logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 337 - Any  XXVI - I. DISPOSICIONS GENERALS Divendres, 22 d'octubre de 2010
Rectorat

9520. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 23 de juliol de 2010 per la qual es delega la firma dels convenis de cooperació educativa Universitat-empresa per als estudiants.

El Decret 64/2010, de 14 de maig (BOIB núm. 76, de 22 de maig), pel qual s’aproven els Estatuts de la Universitat de les Illes Balears, estableix l’estructura orgànica bàsica de la institució.

A fi d’aconseguir més agilitat i eficàcia en la gestió universitària, en el moment actual es considera convenient de propiciar un apropament dels òrgans de decisió a la comunitat universitària, la qual cosa no implica una minva de les garanties jurídiques.

Per altra banda, la conveniència de dotar de la màxima agilitat la gestió de les competències en temes de signatura de convenis aconsella de delegar la firma dels convenis de cooperació educativa en què la Universitat de les Illes Balears és receptora dels estudiants d’altres universitats per a la realització de les pràctiques dels ensenyaments conduents a l’obtenció de títols que tinguin caràcter oficial i validesa en tot el territori de l’Estat o de grau que corresponguin, per alliberar la Rectora d’un excés de feina de tramitació en determinats casos. En virtut d’això i de conformitat amb el que estableixen l’article 16 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i els articles 30.1.n), 30.2 i 48.1 dels Estatuts, he disposat:

Primer. Delegar els degans i directors d’escola perquè firmin, en nom de la Rectora, sota la supervisió del vicerector competent en matèria d’ordenació acadèmica, els convenis de cooperació educativa en què la Universitat de les Illes Balears és receptora dels estudiants d’altres universitats per a la realització de les pràctiques dels ensenyaments conduents a l’obtenció de títols que tinguin caràcter oficial i validesa en tot el territori de l’Estat o de grau que corresponguin.

Segon. La present delegació de firma no és cap obstacle perquè la Rectora pugui avocar aquesta competència.

Tercer. Sempre que es faci ús de la delegació continguda a la present disposició, s'ha de fer constar al document pertinent.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 23 de juliol de 2010
La Rectora, Montserrat Casas