FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XVI
Núm. 185
Divendres, 22 de desembre de 2000
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
ALTRES DISPOSICIONS
Rectorat
5241. RESOLUCIĶ del Rectorat del dia 19 de desembre de 2000 per la qual es corregeix la Resoluciķ 5235/2000, de 13 de desembre, per la qual es convoca simultāniament concurs de trasllat, concurs oposiciķ restringit i concurs oposiciķ lliure per cobrir places vacants de la plantilla de personal laboral d'aquesta universitat.

 

Advertits d'uns errors comesos a la Resolució 5235/2000, de 13 de desembre (FOU núm. 184, de 15 de desembre), per la qual es convoca simultàniament concurs de trasllat, concurs oposició restringit i concurs oposició lliure per cobrir places vacants de la plantilla de personal laboral d'aquesta universitat, tot seguit s'indiquen les rectificacions oportunes.

On diu:

«Annex IV

»[]

»TEMARI D'ORGANITZACIÓ I ESTRUCTURA DE LA

UNIVERSITAT DE LES ILLES BALEARS

»(Genèric per a les places dels

grups III i IV.2)

»1. Els Estatuts de la Universitat de les Illes Balears. Naturalesa i finalitats de la Universitat de les Illes Balears. Òrgans de govern: col·legiats i unipersonals. Estructura de la Universitat de les Illes Balears. Personal docent i investigador, personal d'administració i serveis i alumnes de la Universitat de les Illes Balears. El Síndic de Greuges.

»2. El Conveni col·lectiu del personal laboral de la Universitat de les Illes Balears.»

Ha de dir:

«Annex IV

»[]

»TEMARI D'ORGANITZACIÓ I ESTRUCTURA DE LA

UNIVERSITAT DE LES ILLES BALEARS

»(Genèric per a les places dels

grups III i IV.2)

»1. Els Estatuts de la Universitat de les Illes Balears. Naturalesa i finalitats de la Universitat de les Illes Balears. Òrgans de govern: col·legiats i unipersonals. Estructura de la Universitat de les Illes

Balears. Personal docent i investigador, personal d'administració i serveis i alumnes de la Universitat de les Illes Balears. El Síndic de Greuges.

»2. La Llei de reforma universitària. Estructura i contingut.

»3. El Conveni col·lectiu del personal laboral de la Universitat de les Illes Balears.»

On diu:

«TEMARI ESPECÍFIC PER A CADA PLAÇA

»[]

»Plaça 2011

»1. El Servei d'Activitats Culturals de la UIB: objectius i organització. L'organització fisicoesportiva a la UIB. L'oferta d'activitats físiques a la UIB.

»2. La pràctica esportiva a la UIB: dades i indicadors. L'esport d'alt nivell a les universitats i els plans d'ajuda als esportistes. Convenis de la UIB relacionats amb l'activitat física.

»3. Marc legal de les fundacions: concepte i constitució; el govern; l'activitat de la fundació. La Fundació General de la UIB: Òrgans de govern i funcionament. Els programes d'activitats físiques a través de la Fundació General de la UIB.

»4. Principis bàsics de la gestió de la qualitat a la Universitat. Conceptes fonamentals de la qualitat. Introducció a les eines de gestió per a la millora de la qualitat a la Universitat.

»5. Els campionats d'Espanya universitaris. Reglament general i normativa de disciplina esportiva. Esports d'equip: participants i normes tècniques.

»6. Legislació i reglamentació de l'esport universitari a Espanya. Els esports individuals al campionat d'Espanya universitari: participants i normes tècniques.

»7. Legislació de l'esport a les Illes Balears: organització administrativa de l'esport. L'educació física i la medicina de l'esport. Les instal·lacions i els equipaments esportius. Les associacions esportives.

»8. Les subvencions a l'esport des de l'Administració autonòmica i insular. L'esport a les Balears, regulació legal de l'Escola Balear de l'Esport i les titulacions dels tècnics esportius; el règim disciplinari esportiu; infraccions i sancions administratives.

»9. La planificació: concepte i característiques. La planificació com a sistema. El procés planificador. El desenvolupament del procés planificador en el marc de les activitats fisicoesportives.

»10. L'esport i els principis bàsics sobre conceptes comptables: el compte de resultats, el balanç de situació i els costs. Anàlisi del punt mort dels serveis esportius. Els processos d'execució del pressupost dins l'Administració universitària.

»11. Els espais esportius a la UIB: tipologia i característiques: la potencialitat de l'oferta dels espais esportius. Les piscines: reglamentació sobre l'ús i el manteniment. Normativa de seguretat a les instal·lacions esportives.

»12. La Carta Europea de l'Esport i el codi d'ètica esportiva europea. Subvencions i programes europeus per al desenvolupament de l'esport. L'esport per a tothom: objectius i principis que el regeixen.

Ha de dir:

«TEMARI ESPECÍFIC PER A CADA PLAÇA

»[]

»Plaça 2011

»1. El servei d'Activitats Culturals de la UIB: organització i funcionament.

»2. L'esport a la Universitat: models de gestió.

»3. Tipologies d'activitats esportives a la Universitat. El cas concret de la UIB.

»4. Organització d'activitats esportives i culturals per a universitaris. Legislació i reglamentació de l'esport universitari a Espanya.

»5. Els programes d'activitats físiques a través de la Fundació General de la UIB.

»6. Principis bàsics de la gestió de la qualitat a la Universitat. Aplicació de la qualitat als serveis universitaris.

»7. Els campionats d'Espanya universitaris. Reglament general i normativa de disciplina esportiva. Esports d'equip: participants i normes tècniques.

»8. Legislació de l'esport a les Illes Balears: organització administrativa de l'esport.

»9. Legislació cultural a les Illes Balears. L'organització administrativa autonòmica de les intervencions socioculturals.

»10. La planificació d'activitats esportives i de lleure per a la comunitat universitària. Models d'aplicació.

»11. Els espais esportius a la UIB (tipologia i característiques): la potencialitat de l'oferta dels espais esportius.

»12. L'esport per a tothom: objectius i principis que el regeixen.»

On diu:

«Tribunal qualificador per a les places 30, 210, 772 i 1035

»Titulars

»[]

» Representants del Comitè d'Empresa

»[]

»Rafel Pizà Rosselló, auxiliar de serveis (grup VI.2)».

Ha de dir:

«Tribunal qualificador per a les places 30, 210, 772 i 1035

»Titulars

»[]

» Representants del Comitè d'Empresa

»[]

»Rafael Pizà Rosselló, auxiliar de serveis (grup IV.2)».

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

 

Palma, 19 de desembre de 2000

El Rector, Llorenç Huguet



Acords que fan referència a aquest.