logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 552 - Any  XXXVIII - I. DISPOSICIONS GENERALS Divendres, 28 d'abril de 2023
Consell de Direcció

14893. ACORD EXECUTIU del dia 26 d’abril de 2023 sobre l’assumpció de les funcions de degà de la Facultat de Dret.

Mitjançant Resolució del Rectorat del dia 21 d’abril de 2023 es va disposar el cessament de la professora Cristina Gil Membrado com a degana de la Facultat de Dret (FOU núm. 552, de 28 d’abril), amb efectes del mateix dia.

El fet que la Facultat de Dret es troba immersa, com la resta de facultats i l’Escola Politècnica Superior, en l’organització del proper any acadèmic 2023-24, juntament amb la previsió de convocatòria d’eleccions per elegir els òrgans col·legiats i unipersonals de la Universitat que determina l’article 6.2 de la normativa electoral, prevista per a la tardor d’aquest mateix any, desaconsella de convocar el procés electoral per cobrir la vacant produïda en aquests moments.

Per altra banda, l’article 52 (Naturalesa del càrrec i competències) dels Estatuts de la Universitat, al quart apartat, disposa que, en cas de vacant o absència del degà o director d’escola, l’ha de substituir un vicedegà. Per tant, atesa la vacant produïda a la facultat indicada, són aplicables les disposicions de l’article 52.4 dels Estatuts.

Per tot això, el Consell de Direcció, a la sessió ordinària del dia d’avui, fent ús de la competència que li atribueix l’article 24.1.a) i h) dels Estatuts d’aquesta universitat, ha acordat el següent:

Article 1. Assumpció de funcions

El senyor Francisco Antonio Vaquer Ferrer assumirà les funcions de degà de la Facultat de Dret, amb efectes administratius i econòmics des del dia 22 d’abril de 2023.

Article 2. Validesa

Aquest acord tindrà validesa fins al nomenament i presa de possessió del nou degà de la Facultat de Dret.

Disposició final

Única. Entrada en vigor

Aquesta disposició té efectes retroactius des del dia 22 d’abril de 2023.

Ho faig publicar perquè se’n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, en la data de la signatura electrònica
El Rector,
Jaume Carot