logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 310 - Any  XXIV - III. ALTRES DISPOSICIONS Dimecres, 08 d'abril de 2009
Rectorat

9037. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 17 de març de 2009 per la qual s'atorga una llicència per estudis al professor Francesc Oliver Rullan amb efectes retroactius.

D'acord amb l'article 116 dels Estatuts d'aquesta universitat, amb el que preveu l'article 8 del Reial decret 898/1985, de 30 d'abril, i amb l'informe del Departament d’Economia Aplicada, s'atorga una llicència per estudis amb efectes retroactius al professor Francesc Oliver Rullan pel període comprès entre l’1 de març i el 30 de juny de 2009.

De conformitat amb l’apartat III.6 (Drets i obligacions dels beneficiaris i entitats contractants) en relació amb l’apartat I.7 (Obligacions de les entitats d’adscripció dels beneficiaris dels ajuts) de la Resolució de 5 de març de 2008 de la Secretaria d’Estat d’Universitats i Investigació per la qual es publica la convocatòria corresponent a l’any 2008 d’ajuts al Programa nacional de mobilitat de recursos humans d’investigació, en el marc del Pla nacional d’investigació científica, desenvolupament i innovació 2008-2011, el professor Oliver percebrà el 100 per cent de les seves retribucions. Tot això atesa l’obligació de la UIB de mantenir la retribució dels beneficiaris dels ajuts de mobilitat del programa José Castillejo.

El professor Francesc Oliver Rullan gaudirà de la llicència a la Universitat de Southampton (Regne Unit).

Us ho comunic perquè en prengueu coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 17 de març de 2009
La Rectora, Montserrat Casas

Sr. Vicerector de Professorat i Innovació Pedagògica, Sra. Directora del Departament d’Economia Aplicada i Sra. Gerent de la Universitat.