FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XVII
Núm. 201
Divendres, 22 de març de 2002
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
OPOSICIONS I CONCURSOS
Rectorat
5663. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 20 de març de 2002 per la qual s’anuncia la convocatòria pública per a la provisió de diversos llocs de treball pel sistema de lliure designació, entre el personal funcionari d’aquesta universitat.

Aquest Rectorat, fent ús de les competències que li atribueixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d’universitats, i els Estatuts de la Universitat, aprovats per Decret 32/1999, de 26 de març, de conformitat amb el que estableix l’acord normatiu 4080/1998, de 19 de juny, pel qual s’aprova el Reglament de provisió de llocs de treball, promoció interna i reingrés del personal funcionari d’administració i serveis, i amb el Reial decret 364/1995, de 10 de març, pel qual s’aprova el Reglament general d’ingrés del personal al servei de l’Administració general de l’Estat i de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris civils de l’Administració general de l’Estat, ha resolt de convocar entre els funcionaris de carrera d’aquesta universitat la provisió, pel procediment de lliure designació, dels llocs de treball que s’indiquen a l’annex I, d’acord amb les següents

Bases de la convocatòria

1. Requisits i condicions de participació

1.1. En aquest concurs hi poden participar tots els funcionaris de carrera que estiguin en servei actiu i prestin serveis a la Universitat de les Illes Balears en la data de publicació d’aquesta convocatòria al FOU que pertanyin als cossos i escales establerts a l’article 25 de la Llei 30/1984, de 2 d’agost. Així mateix hi poden participar els funcionaris d’escales pròpies de la Universitat de les Illes Balears, qualsevol que sigui la seva situació administrativa.

1.2. També hi poden participar els funcionaris de la Universitat de les Illes Balears en excedència voluntària. En cas que es trobin en situació d’excedència voluntària per interès particular, només hi poden participar si a l’acabament del termini de presentació de sol·licituds fa més de dos anys que es troben en aquesta situació.

2. Presentació de sol·licituds i documentació

2.1. Les persones interessades han d’adreçar les sol·licituds al Magnífic i Excel·lentíssim Senyor Rector de la Universitat de les Illes Balears dins el termini de quinze dies hàbils comptats a partir de l’endemà d’haver-se publicat aquesta convocatòria al FOU, i les han de presentar al Registre General de la Universitat de les Illes Balears de les 9 a 14 hores, o en la forma prevista a l’Acord executiu del dia 25 de novembre de 1997 sobre organització i funcionament del Registre de la Universitat de les Illes Balears o a les oficines a les quals es refereix l’article 38 de la Llei 30/1992, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

2.2. Les sol·licituds s’han d’ajustar al model que figura com a annex II d’aquesta convocatòria, les facilitarà el Servei de Personal i també es poden trobar a la pàgina web del Servei de Personal d’aquesta universitat.

2.3. A la sol·licitud les persones interessades hi ha d’adjuntar un curriculum vitae en el qual constin els requisits i els mèrits que s’han d’acreditar mitjançant els documents justificatius corresponents. La data de referència per al compliment dels requisits exigits i per a la possessió i valoració dels mèrits que s’al·leguin és el dia que acabi el termini de presentació d’instàncies.

3. Resolució del concurs i preses de possessió

3.1. El present concurs es resoldrà per resolució del Rector de la Universitat de les Illes Balears, en la forma prevista a l’article 18 de l’Acord normatiu 4080/1998.

3.2. Adjudicades les places indicades a l’annex I, el resultat de la convocatòria s’exposarà al tauler d’anuncis de Son Lledó i a la pàgina web del Servei de Personal.

3.3. El termini per prendre possessió és el que estableix l’article 11 de l’Acord normatiu 4080/1998.

4. Norma final

4.1. La interpretació de les presents bases i la resolució de les incidències que es plantegin pel fet d’aplicar-les corresponen a la comissió de valoració.

4.2. La present convocatòria i els actes que se’n derivin poden ser impugnats d’acord amb el que preveu la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

Ho faig publicar perquè se’n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Annex I

Codi

Denominació del lloc

Unitat

Grup

Nivell

Forma de provisió

43

Cap del Servei de Comptabilitat i Pressuposts

Servei de Comptabilitat i Pressuposts

A/B

26

L

74

Cap del Servei de Personal

Servei de Personal

A/B

26

L

2070

Administrador de centre

Edifici Arxiduc Lluís Salvador

B/C

22

L

4004

Cap de negociat (Sindicatura de Greuges)

Rectorat

C/D

18

L

 

Palma,   20 de març de 2002

El Rector, Llorenç Huguet



Acords que fan referència a aquest.