FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XIV
Núm. 166
Divendres, 16 de juliol de 1999
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
NOMENAMENTS I SITUACIONS
Rectorat
4594 RESOLUCIĶ del Rector del dia 2 de juliol de 1999 per la qual es nomena funcionāria interina de l'escala auxiliar administrativa la senyora Coloma Estarellas Dols per ocupar el lloc de treball codi 2041 al Rectorat de la Universitat.

Amb les funcions que em confereix l'article 29 dels Estatuts, en virtut del que es preveu als articles 5 i 6 de l'Acord executiu 3370/1996, pel qual s'aprova la creació i el reglament de funcionament de la borsa de treball per al PAS de la UIB (FOU núm. 129, de 27 de desembre), a proposta del Gerent, atesa la necessitat urgent de cobrir llocs de treball vacants i atès que la persona proposada compleix les condicions exigides, nomèn funcionària interina de l'escala auxiliar administrativa la senyora Coloma Estarellas Dols per ocupar el lloc de treball codi 2041 al Rectorat de la Universitat, amb efectes del dia 1 de juliol de 1999.

Aquest nomenament és temporal i serà revocat quan ho acordi l'Administració perquè no siguin necessaris els serveis de la persona nomenada, i el cessament no donarà lloc a cap indemnització.

Us ho comunic perquè en prengueu coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

 

 

Palma, 2 de juliol de 1999
El Rector, Llorenį Huguet


 

Il·lm. Sr. Gerent de la Universitat.

Acords que fan referència a aquest.