FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XX
Núm. 250
Divendres, 18 de març de 2005
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
OPOSICIONS I CONCURSOS
Rectorat
7169 RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 4 de març de 2005 per la qual es convoca simultàniament concurs de trasllat i concurs oposició restringit per cobrir places vacants de la plantilla de personal laboral d'aquesta universitat.

En compliment del que disposa l'Acord ratificatiu 7058/2004, de 20 de desembre, pel qual s'aprova el Projecte de Pressupost, el projecte de programació plurianual d'inversions i la relació de llocs de treball del personal funcionari i laboral de la Universitat de les Illes Balears per a l'any 2005 (FOU núm. 247), es convoquen simultàniament una sèrie de places vacants de la plantilla del personal laboral d'aquesta universitat.

Aquesta convocatòria es regirà per aquestes bases, pels Estatuts d'aquesta universitat, pel Conveni per al personal laboral de la UIB (publicat al BOIB de 14 de març de 2000) amb les modificacions de la comissió paritària, l'Estatut dels treballadors i les normes legals i reglamentàries aplicables al personal laboral de l'Administració de l'Estat, amb l'acord previ del Comitè d'Empresa.

1. Sistemes de provisió i requisits dels candidats

Les places convocades, d'acord amb l'article 11 del Conveni per al personal laboral de la UIB, es proveiran mitjançant els procediments següents:

1.1. Concurs de trasllat

Hi pot participar tot el personal laboral fix de la Universitat que pertanyi a categories del mateix grup i sempre que s'adapti al perfil del lloc de treball corresponent a la vacant. També el personal excedent voluntari que tingui entre dos i cinc anys d'excedència. En aquests casos tenen preferència per ocupar les places que corresponguin a les seves categories, sempre que s'adaptin al perfil del lloc de treball. En cas de sol·licitar el mateix lloc de treball diversos excedents, es concedirà al primer que va demanar el reingrés. Les places ofertes al concurs de trasllat són les que es detallen a l'annex I.

1.2. Concurs oposició restringit

Les places que s'ofereixen per concurs oposició restringit són les que figuren a l'annex II.

Places del bloc I

Hi pot participar tot el personal laboral fix d'aquesta universitat que estigui en possessió de la titulació exigida a l'article 21 del Conveni col·lectiu per al personal laboral d'aquesta universitat i compleixi els requisits propis del perfil de cada plaça.

Places del bloc II

Hi pot participar tot el personal laboral fix del grup immediatament inferior al grup a què pertany la plaça a la qual es vol optar, d'acord amb l'article 10 del Conveni col·lectiu per al personal laboral de la Universitat de les Illes Balears i amb les modificacions fetes i incloses a les actes de la comissió paritària, que compleix els requisits propis del perfil de la plaça.

2. Bases del concurs de trasllat

2.1. Presentació de sol·licituds

2.1.1. Les persones interessades han d'adreçar les sol·licituds al Magnífic i Excel·lentíssim Senyor Rector de la Universitat de les Illes Balears dins el termini de quinze dies hàbils comptats a partir de l'endemà d'haver-se publicat aquesta convocatòria al Full Oficial de la Universitat, i les han de presentar al Registre General de la Universitat de les Illes Balears, situat a Son Lledó, de 9 a 14 hores, o en la forma prevista a l'Acord executiu del dia 25 de novembre de 1997 sobre organització i funcionament del Registre de la Universitat de les Illes Balears, o en la forma prevista a l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

2.1.2. Els aspirants han de presentar, juntament amb la sol·licitud, fotocòpia del DNI i un curriculum vitae en el qual han de constar degudament certificats els mèrits i circumstàncies que vulguin que es valorin d'acord amb els barems aprovats entre la Gerència i el Comitè d'Empresa el dia 9 de gener de 2002, els quals figuren a l'annex III d'aquesta convocatòria.

2.1.3. La data de referència per al compliment dels requisits exigits i per a la possessió i valoració dels mèrits que s'al·leguin és el dia que acabi el termini de presentació de sol·licituds.

2.1.4. Les sol·licituds les facilitarà el Servei de Recursos Humans de la Universitat, situat a Son Lledó, o també es poden trobar a la pàgina web del dit Servei.

2.1.5. Els errors de fet que s'hi puguin advertir poden ser reparats en qualsevol moment, ja sigui d'ofici o per la persona interessada.

2.1.6. Els aspirants queden vinculats per les dades que hagin fet constar a les sol·licituds, i poden demanar que es modifiquin, únicament, dins el termini establert per a la presentació de sol·licituds. Transcorregut aquest termini, no s'admetrà cap petició d'aquesta naturalesa.

2.1.7. A la instància s'hi han de fer constar expressament, si escau, les vacants demanades, que s'ordenaran segons la preferència dels concursants, i s'hi ha de detallar la denominació de la plaça.

2.2. Sistema selectiu de provisió

2.2.1. El sistema de selecció és el de concurs de trasllat.

2.2.2. La valoració de la fase de concurs es farà d'acord amb els barems aprovats entre la Gerència i el Comitè d'Empresa el dia 9 de gener de 2002, els quals figuren a l'annex III d'aquesta convocatòria.

2.2.3. Les destinacions adjudicades són irrenunciables.

2.3. Admissió d'aspirants

2.3.1. En el termini de deu dies hàbils des de la data d'acabament del termini de presentació de sol·licituds, el tribunal proposarà al Rector la llista d'aspirants que compleixen tots els requisits i el Rector dictarà resolució, que es publicarà al tauler d'anuncis de Son Lledó i a la pàgina web del Servei de Recursos Humans d'aquesta universitat, en què declararà aprovada la llista provisional d'admesos i exclosos. A la resolució s'indicarà la relació d'aspirants, on constarà el DNI i, si escau, la causa d'exclusió.

2.3.2. Els aspirants exclosos i no esmentats disposaran d'un termini de cinc dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació de la resolució, per poder reparar els defectes que hagin motivat l'exclusió, en cas que siguin reparables. Transcorreguts els cinc dies, es farà pública la llista definitiva al tauler d'anuncis de Son Lledó i a la pàgina web del Servei de Recursos Humans.

2.3.3. En cas que es declarin places desertes pel procediment de concurs de trasllat, passaran a cobrir-se mitjançant el concurs oposició restringit.

2.4. Procediment del concurs

2.4.1. Publicada la llista definitiva d'admesos, el tribunal es constituirà i aplicarà el barem a aquelles places per a les quals hi hagi més d'un sol·licitant, d'acord amb el que estableix el punt 1.1 d'aquesta convocatòria.

2.4.2. Aplicat el barem, se'n farà públic el resultat a través d'un certificat del secretari, per ordre de puntuació, on constarà el DNI i la qualificació final dels aspirants.

2.4.3. Tot seguit el tribunal elevarà al Rector una proposta d'adjudicació de les places.

2.4.4. El Rector, en un termini màxim de quinze dies, dictarà resolució d'adjudicació de les places, que es publicarà al tauler d'anuncis de Son Lledó, a la pàgina web del Servei de Recursos Humans i al FOU.

2.4.5. El procés de concurs de trasllat durarà com a màxim quatre mesos des de l'acabament del termini de presentació de sol·licituds fins a la data de resolució del Rector d'adjudicació de les places.

2.5. Concurs de resultes

Un cop publicada la resolució del Rector de l'adjudicació de les places al tauler d'anuncis de Son Lledó i a la pàgina web del Servei de Recursos Humans, es publicarà la relació de vacants que se'n derivin.

En cas que es consideri necessari, amb l'acord previ entre la Gerència i el Comitè d'Empresa, s'obrirà un termini de vuit dies naturals, en el qual es podran demanar «de resultes» els llocs que figurin a la dita relació. En cas que es declarin places desertes pel procediment de concurs de resultes, passaran a cobrir-se mitjançant el concurs oposició restringit.

3. Bases del concurs oposició restringit

3.1. Presentació de sol·licituds

3.1.1. Juntament amb la publicació de la resolució d'adjudicació de les places al tauler d'anuncis de Son Lledó i a la pàgina web del Servei de Recursos Humans del concurs de trasllat i del concurs de resultes, si escau, es publicarà la resolució del Rector on constarà la relació de places que s'han de cobrir pel procediment de concurs oposició restringit, detallades a l'annex II, la qual s'exposarà al tauler d'anuncis de Son Lledó i a la pàgina web del Servei de Recursos Humans.

3.1.2. Les persones interessades a participar en el concurs oposició restringit han d'adreçar les sol·licituds al Magnífic i Excel·lentíssim Senyor Rector de la Universitat de les Illes Balears dins el termini de quinze dies hàbils comptats a partir de l'endemà d'haver-se publicat la resolució del Rector en què es declari la relació de places que s'han de cobrir per aquest procediment, i les han de presentar al Registre General de la Universitat de les Illes Balears, situat a Son Lledó, Palma, de 9 a 14 hores, o en la forma prevista a l'Acord executiu del dia 25 de novembre de 1997 sobre organització i funcionament del Registre de la Universitat de les Illes Balears, o en la forma prevista a l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

3.1.3. Els aspirants han de presentar, juntament amb la sol·licitud, fotocòpia del DNI, i el justificant d'haver abonat els drets d'examen i fotocòpia compulsada de la titulació acadèmica requerida al punt 1.2 d'aquestes bases.

També, si es té, s'ha d'adjuntar fotocòpia compulsada del nivell C per als grups I i II i el nivell B per als grups III, IV.1 i IV.2 de la Junta Avaluadora de Català del Govern de les Illes Balears o de nivell superior, o equivalent d'acord amb la normativa vigent, com també del títol de Llicenciat en Filologia Catalana, que eximiran de la realització de la prova de català.

