FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XVIII
Núm. 210
Divendres,22 de novembre de 2002
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
NOMENAMENTS I SITUACIONS
Rectorat
5923. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 12 de novembre de 2002 per la qual es destina en comissió de serveis la senyora Teresa Artigas Perelló a ocupar un lloc d'administradora de centre de l'edifici Ramon Llull, plaça codi 840.

Amb les funcions que em confereix l'article 29 dels Estatuts, a proposta del Gerent, en virtut del que disposa l'article 24 de l'Acord normatiu 4080/1989, del dia 19 de juny, pel qual s'aprova el Reglament de provisió de llocs de treball, promoció interna i reingrés del personal funcionari d'administració i serveis de la UIB (FOU núm. 148, de 26 de juny), i atesa la necessitat urgent de cobrir llocs de treball, destín en comissió de serveis la senyora Teresa Artigas Perelló a ocupar un lloc de treball d'administradora de centre de l'edifici Ramon Llull, plaça codi 840, amb efectes del dia 12 de novembre de 2002.

La senyora Teresa Artigas Perelló, durant la comissió de serveis, percebrà les seves retribucions a càrrec dels crèdits inclosos en els programes en què figuri dotat el lloc de treball que realment ocupa.

Us ho comunic perquè en prengueu coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma,   12 de novembre de 2002

El Rector, Llorenç Huguet



Il·lm. Sr. Gerent de la Universitat de les Illes Balears.

Acords que fan referència a aquest.