logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 366 - Any  XXVII - I. DISPOSICIONS GENERALS Divendres, 15 de juny de 2012
Consell de Direcció

10300. ACORD EXECUTIU del dia 15 de maig de 2012 pel qual s’aprova la llista de títols, diplomes, exàmens o proves equivalents que acrediten l’assoliment del nivell B2 d’anglès del MECR, que reconeix la competència del coneixement de la llengua anglesa exigida pels plans dels estudis de grau verificats.

Atès que els plans dels estudis verificats de grau de la Universitat de les Illes Balears incorporen la competència del coneixement de la llengua anglesa (o d’una altra llengua estrangera en el cas del grau d’Estudis Anglesos) i que el Reglament d’ordenació dels ensenyaments universitaris de caràcter oficial (grau i màster) de la Universitat de les Illes Balears (aprovat mitjançant l’Acord normatiu 9386/2010, de 16 de març) assenyala quatre vies perquè un estudiant pugui assolir el coneixement de la llengua anglesa exigit, es va aprovar l’Acord executiu 9617/2010, de 2 de novembre, que regula la normativa de coneixement de la llengua anglesa als estudis de grau (FOU núm. 341, de 17 de desembre), per tal d’establir el procediment per desenvolupar les vies indicades i per certificar l’assoliment de la competència en llengua anglesa. L’Acord executiu 9617/2010 indicat fou desenvolupat pels acords executius 9719/2011, de 7 de febrer (FOU núm. 346, de 18 de març), i 9991/2011, d’11 d’octubre (FOU núm. 355, de 18 de novembre), segons els quals, respectivament, es desenvolupaven la primera i segona vies d’assoliment del coneixement de la llengua anglesa exigit i s’hi incorporava una cinquena via per assolir el coneixement requerit.

Per altra banda, l’article 4 de l’Acord executiu 9617/2010 indicat, al primer apartat, estableix que el Consell de Direcció aprovarà cada any acadèmic, a proposta del Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Clàssica, una llista de títols, diplomes, exàmens o proves equivalents que seran «títol acreditatiu» d’haver assolit el nivell B2 del MECR, que reconeix la competència del coneixement de la llengua anglesa exigida pels plans dels estudis de grau verificats.

Per tant, ateses les circumstàncies exposades i en virtut de les competències que l’article 4.1 de l’Acord executiu 9617/2010, de 2 de novembre, atorga al Consell de Direcció de la UIB, aquest òrgan, a la sessió del dia d’avui i fent ús de les atribucions previstes per l’article 27.1.a) i h) dels Estatuts d'aquesta universitat, ha acordat d’aprovar la llista de títols, diplomes, exàmens o proves equivalents que acrediten l’assoliment del nivell B2 d’anglès del MECR, que s’adjunta com a annex al present acord.

Ho faig publicar perquè se’n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Annex

Palma, 15 de maig de 2012
La Rectora,
Montserrat Casas