FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XVIII
Núm. 209
Divendres,18 d'octubre 2002
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
NOMENAMENTS I SITUACIONS
Rectorat
5877. RESOLUCIĶ del Rectorat del dia 17 de setembre de 2002 per la qual es nomena funcionāria interina de l'escala auxiliar administrativa la senyora Catalina Riera Femenias per ocupar un lloc de treball al Rectorat, codi 882.

Amb les funcions que em confereix l'article 29 dels Estatuts de la Universitat, en virtut del que preveuen els articles 5 i 6 de l'Acord executiu 3370/1996, pel qual s'aproven la creació i el reglament de funcionament de la borsa de treball per al PAS de la UIB (FOU núm. 129, de 27 de desembre), a proposta del Gerent, atesa la necessitat urgent de cobrir llocs de treball vacants, i atès que la persona proposada compleix les condicions exigides, nomèn funcionària interina de l'escala auxiliar administrativa la senyora Catalina Riera Femenias per ocupar un lloc de treball al Rectorat, codi 882, amb efectes del dia 15 de setembre de 2002.

Aquest nomenament és temporal i serà revocat quan ho acordi l'Administració perquè no siguin necessaris els serveis de la persona nomenada, i el cessament no donarà lloc a cap indemnització.

Us ho comunic perquè en prengueu coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma,  17 de setembre de 2002

El Rector, Llorenç Huguet



Il·lm. Sr. Gerent de la Universitat de les Illes Balears.

Acords que fan referència a aquest.