FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any IX
Núm. 101
Dimecres, 16 de novembre de 1994  
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Consell Executiu
2465 ACORD EXECUTIU del dia 8 de novembre de 1994 pel qual es convoquen eleccions al cārrec de degā de la Facultat d'Informātica.

D'acord amb el que preveuen els articles 62, 87, 88 i 93 dels Estatuts de la Universitat i l'Acord normatiu 2313/1994, de 26 d'abril (FOU núm. 94, de 29 d'abril), pel qual s'aprova la normativa electoral i de representació de la Universitat de les Illes Balears, el Consell Executiu acorda d'iniciar el procés electoral al càrrec de degà de la Facultat d'Informàtica.

El procés electoral es regirà pel que disposa l'article 25 de l'Acord normatiu de 26 d'abril de 1994, pel qual s'aprova la normativa electoral i de representació de la Universitat de les Illes Balears. Per tant, el procediment d'elecció serà el següent:

1. A partir de l'endemà de la publicació de l'acord de la convocatòria d'eleccions, s'obre un termini de deu dies per a la presentació de candidats. La presentació s'ha de fer per escrit, amb petició explícita del candidat, davant la Comissió Electoral.

2. Una vegada transcorregut el termini de presentació, la Comissió Electoral farà públics els candidats acceptats i els comunicarà al degà en funcions en un termini màxim de cinc dies.

3. El degà en funcions, en un termini màxim que finalitzarà al cap d'un mes de l'endemà de la publicació del present acord, convocarà sessió extraordinària de la junta de centre perquè procedeixi a elegir un nou degà.

4. Seran membres de la junta de centre a l'efecte d'aquesta elecció els que ho siguin en el moment de la dimissió del degà; això inclou, per tant, el degà, el vice -degà i el secretari.

5. La mesa electoral serà integrada pel professor de més edat, que actuarà com a president, pel professor de menys edat, que actuarà com a secretari, i per l'alumne de més edat.

6. La candidatura que obtingui el nombre més gran de vots, sempre que es compleixi el requisit establert a l'article 15.3 de l'Acord 2313/1994, de 26 d'abril, serà tramesa per la mesa electoral al Rector perquè faci el nomenament corresponent.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tengui els efectes que corresponguin.

Palma, 8 de novembre de 1994
El Rector, Nadal Batle



 

Acords que fan referència a aquest.