gerent, atesa la necessitat urgent de cobrir llocs de treball vacants, i atès que la persona proposada compleix les condicions exigides, nomèn funcionari interí de l'escala auxiliar administrativa el senyor Martí Antoni Martorell Fiol per ocupar un lloc de treball al Rectorat codi 506, amb efectes del dia 1 de febrer de 2003.

El nomenament que es formalitzi com a conseqüència d'aquesta resolució serà revocat en el moment que aquesta plaça es cobreixi mitjançant un procés selectiu, o quan ho acordi l'Administració perquè no siguin necessaris els serveis de la persona nomenada, i el cessament no donarà lloc a cap indemnització.

Us ho comunic perquè en prengueu coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma,  22 de gener de 2003

El Rector, Llorenç Huguet



Il·lm. Sr. Gerent de la Universitat.

Acords que fan referència a aquest.