FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XII
Núm. 131
Divendres, 14 de febrer de 1997
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Consell Executiu
3410. ACORD EXECUTIU del dia 4 de febrer de 1997 pel qual es convoquen eleccions de president del Consell d'Estudis de Telemàtica.

D'acord amb el que preveuen els articles 66.3, 87, 88 i 93 dels Estatuts de la Universitat i l'Acord normatiu 3286/1996, de 9 d'octubre (FOU núm. 125, de 18 d'octubre), pel qual s'aprova la reforma de la normativa electoral i de representació de la Universitat de les Illes Balears, el Consell Executiu acorda d'iniciar el procés electoral a president del Consell d'Estudis de Telemàtica.
El procés electoral ha de finalitzar en el termini d'un mes a partir de la publicació d'aquest acord al FOU, i s'hi ha d'aplicar especialment el que es disposa a l'article 88 dels Estatuts de la Universitat de les Illes Balears («1. Les eleccions als òrgans de govern unipersonals es faran per votació, efectuada mitjançant una papereta en la qual podrà figurar el nom d'un sol candidat. També es podrà votar en blanc. Les paperetes que tinguin més d'un nom o que no siguin en blanc es declararan nul·les. Quedarà proclamat el candidat que obtingui el nombre major de vots, sempre que aquest nombre sigui superior a la meitat del nombre de persones que reuneixin les condicions legals per poder ocupar aquest càrrec. En cas d'empat, es faran, en dies successius, fins a dues votacions més. Si l'empat persisteix, es dirimirà a favor del candidat de major antiguitat a la Universitat de les Illes Balears, i, en cas d'igualtat, a favor del de major edat. 2. Si, convocades eleccions, no s'ha presentat cap candidat, el Consell Executiu adoptarà les mesures necessàries per resoldre transitòriament aquesta situació i podrà designar els òrgans de govern de caràcter unipersonal de manera extraordinària per períodes que no podran excedir els sis mesos»), en relació amb l'article 26 de la normativa electoral i de representació de la Universitat de les Illes Balears («1. Els candidats al càrrec de president han de presentar la candidatura davant la mesa electoral en una sessió del consell d'estudis convocada a aquest efecte en la qual exposaran les línies bàsiques del seu programa. 2. La mesa electoral serà integrada pel professor de major edat, que actuarà com a president, pel professor de menor edat, que actuarà com a secretari, i per l'alumne de major edat. 3. La candidatura que obtingui el nombre més gran de vots, sempre que es compleixi el requisit establert a l'article 15.3, serà tramesa per la mesa electoral al Rector perquè faci el nomenament corresponent»).

Us ho comunic perquè en prengueu coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 4 de febrer de 1997
El Rector, Llorenç Huguet


Il·lm. Sr. President del Consell d'Estudis de Telemàtica.

Acords que fan referència a aquest.