FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XII  
Núm. 132
Divendres, 14 de març de 1997
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Junta de Govern
3441 ACORD NORMATIU del dia 17 de febrer de 1997 sobre règim de substitucions als òrgans col·legiats.

La Junta de Govern del dia d'avui, fent ús de les atribucions que li confereixen l'article 21.1.36) dels Estatuts de la Universitat i l'article 32 de l'annex de l'Acord normatiu 3286/1996, de 9 d'octubre (FOU núm. 125, de 18 d'octubre), pel qual s'aprova la reforma de la normativa electoral i de representació de la UIB, i a proposta del Consell Executiu, ha acordat d'establir el règim de substitucions als òrgans col·legiats de la forma següent:
Article 1. Si es produeix la baixa d'un representant dels professors i del PAS als òrgans col·legiats següents: Claustre, consells d'estudis i Junta de Centre, la plaça serà ocupada pel candidat que després d'ell hagi obtingut més vots i no sigui representant.
En tot cas, de conformitat amb el que es preveu a l'article 32.1 incís final de l'annex de l'Acord normatiu 3286/1996, de 9 d'octubre, no hi pot haver substitucions si ha transcorregut la meitat del temps de mandat dels titulars.
Article 2. Per donar compliment al que es preveu al primer paràgraf de l'article anterior, en el moment de l'elecció s'ordenaran les persones votades segons el nombre de vots obtinguts, per poder fixar l'ordre de suplència.
Article 3. Els representants electes que cobreixin les vacants produïdes ocuparan el càrrec durant el període de temps que falti per a l'acabament del mandat. En el supòsit que hi hagi vacants sense suplents, de professors i PAS, en els òrgans esmentats a l'article 1 d'aquesta normativa, es procedirà de forma immediata a cobrir-les per elecció, i es donarà compte del resultat al Rector.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

 

Palma, 17 de febrer de 1997
El Rector, Llorenç Huguet



 

Acords que fan referència a aquest.