logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 310 - Any  XXIV - II. A. NOMENAMENTS I SITUACIONS Dimecres, 08 d'abril de 2009
Rectorat

9015. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 13 de març de 2009 per la qual es disposen els efectes del cessament de la senyora Maria Rosa Rosselló Ramon com a subdirectora de l’Institut de Ciències de l’Educació.

Mitjançant la Resolució 7909/2007, de 2 de maig, es va disposar el cessament de la senyora Maria Rosa Rosselló Ramon com a subdirectora de l’Institut de Ciències de l’Educació (FOU núm. 281, de 10 de maig).

D’acord amb el contingut de la resolució indicada, el cessament esmentat entrava en vigor el dia 2 de maig de 2007 i la senyora Rosselló Ramon continuava en funcions fins al nomenament i presa de possessió del nou subdirector.

D’ençà del cessament no s’ha produït cap nomenament per al càrrec que es va deixar vacant, i el Consell de Direcció de l’Institut de Ciències de l’Educació del dia 4 de juliol de 2007 va acordar de deixar vacant el càrrec de subdirector de l’institut indicat.

Tenint en compte tot el que s’ha dit anteriorment, amb les funcions que em confereix l’article 30.1.g) dels Estatuts de la Universitat, dispòs que el cessament de la senyora Maria Rosa Rosselló Ramon com a subdirectora de l’Institut de Ciències de l’Educació tingui efectes retroactius des de l’endemà del dia que el Consell de Direcció del dit institut va adoptar l’acord indicat.

Palma, 13 de març de 2009
La Rectora, Montserrat Casas

Sr. Vicerector primer, de Planificació i Coordinació Universitària, Sr. Director de l’Institut de Ciències de l’Educació i Sra. Gerent de la Universitat.