FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any VIII 
Núm. 76
Dimecres, 27 de gener 1993
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Consell Executiu
1813 ACORD EXECUTIU del dia 25 de gener de 1993 pel qual es convoquen eleccions al càrrec de Rector de la Universitat de les Illes Balears.

A petició del Rector d'aquesta Universitat, amb la deliberació prèvia del Consell Executiu i complint els tràmits que preveuen l'article 87.7 dels Estatuts, els articles 30, 31, 32 i 33 del Reglament del Claustre i els articles 20, 21, 22 i 23 de l'Acord normatiu 921/1990, de 19 de gener (FOU núm. 41, de 22 de gener), pel qual s'aprova la normativa electoral de la Universitat de les Illes Balears, aquest Consell Executiu acorda d'obrir el procés electoral a l'òrgan unipersonal ordinari de caràcter general de Rector de la Universitat de les Illes Balears.

El procediment d'elecció serà el següent:
1. A partir de l'endemà de la publicació de l'Acord de la convocatòria d'eleccions s'obre un termini de deu dies de presentació de candidats. Aquesta presentació s'ha de fer per escrit, amb petició explícita del candidat, davant la Comissió Electoral.
De conformitat amb el que estableix l'article 79 de l'Acord normatiu 1308 /1991 de 29 de gener (FOU núm. 56, de 28 de febrer), el termini de presentació de candidats acaba el dia 8 de febrer de 1993 a les 22 hores en el Registre General de la Universitat (Son Lledó, Campus universitari).
2. Una vegada transcorregut el termini de presentació, la Comissió Electoral, en un termini màxim de cinc dies, farà públics els candidats acceptats i ho comunicarà a la Mesa del Claustre, juntament amb la resolució que fixi el termini màxim de la data de les votacions, que no podrà excedir els trenta dies comptats a partir de la data de la publicació d'aquest acord.
3. Un cop efectuades les previsions referides, la Mesa del Claustre, en un termini màxim de cinc dies, fixarà el dia de la convocatòria de la sessió extraordinària del Claustre i distribuirà els temps de les intervencions a la dita sessió.
4. De conformitat amb l'article 31 del Reglament del Claustre i l'article 21 de la normativa electoral, durant el procés electoral presidirà la Comissió Electoral el vice-rector d'Ordenació Acadèmica, doc tor Bernat Sureda Garcia.
5. El vot per correu es regirà per l'Acord de la Comissió Electoral 926/1990 de 19 de gener (FOUnúm. 41, de 22 de gener) pel qual el fa pública la normativa que ha de regir el vot per correu.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tengui els efectes que corresponguin.

 

 

 

Palma, 25 de gener de 1993

El Rector, Nadal Batle





Acords que fan referència a aquest.