Els aspirants que facin valer la seva condició de persones amb minusvalidesa han de presentar certificat dels òrgans competents del Ministeri de Treball i Seguretat Social que acrediti aquesta condició, i igualment han de presentar certificat dels dits òrgans o de l'Administració sanitària acreditativa de la compatibilitat amb el desenvolupament de les tasques i funcions corresponents.

3.1.4. Les sol·licituds les facilitarà el Servei de Recursos Humans de la Universitat, situat a Son Lledó, o també es poden trobar a la pàgina web del dit servei.

3.1.5. Els drets d'examen són de 12,50 euros per al grup I; 9,38 euros per al grup II; 6,25 euros per al grup III, i 4,69 euros per als grups IV.1 i IV.2, que s'han d'ingressar al compte d'aquesta universitat 2051 0151 65 1009822288, obert a la

Caixa de Balears, «Sa Nostra», amb la denominació «Universitat de les Illes Balears, Oposicions». A la sol·licitud hi ha de figurar el segell de l'oficina bancària acreditatiu del pagament dels drets o resguard acreditatiu de la transferència.

Està exempt de pagar els drets d'examen el personal que s'indica a l'article 14 de la Llei 55/1999, de 29 de desembre, de mesures fiscals, administratives i de l'ordre social, en els termes i amb les condicions que s'hi estableixen, de la qual cosa s'ha d'aportar la justificació corresponent.

Els aspirants pagaran els drets d'examen per cada plaça sol·licitada, excepte els grups de places que tinguin el mateix perfil, que pagaran una sola vegada.

En cap cas la presentació i el pagament a l'entitat bancària no suposaran substitució del tràmit de presentació, dins el termini i en la forma escaient, de la sol·licitud davant l'òrgan expressat en aquesta convocatòria.

3.1.6. Els errors de fet que es puguin advertir a la sol·licitud poden ser reparats en qualsevol moment, ja sigui d'ofici o per la persona interessada.

3.1.7. Els aspirants queden vinculats per les dades que hagin fet constar a les sol·licituds, i poden demanar que es modifiquin, únicament, dins el termini establert per a la presentació de sol·licituds. Transcorregut aquest termini, no s'admetrà cap petició d'aquesta naturalesa.

3.1.8. Els aspirants que pateixin minusvalidesa han d'indicar-ho a la sol·licitud de presentació i poden demanar al tribunal les possibles adaptacions de temps i mitjans per realitzar els exercicis quan aquestes adaptacions siguin necessàries. La sol·licitud s'ha d'adreçar al Servei de Recursos Humans d'aquesta universitat amb un mínim de vint-i-cinc dies d'antelació a la realització del primer exercici.

3.2. Sistema selectiu

3.2.1. El sistema de selecció és el de concurs oposició restringit.

3.2.2. El procés selectiu constarà de dues fases: una primera d'oposició i una segona de concurs. El programa que ha de regir aquestes proves és el que figura a l'annex V i a l'annex VI d'aquesta convocatòria.

Per poder accedir a la fase de concurs és necessari haver superat la fase de l'oposició. La qualificació final del procés serà definida per la suma de la puntuació de l'oposició i la del concurs.

3.2.3. Les fases de l'oposició i del concurs es faran d'acord amb els barems aprovats entre la Gerència i Comitè d'Empresa el dia 9 de gener de 2002, els quals figuren a l'annex III d'aquesta convocatòria.

3.3. Admissió d'aspirants

3.3.1. En el termini de deu dies hàbils des de la data d'acabament del termini de presentació de sol·licituds, el Rector dictarà resolució que es publicarà al tauler d'anuncis situat a Son Lledó i a la pàgina web del Servei de Recursos Humans d'aquesta universitat, en què declararà aprovada la llista provisional d'admesos i exclosos. A la resolució s'indicarà la relació d'aspirants, on constaran el DNI i, si escau, la causa d'exclusió.

3.3.2. Els aspirants exclosos i no esmentats disposaran d'un termini de cinc dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació de la resolució, per poder reparar els defectes que hagin motivat l'exclusió, en cas que siguin reparables. Transcorreguts els cinc dies, es farà pública la llista definitiva d'admesos i exclosos al tauler d'anuncis de Son Lledó i a la pàgina web del Servei de Recursos Humans. Així mateix, s'indicarà la data, l'hora i el lloc per realitzar la primera prova del procés de l'oposició restringida. Qualsevol notificació anterior a les proves es farà pública a través del tauler d'anuncis de Son Lledó i a la pàgina web del Servei de Recursos Humans.

3.3.3. Els aspirants que resultin exclosos de la llista definitiva poden demanar el reintegrament de les taxes abonades en concepte de participació a les proves mitjançant instància dirigida al Magnífic i Excel·lentíssim Senyor Rector d'aquesta universitat, en la qual han de constar les dades bancàries necessàries per fer efectiva la devolució de l'import abonat.

3.4. Fases del concurs oposició restringit

El concurs oposició restringit constarà de dues fases: una d'oposició i una de concurs.

3.4.1. Fase d'oposició. Aquesta fase constarà de tres proves eliminatòries: la primera prova serà de català, la segona teòrica i la tercera pràctica.

3.4.1.1. Prova de català: consistirà a fer un examen similar al de nivell C per als grups I i II i de nivell B per als grups III, IV.1 i IV.2 de la Junta Avaluadora de Català del Govern de les Illes Balears, el qual constarà de dues parts: una prova escrita i una d'oral.

Estan exemptes de fer aquesta prova aquelles persones que estiguin en possessió dels certificats o la titulació esmentats al punt 3.1.3 d'aquesta convocatòria. Per aprovar aquest examen caldrà superar cada una de les parts de què es compon aquesta prova. El temps per realitzar la prova serà de seixanta minuts. La puntuació serà apte o no apte.

3.4.1.2. Prova teòrica: consistirà en dues parts: una prova general (annex V) i una prova específica (annex VI).

Per a les places del grup IV.2, la prova teòrica consistirà en dues parts:

a) Una prova general que consistirà a contestar un qüestionari de vint-i-cinc preguntes amb quatre respostes possibles, de les quals només una serà correcta. El temps per resoldre el qüestionari serà de trenta minuts. La puntuació màxima serà de sis punts. La puntuació serà proporcional al nombre de respostes correctes. Les respostes incorrectes es penalitzaran, proporcionalment, de la manera següent: per cada tres respostes incorrectes se'n restarà una de correcta.

b) Una prova específica que consistirà a contestar un qüestionari de vint-i-cinc preguntes amb quatre respostes possibles, de les quals només una serà correcta. El temps per resoldre el qüestionari serà de trenta minuts. La puntuació màxima serà de sis punts. Les respostes incorrectes es penalitzaran, proporcionalment, de la manera següent: per cada tres respostes incorrectes se'n restarà una de correcta.

Per a la resta de places d'aquesta convocatòria, la prova teòrica consistirà en dues parts:

a) La prova general consistirà a contestar un qüestionari de vint-i-cinc preguntes amb quatre respostes possibles, de les quals només una serà correcta. El temps per resoldre el qüestionari serà de trenta minuts. La puntuació màxima serà de quatre punts. Les respostes incorrectes es penalitzaran, proporcionalment, de la manera següent: per cada tres respostes incorrectes se'n restarà una de correcta.

b) La prova específica consistirà a contestar un qüestionari de cinquanta preguntes amb quatre respostes possibles, de les quals només una serà correcta. El temps per resoldre el qüestionari serà de seixanta minuts. La puntuació màxima serà de vuit punts. La puntuació serà proporcional al nombre de respostes correctes. Les respostes incorrectes es penalitzaran, proporcionalment, de la manera següent: per cada tres respostes incorrectes se'n restarà una de correcta.

Per poder superar la fase teòrica s'ha d'obtenir un mínim de sis punts entre totes dues proves.

3.4.1.3. Prova pràctica: consistirà a resoldre un problema o situació que proposi el tribunal, durant un màxim d'una hora, en relació amb el perfil de la plaça.

La puntuació màxima serà de vuit punts. Per poder superar la prova pràctica s'ha d'obtenir un mínim de quatre punts.

3.4.2. Fase de concurs

3.4.2.1. Per poder accedir a la fase de concurs és requisit indispensable haver superat la fase d'oposició. Els aspirants han de presentar un curriculum vitae en el qual han de constar degudament certificats els mèrits i circumstàncies que vulguin que es valorin.

Aquests documents acreditatius s'han d'aportar dins el termini de quinze dies hàbils comptats a partir de l'endemà de la publicació de la llista definitiva d'aprovats de la fase d'oposició, i s'han de presentar al Registre General d'aquesta universitat.

3.4.2.2. Els mèrits al·legats s'han de tenir el dia d'acabament del termini de presentació de la documentació.

3.4.2.3. A la fase de concurs es valorarà l'antiguitat, la formació i el perfeccionament i altres mèrits relacionats amb la plaça. Aquesta valoració es farà d'acord amb el punt 3.2.3 d'aquesta convocatòria.

3.5. Desenvolupament i calendari de les proves

3.5.1. L'ordre per cridar els aspirants serà alfabètic, començant per la lletra F, d'acord amb el sorteig realitzat per la Secretaria d'Estat per a l'Administració Pública el dia 10 de gener de 2005 (BOE de 17 de gener).

3.5.2. La primera prova de la fase d'oposició començarà a partir del segon quadrimestre de l'any 2005, i la data exacta es designarà per resolució del Rector, que es publicarà juntament amb la llista definitiva d'admesos i exclosos.

3.5.3. El procés de l'oposició restringida durarà, com a màxim, sis mesos des de l'acabament del termini de presentació de sol·licituds fins a la data de resolució del Rector de l'adjudicació de places, tenint en compte que des de la finalització total d'una prova fins al començament de la següent ha de passar un termini mínim de setanta-dues hores i un màxim de trenta dies naturals. El mes d'agost es considera inhàbil.

