logo UIB Universitats - FOU

FULL OFICIAL

Núm. 274 - Any  XXII - I. DISPOSICIONS GENERALS Divendres, 15 de desembre de 2006
Consell de Direcció

7720. ACORD EXECUTIU del dia 24 de novembre de 2006 pel qual s'aprova el Programa d'ajut a la publicació i difusió de la investigació.

El Consell de Direcció, a la sessió del dia d'avui, fent ús de les competències que li atribueix l'article 24.1.h) dels Estatuts, acorda d'aprovar el Programa d'ajut a la publicació i difusió de la investigació, en els termes següents:

Article 1

L'objectiu d'aquest programa és ajudar a la difusió i publicació de la investigació realitzada pels investigadors de la UIB. Per aquest motiu es podrà sol·licitar una ajuda per a la publicació d'articles en revistes especialitzades (amb avaluació externa). En cap moment aquest programa no pretén subvencionar la publicació de material didàctic, ressenyes, catàlegs, tesis, actes de congressos i altres publicacions generals. Tampoc no se subvencionaran publicacions ja subvencionades pel Servei de Publicacions i Intercanvi Científic de la UIB.

Article 2

Aquest programa únicament subvencionarà les despeses de publicació i avaluació, de manera que en queden expressament exclosos les retribucions dels autors, les despeses de traducció, les despeses de material inventariable i els honoraris de professionals.

Article 3

Anualment, segons les disponibilitats pressupostàries, el Consell de Direcció fixarà la quantitat assignada a aquest programa, així com les quantitats màximes assignades a cada publicació i a cada investigador o grup de recerca.

Article 4

Per a publicacions d'àmbit internacional, aquest programa pot subvencionar fins a un 50 per cent de les despeses de publicació, sense sobrepassar la quantitat màxima assignada per article. Per a publicacions d'àmbit nacional el percentatge serà com a màxim del 40 per cent. Aquestes quantitats màximes es podran assignar quan tots els autors siguin de la UIB, si no, se subvencionarà la part proporcional als autors d'aquesta universitat.

Article 5

Les sol·licituds s'han d'adreçar al Vicerectorat d'Investigació i Política Científica amb els impresos que es troben a la pàgina web de l'OSR, i han d'anar acompanyades de la còpia de la factura de l'empresa editora, una còpia del document ADOP (autorització, disposició, obligació i pagament) de la UIB i una separata original de l'article d'investigació, així com documentació de tots els ajuts econòmics demanats tant pel que fa a entitats públiques com privades.

Article 6

La Comissió d'Investigació adjudicarà totes les sol·licituds, una vegada avaluades per la comissió avaluadora de l'OSR, la qual podrà establir criteris per prioritzar les sol·licituds i les quantitats assignades.

Article 7

No es considerarà la sol·licitud de cap professor que no tingui el currículum actualitzat al programa GREC.

Article 8

La interpretació final de la present normativa correspon al Consell de Direcció.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma, 24 de novembre de 2006
El Rector, Avel·lí Blasco