logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 524 - Any  XXXVI - I. DISPOSICIONS GENERALS Divendres, 17 de setembre de 2021
Consell de Govern

14142. ACORD NORMATIU del dia 27 de juliol de 2021 pel qual s'aproven diverses modificacions de la relació de llocs de treball del personal d’administració i serveis de la UIB.

Per l’Acord normatiu 13787/2020, de 16 de desembre, el catàleg de llocs de treball del personal d’administració i serveis (PAS) i la relació de llocs de treball es varen unificar en un sol document: la relació de llocs de treball del personal d’administració i serveis (FOU núm. 509, de 30 de desembre). La darrera modificació d’aquesta relació fou aprovada per l’Acord normatiu 13863/2021, de 23 de febrer (FOU núm. 513, de 19 de març).

Atesos les necessitats i els serveis que s’han d’oferir a la comunitat universitària, tant pel que fa a la quantitat com a la qualitat, cal introduir alguns canvis a la relació de llocs de treball per adaptar-la a aquesta realitat.

Per això, el Consell de Govern, a la sessió ordinària del dia d’avui, en virtut dels articles 127 i 128 dels Estatuts de la UIB i a proposta del Consell de Direcció, acorda les modificacions següents:

1. Es doten i desdoten les places que consten a l’annex d’aquest acord normatiu.

2. Es modifica la denominació de les places següents:

La plaça codi 2, «vicegerent d’Economia», passa a denominar-se «cap de departament del Gabinet del Rector».

La plaça codi 3, «vicegerent», passa a denominar-se «cap de departament d’Economia i Projectes Institucionals».

La plaça codi 5334, «cap de departament», passa a denominar-se «cap de departament d’Infraestructures i Recursos Humans»

3. Es crea una nova unitat, la «Unitat de Dades Institucionals».

4.  Se suprimeix la unitat «Edifici Beatriu de Pinós - Interdepartamental».

5. Per necessitats del servei, es fa el canvi d’adscripció de la plaça que s’indica:

La plaça codi 5335, subgrup A1/A2, cos específic TIC/cos específic altres serveis/cossos generals, nivell 26, adscrita al Servei d’Alumnes i Títols, passa a estar adscrita a Gerència.

6. Es modifica la denominació dels serveis/unitats següents:

El «Servei de Processos de Gestió Acadèmica» passa a denominar-se «Unitat Tècnica de Suport a la Gestió Acadèmica i Administrativa».

La unitat «Edifici Guillem Cifre de Colonya» passa a denominar-se «Edificis Guillem Cifre de Colonya i Beatriu de Pinós».

El «Servei d’Alumnes i Gestió Acadèmica» passa a denominar-se «Servei d’Alumnes i Títols».

Ho faig publicar perquè se’n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

- Annex -

Palma, 27 de juliol de 2021
El Rector,
Jaume Carot