logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 366 - Any  XXVII - I. DISPOSICIONS GENERALS Divendres, 15 de juny de 2012
Consell de Direcció

10301. ACORD EXECUTIU del dia 22 de maig de 2012 sobre participació del professorat de la Universitat de les Illes Balears en programes de doctorat.

El Consell de Direcció, fent ús de les atribucions que li confereix l'article 27.1.a) i h) dels Estatuts de la Universitat i en relació amb els investigadors de la Universitat de les Illes Balears integrants d’un equip d’investigació d’un programa de doctorat (avaladors), ha aprovat la participació del professorat de la UIB en programes de doctorat en els termes que s’indiquen tot seguit:

Article únic. Participació

  1. Els investigadors de la UIB, de manera general, només poden figurar com a avaladors d’un equip d’investigació en un únic programa de doctorat.
  2. El Consell de Direcció pot fer les excepcions que consideri oportunes en els casos en què concorrin circumstàncies especials, com ara: programes de doctorat conjunts d’àmbit internacional, especialment els que hagin aconseguit l’acreditació ERASMUS Mundus; existència de línies de recerca marcadament diferenciades i pertanyents a programes de doctorat diferents; i qualsevol altra circumstància de caràcter estratègic que, segons el parer del Consell de Direcció, justifiqui l’excepció a la regla establerta al punt anterior.

DISPOSICIÓ ADDICIONAL

Única. Denominacions

Totes les denominacions d’òrgans de govern, representació, càrrecs, funcions i membres de la comunitat universitària, com qualssevol que en aquesta normativa apareguin en gènere masculí, s'han d'entendre referides indistintament al gènere masculí o femení, segons el sexe del titular de qui es tracti.

DISPOSICIÓ FINAL

Única. Entrada en vigor

La present normativa entrarà en vigor l’endemà de publicar-se al Full Oficial de la Universitat de les Illes Balears.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 22 de maig de 2012
La Rectora,
Montserrat Casas