FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XI  
Núm. 114
Divendres, 15 de desembre de 1995 
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Claustre
2926 ACORD del Claustre del dia 23 de novembre de 1995 pel qual es crea una comissió d'estudi per a la reforma dels Estatuts.

El Claustre del dia 23 de novembre de 1995 ha aprovat, segons el que preveu l'article 10 de l'Acord normatiu 1308/1991, de 29 de gener, pel qual s'aprova el regiment de govern de la Universitat de les Illes Balears (ANRU) (FOU núm. 56, de 28 de febrer) («1. Els òrgans col·legiats podran crear comissions permanents i comissions transitòries sobre assumptes determinats. 2. Serà funció de les comissions elaborar les propostes i els informes pertinents en funció de les competències que els hagin estat atribuïdes. 3. Les comissions es regiran per la seva normativa específica o per la general»), de crear una comissió d'estudi per a la reforma dels Estatuts en els termes següents:

Primer. Es crea una comissió d'estudi per a la reforma dels Estatuts amb la comesa de realitzar una anàlisi del contingut del text estatutari i determinar les necessitats de reforma, i també el procediment per a aquesta reforma.

Segon. Aquesta comissió serà integrada per vuit claustrals: cinc professors, dos estudiants i un membre del per sonal d'administració i serveis. Així mateix, hi haurà cinc suplents: dos professors, un estudiant i un membre del personal d'administració i serveis.

Tercer. Tots els serveis d'assessorament jurídic de la Universitat prestaran a la comissió l'assessorament tècnico-jurídic necessari per al compli ment de la tasca que té encomanada. Així mateix, la comissió podrà requerir la presència de qualsevol membre de la comunitat universitària, a l'efecte d'informar la comissió sobre els punts que li siguin consultats, i qualsevol membre de la comunitat universitària podrà fer arribar a la comissió els seus suggeriments.

Quart. En qualsevol moment el Claustre podrà sol·licitar a la comissió informació sobre l'estat de les feines que li hagi encomanat.

Cinquè. Una vegada adoptats els acords procedents, la comissió elevarà al Claustre una memòria del resultat dels seus treballs perquè pugui pronunciar-se sobre els acords adoptats.

Sisè. La comissió es regirà pel que estableix la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú (BOE de 27 de novembre), sens perjudici que es pugui dotar d'una reglamentació específica.

Disposició final. La comissió d'estudi per a la reforma dels Estatuts es dissoldrà una vegada que el Claustre s'hagi pronunciat sobre el resultats de la feina encomanada.
Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

 

Palma, 23 de novembre de 1995
El Rector, Llorenç Huguet



 

Acords que fan referència a aquest.