3.5.4. La publicació dels successius anuncis de la segona prova i les restants la farà el tribunal als locals allà on s'hagi fet la darrera prova, amb vint-i-quatre hores, almenys, d'antelació a l'assenyalada perquè comencin. Si es tracta de la mateixa prova, l'anunci es publicarà als locals allà on s'hagi fet, amb dotze hores, com a mínim, d'antelació.

3.5.5. El tribunal pot requerir, en qualsevol moment, als candidats que acreditin la seva identitat mitjançant la presentació del DNI, passaport o document similar.

3.5.6. Els aspirants seran cridats una sola vegada, i quedaran exclosos del concurs oposició els que no compareguin.

3.6. Relació d'aprovats

3.6.1. Acabada cada una de les proves corresponents, el tribunal publicarà al tauler d'anuncis situat a Son Lledó, d'aquesta universitat, la puntuació obtinguda pels aspirants aprovats.

Un cop finalitzada la fase d'oposició, el tribunal farà pública al tauler d'anuncis situat a Son Lledó i a la pàgina web del Servei de Recursos Humans la relació definitiva dels aspirants aprovats, per ordre de puntuació, on constarà el DNI i la qualificació final dels aspirants.

3.6.2. Acabada la totalitat dels exercicis i obtinguda la puntuació final per suma de les fases d'oposició i concurs, s'efectuarà la qualificació final dels aspirants aprovats, la qual es farà pública al tauler d'anuncis de Son Lledó i a la pàgina web del Servei de Recursos Humans. La relació d'aprovats, en què figurarà el DNI, s'indicarà per ordre de puntuació.

3.6.3. El tribunal elevarà al Rector una proposta amb l'adjudicació de les places, i en cap cas el tribunal no podrà declarar que han superat les proves un nombre d'aspirants superior al de places convocades. Qualsevol proposta d'aprovats contrària a aquesta norma serà nul·la de ple dret.

3.6.4. El Rector, en un termini màxim de quinze dies, dictarà resolució d'adjudicació de les places, que es publicarà al FOU.

3.7. Formalització de contractes

3.7.1. Les persones que, excepte els casos de força major, no presentin la documentació, o que un cop examinada aquesta es dedueixi que estan mancades del requisit assenyalat a la base 1.2, no podran signar contracte i quedaran anul·lades les seves actuacions, sens perjudici de la responsabilitat en la qual hagin incorregut per falsedat en la sol·licitud inicial.

3.7.2. El termini per signar el contracte serà de tres dies hàbils, si no implica canvi de residència, o d'un mes, si comporta canvi de residència o el reingrés al servei actiu.

L'esmentat termini començarà a comptar a partir de l'endemà del cessament. El termini per cessar és de tres dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació de les adjudicacions al FOU.

La publicació al FOU de l'adjudicació de les places servirà de notificació a les persones interessades.

4. Tribunal qualificador

4.1. El tribunal qualificador d'aquestes proves és el que figura a l'annex IV d'aquesta convocatòria. El tribunal adoptarà les mesures que estimi pertinents per a la realització dels exercicis que s'hagin de fer.

4.2. Els membres del tribunal han d'abstenir-se en els supòsits prevists a l'article 28 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

Així mateix, els aspirants podran recusar els membres del tribunal quan es presentin les circumstàncies esmentades.

4.3. El tribunal podrà decidir la incorporació d'especialistes en la matèria en el moment que estimi oportú, per tal que actuïn com a assessors, i en limitarà l'actuació a prestar col·laboració com a especialistes.

4.4. Per actuar vàlidament el tribunal requerirà la presència de la meitat més un dels membres. Serà requisit imprescindible la presència del president i del secretari.

4.5. El president del tribunal adoptarà les mesures necessàries per tal de garantir que els exercicis en la fase de l'oposició es corregeixin sense que es conegui la identitat dels aspirants.

4.6. El tribunal resoldrà tots els dubtes que puguin sorgir en l'aplicació d'aquestes normes, així com el que s'ha de fer en els casos que no s'hi preveuen.

El procediment d'actuació del tribunal s'ajustarà en tot moment a la Llei 30/1992, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

4.7. A l'efecte d'incidències, el tribunal té la seu a la Gerència de la Universitat, situada a Son Lledó.

5. Norma final

La convocatòria i les bases d'aquesta, així com els actes administratius que se'n derivin, i les actuacions del tribunal, es poden impugnar en els terminis i en la forma establerts a la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.


Annex I

Bloc I

 

Codi plaça

Grup

Categoria

Unitat

Plaça 5054

Grup I

Tècnic superior

Centre de Tecnologies de la Informació

Plaça 5055

Grup II

Tècnic mitjà

Servei de Biblioteca i Documentació

Plaça 5056

Grup IV.1

Auxiliar

Servei de Comunicació i Relacions Institucionals

Plaça 753

Grup IV.1

Auxiliar

Servei de Biblioteca i Documentació

Plaça 796

Grup IV.1

Auxiliar

Servei de Biblioteca i Documentació

Plaça 2060

Grup IV.1

Auxiliar

Servei de Biblioteca i Documentació

Plaça 5018

Grup IV.2

Auxiliar de serveis

Rectorat

Plaça 4006

Grup IV.2

Auxiliar de serveis

Ed. Mateu Orfila i R., G. Colom C. i cientificotècnic

Plaça 140

Grup IV.2

Auxiliar de serveis

Ed. Mateu Orfila i R., G. Colom C. i cientificotècnic

Plaça 164

Grup IV.2

Auxiliar de serveis

Ed. Anselm Turmeda, Beatriu de Pinós i Aulari

Plaça 185

Grup IV.2

Auxiliar de serveis

Ed. Ramon Llull

Plaça 210

Grup IV.2

Auxiliar de serveis

Ed. Sa Riera

Plaça 5024

Grup IV.2

Auxiliar de serveis

Ed. Gaspar Melchor de Jovellanos

Plaça 254

Grup IV.2

Auxiliar de serveis

Servei de Biblioteca i Documentació

Plaça 249

Grup IV.2

Auxiliar de serveis

Servei de Biblioteca i Documentació

Plaça 258

Grup IV.2

Auxiliar de serveis

Servei de Biblioteca i Documentació

Plaça 149

Grup IV.2

Mosso

Serveis Cientificotècnics

 

Bloc II

 

Codi plaça

Grup

Categoria

Unitat

Plaça núm. A1

I

Tècnic superior

Rectorat

Plaça núm. A2

I

Tècnic superior

Rectorat

Plaça núm. A3

I

Tècnic superior

Centre de Tecnologies de la Informació

Plaça núm. A4

I

Tècnic superior

Centre de Tecnologies de la Informació

Plaça núm. A5

I

Tècnic superior

Servei de Publicacions i Intercanci Científic

Plaça núm. A6

II

Tècnic mitjà

Servei Lingüístic

Plaça núm. A7

III

Tècnic especialista

Servei de Biblioteca i Documentació

Plaça núm. A8

IV.1

Auxiliar administració

Servei de Comptabilitat i Pressuposts

Plaça núm. A9

IV.1

Auxiliar administració

Ed. Gaspar Melchor de Jovellanos


Annex II

Places del bloc I

Les places que s'ofereixen per concurs oposició restringit són les que es detallen a continuació:

 

Codi plaça

Grup

Categoria

Unitat

Plaça núm. B1

II

Tècnic mitjà

Centre de Tecnologies de la Informació

Plaça núm. B2

III

Tècnic especialista

Servei de Biblioteca i Documentació

Plaça núm. B3

IV.2

Auxiliar de serveis

Servei de Biblioteca i Documentació

A més a més, s'oferiran aquelles places del bloc I de l'annex I que quedin vacants en el concurs de trasllat.

Places del bloc II

S'oferiran aquelles places del bloc II de l'annex I que quedin vacants en el concurs de trasllat.


PERFIL

Plaça 5054

Titulat superior en Informàtica per realitzar funcions dins l'àrea de la seguretat informàtica, amb experiència en instal·lació i configuració de sistemes i xarxes. Es requereix també experiència en: programació en C; sistemes operatius Windows i Linux/Unix; programació avançada de targetes intel·ligents microprocessades; programació d'aplicacions client-servidor sobre l'arquitectura TCP/IP; consolidació de servidors i sistemes d'emmagatzemament per xarxa.

Plaça 5055

Coneixements i experiència en alguns dels camps següents: creació i manteniment de bases de dades, gestió de recursos electrònics, accés al document i creació de pàgines web. Gestió d'intranets i servidors web, ús i administració del sistema de gestió bibliotecària INNOPAC Millenium.

Plaça 5056

Experiència en serveis de comunicació universitaris i en publicitat. Experiència en fotografia periodística i publicitària. Domini de l'anglès parlat i escrit. Coneixements avançats del programa de tractament d'imatges Photoshop; d'edició de pàgines web Dreamweaver; i d'edició de vídeo FinalCut. Experiència en projectes de publicació institucional. Experiència en la coordinació tècnica de cursos de formació.

Places 753, 796, 2060

Coneixements i experiència en alguns dels camps següents: atenció a l'usuari de biblioteques universitàries, informació del fons bibliogràfic, de la normativa i dels serveis que ofereix. Gestió de col·leccions bibliogràfiques de caire científic, ordenació del fons. Ús del programa INNOPAC. Creació de registres d'exemplars. Gestió de la circulació i el préstec, reclamacions. Formació d'usuaris en l'ús dels recursos bibliogràfics i documentals de caràcter cientificotècnic.

Places 5018, 4006, 140, 164, 185, 210, 5024

Experiència en atenció al públic. Realització de tasques senzilles; maneig de correspondència, utilització del servei de telefonia, trasllat de material, reposició d'aquest material, etc.

