FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any IX   
Núm. 88 (extraordinari)
Dimecres, 22 de desembre de 1993 
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Consell Executiu
2117 ACORD EXECUTIU del dia 21 de desembre de 1993 pel qual es constitueix el Consell d'Estudis d'Informàtica de Sistemes.

El Consell Executiu, a la sessió del dia d'avui, fent ús de les competències que li atribueixen els articles 23.1.j) i 66.5 dels Estatuts i l'article 71 del regiment de gov ern i donant compliment al que estableix l'Acord normatiu 2078/1993, de 17 de desembre (FOU núm. 87, de 22 de desembre), ha aprovat de constituir el Consell d'Estudis d'Informàtica de Sistemes.

Article 1. El Consell d'Estudis d'Informàtica de Sistemes assumirà les competències dels antics estudis de diplomat en Informàtica (prèviament a la votació, els alumnes matriculats han d'optar per Informàtica de Sistemes) i els corresponents a la nova enginyeria tècnica d'Informàtica de Sistemes.

Article 2. La composició del Consell d'Estudis d'Informàtica de Sistemes serà la següent:

a) Nou representants del professorat del Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica.

b) Un representant del professorat del Departament de Física.

c) Cinc estudiants matriculats dels estudis d'Informàtica de Sistemes.

Article 3. El procediment d'elecció serà el següent:

a) Els consells de departament s'han de reunir entre els dies 21 i 31 de gener de 1994 per elegir els seus representants al consell d'estudis. Abans del dia 5 de febrer de 1994 han de comunicar els noms dels elegits al Rector i al Secretari General. A l'efecte de l'aplicació del que estableix l'article 8 de l'Acord normatiu de regi ment de la Universitat (BOE núm. 80, de 2 d'abril de 1992), si no es comuniquen els noms dels representants elegits hom entendrà que el departament afectat estarà d'acord amb el que proposi el Consell Executiu.

b) Els estudiants elegiran llurs representants de conformitat amb el que estableix l'Acord executiu 2108, de 21 de desembre (FOU núm. 88 (extraordinari), de 22 de desembre).

Article 4. Les comeses del consell d'estudis, sens perjudici del que s'estipula als articles 66 i 67 dels Estatuts i als articles 69, 70 i 71 del regiment de govern, seran les següents:

1. Coordinar els programes de les assignatures que integren els ensenyaments propis del consell.

2. Elaborar les propostes dels plans d'estudis i llurs modificacions, que s'hauran d'elevar a la Junta de Govern perquè les aprovi, de conformitat amb el procediment establert.

Article 5. El consell d'estudis elegirà entre els seus professors un president --cap d'estudis-- i un secretari. El president coordinarà l'acció del consell d'estudis i serà el responsable de la seva actuació davant els òrgans competents de la Universitat. El procediment d'elecció l'establirà el Consell Executiu.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tengui els efectes que corresponguin.

 

Palma, 21 de desembre de 1993

El Rector, Nadal Batle





Acords que fan referència a aquest.