logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 337 - Any  XXVI - I. DISPOSICIONS GENERALS Divendres, 22 d'octubre de 2010
Rectorat

9523. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 18 d’octubre de 2010 per la qual es fa pública la relació de convenis, protocols i contractes generals ratificats pel Consell de Govern del dia 26 de setembre de 2006.

El Consell de Govern, a la sessió ordinària del dia 26 de setembre de 2006, va ratificar els convenis, protocols i contractes generals que s’indiquen a l'annex.

El text complet d’aquests documents es pot consultar a la Secretaria General i a la pàgina web <http://www.uib.cat/lauib/Convenis-i-acords/>.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Annex

Entitat Responsable Objecte Contingut econòmic Aprovació del Consell de Direcció Data de la signatura Vigència
Diputació de Barcelona, Govern de Cantàbria, Consorci d’Informàtica Local de Mallorca, Consell de Menorca, Universitat Autònoma de Barcelona, Associação de Municípios da Terra Quente Transmontana (Portugal) Francisco Muñoz (vicerector d’Investigació i Política Científica) Establir les condicions relatives a la propietat intel·lectual de les obres que integren el projecte Sistema d’Informació Territorial Municipal (SITMUN) i crear la Xarxa Europea SITMUN amb la intenció de cooperar per a la implantació, la difusió, el manteniment i la millora de l’aplicació SITMUN (Interreg IIIB SUDOE) Previsions de les clàusules vuitena i onzena 27.06.2006 03.11.2003 Fins a la finalització de l’execució del projecte i la recepció per part dels socis del saldo final del projecte

Palma, 18 d’octubre de 2010
La Rectora, Montserrat Casas