Places 249, 254, 258

Coneixements i experiència en alguns dels camps següents: atenció a l'usuari de biblioteques universitàries. Gestió de col·leccions bibliogràfiques de caràcter científic. Ús del programa INNOPAC. Gestió de la circulació i el préstec. Formació d'usuaris en l'ús dels recursos bibliogràfics i documentals de caràcter cientificotècnic.

Plaça 149

Experiència contrastada en el treball de laboratori, en el manteniment d'equips auxiliars i en el maneig de botelles de gasos d'alta pressió. Coneixements bàsics d'informàtica.

Plaça núm. A1

Llicenciat en Filosofia i Lletres, especialitat de Filologia Catalana. Experiència en elaboració de textos i documents en català, especialment de tipus administratiu. Experiència en el desenvolupament normatiu estatutari. Experiència en la convocatòria i el seguiment dels processos electorals universitaris. Experiència en procediment administratiu i en estructura universitària. Coneixement del funcionament del Registre General de la Universitat.

Plaça núm. A2

Llicenciat/ada en Psicologia, Pedagogia o Psicopedagogia. Formació en gestió i tractament de la informació. Coneixements sobre l'organització administrativa i acadèmica dels estudis universitaris. Experiència en planificació i gestió d'activitats de promoció i difusió de la UIB. Experiència en atenció, assessorament i suport a usuaris de serveis universitaris. Experiència en la creació i utilització de recursos (bases de dades, publicacions) per facilitar als usuaris l'accés a la informació universitària. Capacitat per establir canals de comunicació amb els diferents serveis de la Universitat i també amb entitats o institucions externes per tal d'obtenir i difondre informació cultural i acadèmica.

Plaça núm. A3

Titulat superior en Informàtica per realitzar funcions en l'anàlisi i el desenvolupament de sistemes d'informació utilitzant bases de dades i eines CASE. Experiència en administració de bases de dades Oracle i l'entorn Designer i Developer. Bons coneixements d'anglès.

Plaça núm. A4

Titulat superior en Informàtica per realitzar funcions de gestió i administració d'aules d'informàtica. Experiència en configuració i administració d'entorns Macintosh, Windows 2000/XP, Windows NT4. Manteniment de sistemes servidor en clúster i administració remota per xarxa. Bons coneixements d'anglès.

Plaça núm. A5

Llicenciat en alguna especialitat de Filosofia i Lletres. Coneixement del món del llibre universitari. Coneixement de les arts gràfiques. Coneixement de les xarxes de promoció i distribució. Coneixement de la gestió editorial. Coneixements específics dels convenis i de les relacions entre els diferents serveis de Publicacions de les Universitats de l'Estat espanyol. Coneixements específics de les associacions encarregades de la gestió i promoció de les publicacions universitàries i institucionals.

Plaça núm. A6

Correcció de textos i documents en català, especialment de tipus administratiu, científic i de divulgació. Organització i coordinació de cursos. Experiència en planificació i dinamització lingüística universitària.

Plaça núm. A7

Coneixements i experiència en alguns dels camps següents: atenció a l'usuari de biblioteques universitàries. Gestió de col·leccions bibliogràfiques de caire científic. Ús del programa INNOPAC. Gestió de la circulació i el préstec. Formació d'usuaris en l'ús dels recursos bibliogràfics i documentals de caràcter cientificotècnic. Catalogació en format MARC (nivell bàsic). Gestió dels recursos electrònics, accés al document i creació de pàgines web.

Plaça núm. A8

Coneixement i experiència en els temes següents: ús del programa CTB. Identificació i localització dels documents comptables de despeses. Arxiu de documentació administrativa comptable. Coneixements bàsics de seguretat i prevenció de riscs en oficines, despatxos i magatzems.

Plaça núm. A9

Coneixement i experiència en els temes següents: ús del programa CTB. Gestió comptable del pressupost de despeses. Experiència en atenció al públic. Coneixements bàsics de seguretat i prevenció de riscs en oficines i despatxos.

Plaça núm. B1

Titulació en Enginyeria Tècnica Telemàtica o Informàtica per realitzar funcions d'administració, gestió i manteniment de xarxes d'ordinadors, amb experiència en instal·lació i configuració d'equipament LAN, WLAN i WAN. Es requereix experiència en: programació en C/C++ sobre sistemes operatius Windows i Linux/Unix; programació avançada de targetes intel·ligents microprocessades; desenvolupament, disseny i implementació d'eines de gestió SNMP; programació d'aplicacions client-servidor sobre l'arquitectura TCP/IP i sobre la plataforma de cues MQSeries; implantació de VPN i UPN en xarxes corporatives.

Plaça núm. B2

Coneixements i experiència en alguns dels camps següents: atenció a l'usuari de biblioteques universitàries. Gestió de col·leccions bibliogràfiques de caire científic. Ús del programa INNOPAC. Gestió de la circulació i el préstec. Formació d'usuaris en l'ús dels recursos bibliogràfics i documentals de caràcter cientificotècnic. Catalogació en format MARC (nivell bàsic). Gestió dels recursos electrònics, accés al document i creació de pàgines web.

Plaça núm. B3

Coneixements i experiència en alguns dels camps següents: atenció a l'usuari de biblioteques universitàries. Gestió de col·leccions bibliogràfiques de caràcter científic. Ús del programa INNOPAC. Gestió de la circulació i el préstec. Formació d'usuaris en l'ús dels recursos bibliogràfics i documentals de caràcter cientificotècnic.


Annex III

Barems per al concurs de trasllat, oposició restringida

Fase d'oposició: 2/3 de la nota total (màxim de 20 punts)

Fase de concurs: 1/3 de la nota total (màxim de 10 punts)

Antiguitat (màxim de 4,5 punts)

1. Concurs de trasllat:
· 0,5 per any o fracció de serveis a la UIB, al mateix o superior grup de treball.
· 0,35 per any o fracció de serveis a la UIB, en qualsevol grup inferior de treball.

2. Oposició restringida:
· 0,4 per any o fracció de serveis a la UIB, al mateix o superior grup de treball.
· 0,35 per any o fracció de serveis a la UIB, en qualsevol grup inferior de treball.

3. Per a tots els casos:
· 0,15 per any o fracció de serveis en qualsevol administració pública.
· 0,1 per any o fracció a l'empresa privada en categoria equiparable al grup de treball.

(Segons l'article 18 del Conveni col·lectiu del PAS de la UIB, les comissions de serveis no es consideren mèrits per a oposició restringida.)

Formació i perfeccionament (màxim de 4,5 punts)

1. Cursos rebuts i cursos impartits (amb un màxim de 3,5)
Les activitats de formació són les fetes per la UIB, l'INAP, organismes oficials i centres nacionals o estrangers de prestigi que la comissió valori adequades. És necessari acreditar que s'han fet mitjançant diploma o certificat.

(D'aquest màxim de 3,5 punts, només es poden obtenir dos punts en cursos fets amb una antiguitat superior als cinc anys de la convocatòria.)

2. Idiomes (màxim de 2 punts)
2.1. Català. Certificats de la Junta Avaluadora de Català del Govern balear o equivalent d'acord amb la normativa vigent. Es valorarà el nivell màxim que s'acrediti.
2.2. Altres idiomes. Certificats o homologacions del Servei Lingüístic de la UIB.

Altres mèrits (màxim d'1 punt)

Es concretaran per a cada plaça. Es valoraran mèrits com:
· sobretitulació
· altres titulacions
· publicacions
· coneixements específics
· direcció i coordinació de cursos
· etc.
tot relacionat amb el perfil de la plaça.

L'ordre de prioritat per a l'adjudicació de la plaça el determinarà la puntuació total obtinguda.

En cas d'igualtat en la puntuació total, l'ordre de prioritat el determinarà la puntuació obtinguda independentment en cada un dels apartats de la fase de concurs seguint l'ordre següent:

1. Antiguitat
2. Formació i perfeccionament
3. Altres mèrits


Annex IV

Tribunal per a la plaça 5054

Titulars
President
Sr. Andreu Alcover Ordinas, Gerent de la Universitat
Representants de la Universitat
Sr. Josep Ignasi Aguiló Fuster, vicerector de Planificació Economicoadministrativa
Sr. Gabriel Fontanet Nadal, director del Centre de Tecnologies de la Informació de la UIB
Representants del Comitè
Sra. Isabel Perelló Bisellach
Sr. Josep Mañas Florit
Secretària
Sra. María José Domingo Mestre, responsable d'àrea del Servei de Recursos Humans

Suplents
President
Sra. Mercè Gambús Saiz, vicerectora de Postgrau i Gabinet del Rector
Representants de la Universitat
Sr. Gabriel Moyà Niell, vicerector d'Infraestructures i Medi Ambient
Sr. Francisco Muñoz Izquierdo, vicerector d'Investigació i Política Científica
Representants del Comitè
Sra. Magdalena Ramon Andreu
Sr. Francesc Xavier Garcias Amengual
Secretari
Sr. Gaspar Pizà Rosselló, cap de secció del Servei de Recursos Humans

Tribunal qualificador per a la plaça 5055

Titulars
President
Sr. Andreu Alcover Ordinas, Gerent de la Universitat
Representants de la Universitat
Sr. Josep Ignasi Aguiló Fuster, vicerector de Planificació Economicoadministrativa
Sr. Miquel Pastor Tous, director del Servei de Biblioteca i Documentació
Representants del Comitè
Sra. Marta Macías Borràs
Sr. Josep Mañas Florit
Secretària
Sra. Margalida Torrens Sastre, cap del Servei de Recursos Humans

Suplents
President
Sra. Mercè Gambús Saiz, vicerectora de Postgrau i Gabinet del Rector
Representants de la Universitat
Sr. Gabriel Moyà Niell, vicerector d'Infraestructures i Medi Ambient
Sr. Francisco Muñoz Izquierdo, vicerector d'Investigació i Política Científica
Representants del Comitè
Sra. Isabel Perelló Bisellach
Sr. Francesc Xavier Garcias Amengual
Secretària
Sra. María José Domingo Mestre, responsable d'àrea del Servei de Recursos Humans

Tribunal qualificador per a la plaça 5056

Titulars
President
Sr. Andreu Alcover Ordinas, Gerent de la Universitat
Representants de la Universitat
Sr. Josep Ignasi Aguiló Fuster, vicerector de Planificació Economicoadministrativa
Sra. Mercè Gambús Saiz, vicerectora de Postgrau i Gabinet del Rector
Representants del Comitè
Sr. Josep Miquel Covas Fiol
Sr. Bernat Prats Taberner
Secretària
Sra. Apol·lònia Saletas Ordinas, responsable d'àrea del Servei de Recursos Humans

Suplents
President
Sr. Francisco Muñoz Izquierdo, vicerector d'Investigació i Política Científica
Representants de la Universitat
Sr. Gabriel Moyà Niell, vicerector d'Infraestructures i Medi Ambient
Sr. Joan Antoni Mesquida Cantallops, vicerector d'Estudiants
Representants del Comitè
Sr. Miquel Llabrés Grau
Sr. Carlos Gallego Gomila
Secretària
Sra. Margalida Torrens Sastre, cap del Servei de Recursos Humans

Tribunal qualificador per a les places 753, 796, 2060

Titulars
President
Sr. Andreu Alcover Ordinas, Gerent de la Universitat
Representants de la Universitat
Sr. Josep Ignasi Aguiló Fuster, vicerector de Planificació Economicoadministrativa
Sr. Miquel Pastor Tous, director del Servei de Biblioteca i Documentació
Representants del Comitè
Sra. Marta Macías Borràs
Sr. Carlos Gallego Gomila
Secretària
Sra. Apol·lònia Saletas Ordinas, responsable d'àrea del Servei de Recursos Humans

Suplents
President
Sra. Mercè Gambús Saiz, vicerectora de Postgrau i Gabinet del Rector
Representants de la Universitat
Sr. Gabriel Moyà Niell, vicerector d'Infraestructures i Medi Ambient
Sr. Francisco Muñoz Izquierdo, vicerector d'Investigació i Política Científica
Representants del Comitè
Sr. Josep Miquel Covas Fiol
Sr. Miquel Llabrés Grau
Secretària
Sra. Margalida Torrens Sastre, cap del Servei de Recursos Humans

Tribunal qualificador per a les places 5018, 4006, 140, 164, 185, 210, 5024

Titulars
President
Sr. Andreu Alcover Ordinas, Gerent de la Universitat
Representants de la Universitat
Sr. Josep Ignasi Aguiló Fuster, vicerector de Planificació Economicoadministrativa
Sr. Gabriel Moyà Niell, vicerector d'Infraestructures i Medi Ambient
Representants del Comitè
Sr. Josep Miquel Covas Fiol
Sr. Miquel Llabrés Grau
Secretària
Sra. Apol·lònia Saletas Ordinas, responsable d'àrea del Servei de Recursos Humans

Suplents
President
Sra. Mercè Gambús Saiz, vicerectora de Postgrau i Gabinet del Rector
Representants de la Universitat
Sr. Joan Antoni Mesquida Cantallops, vicerector d'Estudiants
Sr. Francisco Muñoz Izquierdo, vicerector d'Investigació i Política Científica
Representants del Comitè
Sr. Carlos Gallego Gomila
Sr. Josep Antoni Frau Coll
Secretària
Sra. Margalida Torrens Sastre, cap del Servei de Recursos Humans

Tribunal qualificador per a les places 249, 254, 258

Titulars
President
Sr. Andreu Alcover Ordinas, Gerent de la Universitat
Representants de la Universitat
Sr. Josep Ignasi Aguiló Fuster, vicerector de Planificació Economicoadministrativa
Sr. Miquel Pastor Tous, director del Servei de Biblioteca i Documentació
Representants del Comitè
Sra. Marta Macías Borràs
Sr. Carlos Gallego Gomila
Secretària

Sra. Apol·lònia Saletas Ordinas, responsable d'àrea del Servei de Recursos Humans

Suplents
President
Sra. Mercè Gambús Saiz, vicerectora de Postgrau i Gabinet del Rector
Representants de la Universitat
Sr. Gabriel Moyà Niell, vicerector d'Infraestructures i Medi Ambient
Sr. Francisco Muñoz Izquierdo, vicerector d'Investigació i Política Científica
Representants del Comitè
Sr. Josep Miquel Covas Fiol
Sr. Miquel Llabrés Grau
Secretària
Sra. Margalida Torrens Sastre, cap del Servei de Recursos Humans

Tribunal qualificador per a la plaça 149

Titulars
President
Sr. Andreu Alcover Ordinas, Gerent de la Universitat
Representants de la Universitat
Sr. Josep Ignasi Aguiló Fuster, vicerector de Planificació Economicoadministrativa
Sr. Sebastià Albertí Serrano, director dels Serveis Cientificotècnics
Representants del Comitè
Sr. Josep Miquel Covas Fiol
Sr. Manuel Gallego Jaén
Secretària
Sra. Apol·lònia Saletas Ordinas, responsable d'àrea del Servei de Recursos Humans

Suplents
President
Sra. Mercè Gambús Saiz, vicerectora de Postgrau i Gabinet del Rector
Representants de la Universitat
Sr. Gabriel Moyà Niell, vicerector d'Infraestructures i Medi Ambient
Sr. Francisco Muñoz Izquierdo, vicerector d'Investigació i Política Científica
Representants del Comitè
Sr. Bernat Prats Taberner
Sr. Miquel Llabrés Grau
Secretària
Sra. Margalida Torrens Sastre, cap del Servei de Recursos Humans

Tribunal qualificador per a la plaça núm. A1

Titulars
President
Sr. Andreu Alcover Ordinas, Gerent de la Universitat
Representants de la Universitat
Sr. Josep Ignasi Aguiló Fuster, vicerector de Planificació Economicoadministrativa
Sr. Jeroni Reynés Vives, assessor jurídic
Representants del Comitè
Sra. Magdalena Ramon Andreu
Sr. Francesc Xavier Garcias Amengual
Secretària
Sra. María José Domingo Mestre, responsable d'àrea del Servei de Recursos Humans

Suplents
President
Sr. Francisco Muñoz Izquierdo, vicerector d'Investigació i Política Científica
Representants de la Universitat
Sr. Gabriel Moyà Niell, vicerector d'Infraestructures i Medi Ambient
Sr. Lluís Garau Juaneda, Secretari General
Representants del Comitè
Sra. Isabel Perelló Bisellach
Sr. Josep Mañas Florit
Secretari
Sr. Gaspar Pizà Rosselló, cap de secció del Servei de Recursos Humans

Tribunal qualificador per a la plaça núm. A2

Titulars
President
Sr. Andreu Alcover Ordinas, Gerent de la Universitat
Representants de la Universitat
Sr. Josep Ignasi Aguiló Fuster, vicerector de Planificació Economicoadministrativa
Sra. Mercè Gambús Saiz, vicerectora de Postgrau i Gabinet del Rector
Representants del Comitè
Sra. Magdalena Ramon Andreu
Sr. Francesc Xavier Garcias Amengual
Secretària
Sra. María José Domingo Mestre, responsable d'àrea del Servei de Recursos Humans

Suplents
President
Sr. Francisco Muñoz Izquierdo, vicerector d'Investigació i Política Científica
Representants de la Universitat
Sr. Gabriel Moyà Niell, vicerector d'Infraestructures i Medi Ambient
Sr. Joan Antoni Mesquida Cantallops, vicerector d'Estudiants
Representants del Comitè
Sra. Isabel Perelló Bisellach
Sr. Josep Mañas Florit
Secretari
Sr. Gaspar Pizà Rosselló, cap de secció del Servei de Recursos Humans

Tribunal qualificador per a la plaça núm. A3

Titulars
President
Sr. Andreu Alcover Ordinas, Gerent de la Universitat
Representants de la Universitat
Sr. Josep Ignasi Aguiló Fuster, vicerector de Planificació Economicoadministrativa
Sr. Gabriel Fontanet Nadal, director del Centre de Tecnologies de la Informació de la UIB
Representants del Comitè
Sra. Isabel Perelló Bisellach
Sr. Josep Mañas Florit
Secretària

Sra. María José Domingo Mestre, responsable d'àrea del Servei de Recursos Humans

Suplents
President
Sra. Mercè Gambús Saiz, vicerectora de Postgrau i Gabinet del Rector
Representants de la Universitat
Sr. Gabriel Moyà Niell, vicerector d'Infraestructures i Medi Ambient
Sr. Francisco Muñoz Izquierdo, vicerector d'Investigació i Política Científica
Representants del Comitè
Sra. Magdalena Ramon Andreu
Sr. Francesc Xavier Garcias Amengual
Secretari
Sr. Gaspar Pizà Rosselló, cap de secció del Servei de Recursos Humans

Tribunal qualificador per a la plaça núm. A4

Titulars
President
Sr. Andreu Alcover Ordinas, Gerent de la Universitat
Representants de la Universitat
Sr. Josep Ignasi Aguiló Fuster, vicerector de Planificació Economicoadministrativa
Sr. Gabriel Fontanet Nadal, director del Centre de Tecnologies de la Informació de la UIB
Representants del Comitè
Sra. Isabel Perelló Bisellach
Sr. Josep Mañas Florit
Secretària
Sra. María José Domingo Mestre, responsable d'àrea del Servei de Recursos Humans

Suplents
President
Sra. Mercè Gambús Saiz, vicerectora de Postgrau i Gabinet del Rector
Representants de la Universitat
Sr. Gabriel Moyà Niell, vicerector d'Infraestructures i Medi Ambient
Sr. Francisco Muñoz Izquierdo, vicerector d'Investigació i Política Científica
Representants del Comitè
Sra. Magdalena Ramon Andreu
Sr. Francesc Xavier Garcias Amengual
Secretari
Sr. Gaspar Pizà Rosselló, cap de secció del Servei de Recursos Humans

Tribunal qualificador per a la plaça núm. A5

Titulars

President
Sr. Andreu Alcover Ordinas, Gerent de la Universitat
Representants de la Universitat
Sr. Josep Ignasi Aguiló Fuster, vicerector de Planificació Economicoadministrativa
Sr. Jaume Rosselló Mir, director del Servei de Publicacions
Representants del Comitè
Sr. Josep Mañas Florit
Sr. Francesc Xavier Garcias Amengual
Secretària
Sra. María José Domingo Mestre, responsable d'àrea del Servei de Recursos Humans

Suplents
President
Sr. Francisco Muñoz Izquierdo, vicerector d'Investigació i Política Científica
Representants de la Universitat
Sr. Gabriel Moyà Niell, vicerector d'Infraestructures i Medi Ambient
Sra. Mercè Gambús Saiz, vicerectora de Postgrau i Gabinet del Rector
Representants del Comitè
Sra. Isabel Perelló Bisellach
Sra. Magdalena Ramon Andreu
Secretari
Sr. Gaspar Pizà Rosselló, cap de secció del Servei de Recursos Humans

Tribunal qualificador per a la plaça núm. A6

Titulars

President
Sr. Andreu Alcover Ordinas, Gerent de la Universitat
Representants de la Universitat
Sr. Josep Ignasi Aguiló Fuster, vicerector de Planificació Economicoadministrativa
Sr. Ramon Bassa Martín, director del Servei Lingüístic
Representants del Comitè
Sra. Magdalena Ramon Andreu
Sr. Francesc Xavier Garcias Amengual
Secretària
Sra. Margalida Torrens Sastre, cap del Servei de Recursos Humans

Suplents
President
Sra. Mercè Gambús Saiz, vicerectora de Postgrau i Gabinet del Rector
Representants de la Universitat
Sr. Gabriel Moyà Niell, vicerector d'Infraestructures i Medi Ambient
Sr. Joan Antoni Mesquida Cantallops, vicerector d'Estudiants
Representants del Comitè
Sr. Josep Antoni Frau Coll
Sra. Marta Macías Borràs
Secretària
Sra. María José Domingo Mestre, responsable d'àrea del Servei de Recursos Humans

Tribunal qualificador per a la plaça núm. A7

Titulars

President
Sr. Andreu Alcover Ordinas, Gerent de la Universitat
Representants de la Universitat
Sr. Josep Ignasi Aguiló Fuster, vicerector de Planificació Economicoadministrativa
Sr. Miquel Pastor Tous, director del Servei de Biblioteca i Documentació
Representants del Comitè
Sra. Marta Macías Borràs
Sr. Josep Antoni Frau Coll
Secretària
Sra. Margalida Torrens Sastre, cap del Servei de Recursos Humans

Suplents
President
Sra. Mercè Gambús Saiz, vicerectora de Postgrau i Gabinet del Rector
Representants de la Universitat
Sr. Gabriel Moyà Niell, vicerector d'Infraestructures i Medi Ambient
Sr. Francisco Muñoz Izquierdo, vicerector d'Investigació i Política Científica
Representants del Comitè
Sra. Magdalena Ramon Andreu
Sr. Francesc Xavier Garcias Amengual
Secretària
Sra. Apol·lònia Saletas Ordinas, responsable d'àrea del Servei de Recursos Humans

Tribunal qualificador per a la plaça núm. A8

Titulars

President
Sr. Andreu Alcover Ordinas, Gerent de la Universitat.
Representants de la Universitat
Sr. Josep Ignasi Aguiló Fuster, vicerector de Planificació Economicoadministrativa
Sra. Antònia Fullana Puigserver, cap del Servei de Comptabilitat i Pressuposts
Representants del Comitè
Sr. Josep Miquel Covas Fiol
Sr. Bernat Prats Taberner
Secretària
Sra. Apol·lònia Saletas Ordinas, responsable d'àrea del Servei de Recursos Humans

Suplents
President
Sra. Mercè Gambús Saiz, vicerectora de Postgrau i Gabinet del Rector
Representants de la Universitat
Sr. Gabriel Moyà Niell, vicerector d'Infraestructures i Medi Ambient
Sr. Joan Antoni Mesquida Cantallops, vicerector d'Estudiants
Representants del Comitè
Sr. Miquel Llabrés Grau
Sr. Carlos Gallego Gomila
Secretària
Sra. Margalida Torrens Sastre, cap del Servei de Recursos Humans

Tribunal qualificador per a la plaça núm. A9

Titulars

President
Sr. Andreu Alcover Ordinas, Gerent de la Universitat
Representants de la Universitat
Sr. Josep Ignasi Aguiló Fuster, vicerector de Planificació Economicoadministrativa
Sra. Antònia Fullana Puigserver, cap del Servei de Comptabilitat i Pressuposts
Representants del Comitè
Sr. Josep Miquel Covas Fiol
Sr. Miquel Llabrés Grau
Secretària
Sra. Apol·lònia Saletas Ordinas, responsable d'àrea del Servei de Recursos Humans

Suplents
President
Sra. Mercè Gambús Saiz, vicerectora de Postgrau i Gabinet del Rector
Representants de la Universitat
Sr. Gabriel Moyà Niell, vicerector d'Infraestructures i Medi Ambient
Sr. Joan Antoni Mesquida Cantallops, vicerector d'Estudiants
Representants del Comitè
Sr. Bernat Prats Taberner
Sr. Carlos Gallego Gomila
Secretària
Sra. Margalida Torrens Sastre, cap del Servei de Recursos Humans

Tribunal qualificador per a la plaça núm. B1

Titulars

President
Sr. Andreu Alcover Ordinas, Gerent de la Universitat
Representants de la Universitat
Sr. Gabriel Fontanet Nadal, director del Centre de Tecnologies de la Informació de la UIB
Sr. Josep Ignasi Aguiló Fuster, vicerector de Planificació Economicoadministrativa
Representants del Comitè
Sra. Isabel Perelló Bisellach
Sr. Josep Mañas Florit
Secretària
Sra. Margalida Torrens Sastre, cap del Servei de Recursos Humans

Suplents
President
Sra. Mercè Gambús Saiz, vicerectora de Postgrau i Gabinet del Rector
Representants de la Universitat
Sr. Gabriel Moyà Niell, vicerector d'Infraestructures i Medi Ambient
Sr. Francisco Muñoz Izquierdo, vicerector d'Investigació i Política Científica
Representants del Comitè
Sr. Josep Antoni Frau Coll
Sr. Francesc Xavier Garcias Amengual
Secretària
Sra. María José Domingo Mestre, responsable d'àrea del Servei de Recursos Humans

Tribunal qualificador per a la plaça núm. B2

Titulars

President
Sr. Andreu Alcover Ordinas, Gerent de la Universitat
Representants de la Universitat
Sr. Josep Ignasi Aguiló Fuster, vicerector de Planificació Economicoadministrativa
Sr. Miquel Pastor Tous, director del Servei de Biblioteca i Documentació
Representants del Comitè
Sra. Marta Macías Borràs
Sr. Josep Antoni Frau Coll
Secretària
Sra. Margalida Torrens Sastre, cap del Servei de Recursos Humans

Suplents
President
Sra. Mercè Gambús Saiz, vicerectora de Postgrau i Gabinet del Rector
Representants de la Universitat
Sr. Gabriel Moyà Niell, vicerector d'Infraestructures i Medi Ambient
Sr. Francisco Muñoz Izquierdo, vicerector d'Investigació i Política Científica
Representants del Comitè
Sra. Magdalena Ramon Andreu

Sr. Francesc Xavier Garcias Amengual
Secretària
Sra. Apol·lònia Saletas Ordinas, responsable d'àrea del Servei de Recursos Humans

Tribunal qualificador per a la plaça núm. B3

Titulars

President
Sr. Andreu Alcover Ordinas, Gerent de la Universitat
Representants de la Universitat
Sr. Josep Ignasi Aguiló Fuster, vicerector de Planificació Economicoadministrativa
Sr. Miquel Pastor Tous, director del Servei de Biblioteca i Documentació
Representants del Comitè
Sra. Marta Macías Borràs
Sr. Carlos Gallego Gomila
Secretària
Sra. Apol·lònia Saletas Ordinas, responsable d'àrea del Servei de Recursos Humans

Suplents
President
Sra. Mercè Gambús Saiz, vicerectora de Postgrau i Gabinet del Rector
Representants de la Universitat
Sr. Gabriel Moyà Niell, vicerector d'Infraestructures i Medi Ambient
Sr. Francisco Muñoz Izquierdo, vicerector d'Investigació i Política Científica
Representants del Comitè
Sr. Josep Miquel Covas Fiol
Sr. Miquel Llabrés Grau
Secretària
Sra. Margalida Torrens Sastre, cap del Servei de Recursos Humans


Annex V

Temari general
(genèric per a totes les places)

1. Estructura i organització de la Universitat de les Illes Balears.

Estructura de la UIB. Edificis de la UIB. Seus universitàries. Centres universitaris. Estudis. Departaments. Facultats. Escoles universitàries. Escoles adscrites i altres escoles. Instituts universitaris de recerca. Serveis. Fundacions. Sindicatura de Greuges. Acció social del personal de la Universitat.

2. La Llei orgànica d'universitats.

3. Els Estatuts de la Universitat de les Illes Balears.


Annex VI

Temari específic

Temari específic plaça 5054

1. Xarxes d'ordinadors. Model de referència OSI. Classificació de les xarxes.
2. Arquitectura TCP/IP. Adreçament IP. Protocols LPD, HTTP, FTP, DNS i TFTP.
3. Commutació LAN: tipus de commutació, STP, gestió de taules de nivell 2. VLAN.
4. Encaminament: conceptes bàsics d'encaminament, taules d'encaminament, encaminament estàtic i dinàmic, protocols
inàmics RIP i IGRP.
5. Wired for management: Wake on LAN.
6. Protocols d'arrancada per xarxa: PXE, RPL, DHCP.
7. Implantació d'aplicacions de boot remot BpBatch-Rembo en xarxes LAN.
8. Configuració i gestió de servidors Linux. Configuració de paràmetres avançats: xarxa, nucli i processos d'espai d'usuari.
9. Integració d'entorns mixtos Windows 2000/XP - NT4 - 95/98.
10. Administració d'usuaris, perfils i xarxes NT: dominis de Windows NT4, Active Directory de Windows 2000 /Windows 2003.
11. Polítiques en Windows NT4 i directrius de grup en Windows 2000: GPO.
12. Seguretat d'entorns Windows: NetBIOS i TCP/IP.
13. Clustering en l'entorn Windows 2000/2003: MSCS.
14. Targetes intel·ligents: ISO7816, PC/SC.
15. Sistemes de seguretat basats en targetes intel·ligents: xifratge DES, triple DES, estàndards WG10, TIBC. Integració amb sistemes de control d'accés físic i lògic. Signatura digital.
16. Seguretat de xarxa: restricció d'accés, prevenció d'atacs, seguiment d'alarmes, resolució d'incidències, syslog i interpretació de registres i configuració de tallafocs.
17. Implementació de tècniques de consolidació de servidors, sistemes de recuperació de desastres i SAN ( Storage Area Network) extenses.
18. Virtualització de servidors. Classificació i funcionalitats.
19. Implementació, configuració i administració d'una infraestructura de servidors amb VMWare ESX.
20. Gestió d'una infraestructura VMWare amb Virtual Center i agents de Vmotion.

Temari específic plaça 5055
1. Organització i funcionament d'una biblioteca universitària. El Servei de Biblioteca i Documentació de la Universitat de les Illes Balears. Organigrama i estructura. Unitats i biblioteques. Projectes. Processos. El pla estratègic del SBD.
2. Fonts d'informació. Tipologia. Documents primaris i secundaris.
3. Circulació i préstec. El procés de préstec. Circulació i préstec amb INNOPAC Millenium. El reglament de préstec de la Universitat de les Illes Balears.
4. Els formats d'intercanvi d'informació bibliogràfica: el format MARC.
5. Internet. Hipertext i hipermèdia. Eines per a la localització de recursos a Internet. La importància de la informàtica i les xarxes de comunicacions en el desenvolupament de la informació.
6. Gestió de taules de càrrega amb INNOPAC Millenium.
7. Manteniment d'usuaris amb INNOPAC Millenium.
8. Administració d'OPAC i Web-OPAC.
9. Gestió de consultes específiques (scopes) amb INNOPAC Millenium.
10. Gestió de la base de dades d'INNOPAC Millenium.
11. Configuració i manteniment del servidor WAM d'INNOPAC Millenium.
12. Administració avançada d'INNOPAC Millenium.
13. Seguretat del sistema i còpies de seguretat a INNOPAC Millenium.
14. Gestió d'estadístiques amb INNOPAC Millenium.
15. Recuperació de metadades: Dublin Core, XML i Open URL.

Temari específic plaça 5056
1. Els serveis de Comunicació com a eina de comunicació entre les entitats /institucions i la societat.
1.1. El Servei de Comunicació i Relacions Institucionals de la UIB: estructura i funcions.
1.2. La canalització de la comunicació universitària a través dels mitjans.
2. Els serveis de comunicació com a eines de comunicació interna. Sistemes de comunicació interna a la UIB.
3. Periodisme científic: tractament i difusió de la informació científica als mitjans de comunicació. La UIB i la difusió de la recerca.
4. Els mitjans de comunicació a Espanya: agències de notícies, grups editorials, grups de comunicació. Els mitjans de comunicació a les Illes Balears.
5. El pla de comunicació. El pla de comunicació universitària.

Temari específic places 753, 796, 2060

1. Concepte i missió dels serveis bibliotecaris. Tipus de biblioteques. Les principals biblioteques de les Illes Balears. El Servei de Biblioteca i Documentació de la Universitat de les Illes Balears. El pla estratègic del SBD.
2. Classes de documents, documents primaris, secundaris i terciaris.
3. Els serveis d'informació i referència bibliogràfica. Atenció i formació d'usuaris.
4. La circulació de la col·lecció bibliogràfica i els serveis de préstec a les biblioteques universitàries. L'ordenació del fons. El procés de préstec a la UIB. Circulació i préstec amb INNOPAC Millenium. El reglament de préstec de la Universitat de les Illes Balears.
5. La classificació. Classificacions sistemàtiques i alfabètiques. La Dewey Decimal Classification.

Temari específic places 5018, 4006, 140, 164, 185, 210, 5024
1. Prevenció d'incendis i pla d'emergència. Mitjans de detecció, alarma i extinció d'incendis. Equips d'emergències i funcions de cadascun.
2. Manipulació de càrregues. Lesions musculoesquelètiques. Correcta manipulació manual de càrregues. Mitjans auxiliars (manuals i mecànics).
3. Prevenció dels riscs laborals generals dels conserges:
a) Riscs de seguretat (caigudes a distint i al mateix nivell, cops i talls, contactes elèctrics, etc.).
b) Riscs higiènics ergonòmics i psicosocials (condicions ambientals, il·luminació, postures, pantalles de visualització de dades, càrrega de treball, estrès, etc.).

Temari específic places 249, 254, 258
1. El Servei de Biblioteca i Documentació de la Universitat de les Illes Balears: Funcionament. La col·lecció bibliogràfica. L'OPAC: funcionament, tipus de cerques.
2. El procés de préstec a la UIB. Circulació i préstec amb INNOPAC Millenium. El reglament de préstec de la Universitat de les Illes Balears.
3. El Servei de Biblioteca i Documentació de la Universitat de les Illes Balears. Organigrama i estructura. Unitats. Biblioteques. Processos. El pla estratègic del SBD.

Temari específic plaça 149
1. Seguretat al laboratori. Mesures de seguretat. Maneig i emmagatzemament de productes químics. Àcids i bases, productes inflamables. Pictogrames per identificar tipus de productes químics i riscs de laboratori. Actuació en emergències. Extinció d'incendis.
2. Material i aparells de laboratori. Identificació i funcionalitat. Operacions bàsiques de manteniment d'instrumental bàsic de laboratori: balances, pH-metres, centrífugues, estufes, campana de gasos, autoclau... Preparació de dissolucions.
3. Equips bàsics auxiliars: bombes de buit, compressors, deshumidificadors, etc. Funcionament bàsic i operacions de manteniment. Maneig de bombones de gasos. Gasos perillosos.

Temari específic plaça núm. A1
1. Varietats lingüístiques. Característiques i criteris d'establiment del llenguatge administratiu. Trets de l'estil administratiu català.
2. L'ús del català i del castellà en documents escrits i converses orals. Recursos gràfics per a situacions de bilingüisme. La legislació lingüística bàsica. La Llei 3/1986, de normalització lingüística.
3. El Reglament d'ús intern i normalització del català a la Universitat de les Illes Balears: àmbit d'aplicació, usos lingüístics, relacions amb els administrats i altres institucions, vehiculació, avisos i publicacions i registres.
4. Els criteris lingüístics de la Universitat de les Illes Balears.
5. Normes tipogràfiques de la UIB i usos d'aquestes.
6. Usos lingüístics a les institucions universitàries.
7. Tipologia i definició de la documentació administrativa: la correspondència administrativa, la sol·licitud, la petició, el currículum, el certificat, les convocatòries, les invitacions, les actes, l'informe, la resolució, les disposicions, els contractes i els rebuts i altres documents comptables.
8. Llenguatge jurídic i terminologia administrativa.
9. Recomanacions sobre la redacció, en català, de disposicions generals i d'actes administratius.
10. L'acte administratiu. Concepte, classes i elements. Motivació i notificació. Eficàcia i validesa dels actes administratius.
11. El procediment administratiu. Concepte i importància. La Llei de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú. Contingut i àmbit d'aplicació. Idea general de la iniciació, l'ordenació, la instrucció i l'acabament del procediment administratiu.
12. Els procediments administratius en via de recursos administratius. Classes i regulació actual.
13. Organització institucional del sistema universitari de les Illes Balears: el Consell Social de la Universitat, l'Agència de Qualitat de les Illes Balears i la Junta de Coordinació Universitària de les Illes Balears.
14. La normativa electoral de la Universitat de les Illes Balears: disposicions generals, elecció dels titulars dels òrgans unipersonals i elecció de representants als òrgans col·legiats.
15. El Reglament acadèmic de la Universitat de les Illes Balears.
16. Organització i funcionament del Registre General de la Universitat.
17. Accés a la universitat.
18. Convenis universitaris: la unitat de tramitació de convenis, conceptes bàsics, tipologia de convenis i procediment de tramitació.
19. Protocol universitari. Honors i distincions a la Universitat. Reglament sobre la concessió de la distinció del títol de doctor honoris causa.
20. Fundacions en què participa la Universitat de les Illes Balears: Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears, Fundació General de la Universitat de les Illes Balears, Fundació Càtedra Iberoamericana a la Universitat de les Illes Balears.

Temari específic plaça núm. A2
1. Estructura dels ensenyaments universitaris.
2. Regulació dels estudis universitaris oficials de grau.
3. Regulació dels estudis universitaris de postgrau.
4. Regulació dels estudis oficials de doctorat.
5. Homologació dels plans d'estudis i dels títols acadèmics

6. Condicions i procediment per a l'homologació de títols universitaris estrangers.
7. Accés a la Universitat: proves i tràmits. Criteris de correcció, qualificacions i reclamacions.
8. Accés a la Universitat per a majors de 25 anys: prova, convocatòria, qualificació i reclamacions.
9. Procediment de selecció per a l'ingrés als centres universitaris. El districte obert.
10. Matrícula a la Universitat: anul·lació, modificacions, matrícula extraordinària, taxes, simultaneïtat d'estudis.
11. Règim acadèmic general. Els prerequisits.
12. Elements i criteris d'avaluació: coincidència de dates, frau en l'avaluació, publicació i revisió de les qualificacions.
13. Règim general de permanència dels estudiants a la Universitat de les Illes Balears.
14. El sistema europeu de crèdits i el sistema de qualificacions a les titulacions universitàries de caràcter oficial.
15. Procediment i condicions per expedir el suplement europeu al títol.
16. Organització d'una oficina d'informació universitària.
17. Àrees d'actuació d'una oficina d'informació universitària.
18. Recerca d'informació, fonts directes i indirectes.
19. Anàlisi, tractament i elaboració de la informació.
20. Coordinació i gestió d'una oficina d'informació universitària.

Temari específic plaça núm. A3
1. Sistema operatiu OpenVMS.
2. Llenguatge de definició de dades (DDL) SQL d'Oracle.
3. Llenguatge de manipulació de dades (DML) SQL d'Oracle.
4. Llenguatge de control de dades (DCL) SQL d'Oracle.
5. Llenguatges procedimentals PSM: llenguatge PL/SQL a la versió 9i d'Oracle.
6. Desenvolupament d'aplicacions sobre Oracle IDS (Internet Developer Suite).
7. Programació amb Oracle Forms.
8. Anàlisi i disseny d'aplicacions amb SCM (Software Configuration Manager).
9. Sistemes CASE.
10. Oracle Networking: Transparent Network Substract, SQL*Net V2 i Net8.
11. Instal·lació d'entorns IAS (Enterprise Edition) per a Forms & Reports Services amb comunicacions via sòcols i via SSL.
12. Configuració de comunicacions SSL a Forms Services mitjançant Wallet Manager.
13. Importació i exportació de dades a Oracle.
14. SQL*Loader.
15. Administració de bases de dades Oracle versions 8i i 9i.
16. Ajust (tuning) de gestors de bases de dades Oracle.
17. Metodologies de desenvolupament d'aplicacions.
18. Arquitectura de gestors de bases de dades.
19. Cicle de vida d'un sistema d'informació.
20. Mètriques de software.

Temari específic plaça núm. A4
1. Les aules d'informàtica de la UIB. Aules disponibles, maquinària i programari instal·lats.
2. Evolució històrica de les aules d'informàtica de la UIB.
3. Indicadors estadístics de les aules d'informàtica de la UIB. Evolució.
4. Gestió dels alumnes col·laboradors de les aules d'informàtica. La borsa d'alumnes col·laboradors de les aules d'informàtica.
5. Gestió i administració de sistemes d'arrencada remota: Rembo.
6. L'ús de Rembo dins l'entorn de les aules d'informàtica de la UIB.
7. Integració d'entorns Windows 2000 i NT4.
8. Administració d'usuaris, perfils i xarxes NT: dominis de Windows NT4, Active Directory de Windows 2000.
9. Polítiques en Windows NT4 i directrius de grup en Windows 2000.
10. Seguretat d'entorns Windows: NetBIOS i TCP/IP.
11. Unitats organitzatives dins l'entorn de Windows 2000.
12. Clustering en l'entorn Windows 2000.
13. Compartició de serveis i recursos en xarxes d'entorns mixtos de sistemes Windows i Mac OS X.
14. Instal·lació, configuració i administració del sistema operatiu Mac OS X.
15. Integració i convivència dels sistemes operatius Classic i Mac OS X dins l'entorn dels ordinadors Apple.
16. Evolució històrica dels sistemes operatius de l'entorn dels ordinadors Apple. Des del Mac OS 7 al Mac OS X 10.3.
17. Implantació de sistemes i distribució de software emprant Mac OS X Server: Network Install.
18. L'arrancada remota al Mac OS X Server: NetBoot.
19. Administració d'usuaris al Mac OS X Server: Workgroup Manager.
20. Distribució de continguts de vídeo i àudio en temps real al Mac OS X Server: QuickTime Streaming Server.

Temari específic plaça núm. A5
1. El Reglament del Servei de Publicacions i Intercanvi Científic, competències i finalitats.
2. El Consell d'Edició: funcionament i composició. Requisits de publicació d'una obra.
3. Règim economicoadministratiu, recursos i pressupost de l'SPIC.
4. La Llei de la propietat intel·lectual. Els contractes de dret d'autor i dret d'explotació de l'obra. Generalitats i característiques particulars dels contractes d'edició del Servei de Publicacions de la UIB.
5. L'ISBN (International Standard Book Number ). L'agència espanyola de l'ISBN. Publicacions amb ISBN.
6. Dipòsit legal: materials que l'han de sol·licitar, legislació vigent i publicacions digitals.
7. Gestió d'originals. Normes generals de presentació d'originals. Relacions i acords amb el Servei Lingüístic.
8. Edicions UIB com a segell editorial del Servei de Publicacions. Intercanvi, costs, venda i distribució
9. El fons bibliogràfic del Servei de Publicacions de la Universitat de les Illes Balears: revistes i publicacions institucionals. Periodicitat i característiques.
10. El fons bibliogràfic del Servei de Publicacions de la Universitat de les Illes Balears: les col·leccions i les altres obres.
11. La distribució institucional de la producció del Servei de Publicacions i l'intercanvi científic amb les altres universitats.
12. L'Associació d'Editorials Universitàries Espanyoles i l'Institut Joan Lluís Vives. Estructura, objectius i activitats editorials comunes.
13. La comercialització de la producció del Servei de Publicacions. Determinació del cost de l'obra, els preus de venda al públic i els marges de benefici. Gestió editorial
14. Projectes editorials. Elaboració de pressuposts d'edició.
15. El control de la tirada en les edicions universitàries. Impressió tradicional (en òfset) versus impressió digital o impressió sota demanda.
16. L'habilitat pagador: característiques, funcions i competències. Maquetació
17. Preimpressió: tipografies, maquetació i tractament digital d'il·lustracions.
18. Impressió: formes d'impressió, enquadernació, paper Seguiment del procés d'impressió.
19. Coneixement dels programes informàtics de l'entorn editorial: QuarkXpress, FreeHand i Photoshop.
20. La pàgina web del Servei de Publicacions. Continguts, gestió i manteniment.

Temari específic plaça núm. A6
1. Els serveis lingüístics universitaris: estructura i funcions.
2. El Servei Lingüístic de la UIB. Composició i objectius.
3. La correcció de textos. Principals models. Funcions del corrector.
4. Els criteris lingüístics de la Universitat de les Illes Balears.
5. Normes tipogràfiques de la UIB.
6. Usos lingüístics a les institucions universitàries.
7. Estratègies de planificació i dinamització lingüística universitària.
8. El Reglament d'ús intern i normalització lingüística de la UIB.
9. La Llei de normalització lingüística de les Illes Balears.
10. Pla lingüístic de la Universitat de les Illes Balears. Objectius i actuacions.
11. La llengua catalana dins l'espai europeu d'ensenyament superior.
12. Les eines del corrector. Recursos de les noves tecnologies per a la correcció.
13. Mètodes i models d'enquesta d'ús lingüístic.
14. El català oral estàndard com a model d'elocució als mitjans de comunicació. Objectius i actuacions.
15. El Pla per augmentar l'ús de la llengua catalana en la docència de la UIB.

Temari específic plaça núm. A7
1. Organització i funcionament d'una biblioteca universitària. El Servei de Biblioteca i Documentació de la Universitat de les Illes Balears. Organigrama i estructura. Unitats i biblioteques. Projectes. Processos. El pla estratègic del SBD.
2. Fonts d'informació. Tipologia. Documents primaris i secundaris.
3. Els serveis d'informació i referència bibliogràfica. Atenció i formació d'usuaris.
4. Gestió de la col·lecció bibliogràfica: procés tècnic de llibres, publicacions periòdiques i fons especials a les biblioteques universitàries. Normalització i criteris de manteniment de catàlegs. El catàleg de la Universitat de les Illes Balears.
5. Circulació i préstec. El procés de préstec. Circulació i préstec amb INNOPAC Millenium. El reglament de préstec de la Universitat de les Illes Balears.
6. Els formats d'intercanvi d'informació bibliogràfica: el format MARC.
7. La classificació. Classificacions sistemàtiques i alfabètiques. La Dewey Decimal Classification.
8. La biblioteca digital. Integració i tendències.
9. La cooperació bibliotecària a les universitats. Catàlegs col·lectius, consorcis, normatives i acords. Els serveis d'obtenció de documents i préstec interbibliotecari. El préstec interbibliotecari amb INNOPAC.
10. Internet. Hipertext i hipermèdia. Eines per a la localització de recursos a Internet. La importància de la informàtica i les xarxes de comunicacions en el desenvolupament de la informació.

Temari específic plaça núm. A8
1. El pressupost de despeses de la Universitat de les Illes Balears: fases de la gestió de la despesa. Contingut i forma dels documents justificatius de les despeses.
2. El pressupost d'ingressos de la Universitat de les Illes Balears: tipus i fases de la gestió dels ingressos.
3. El Servei de Comptabilitat i Pressuposts de la Universitat. Organigrama, estructura i funcions.
4. L'arxiu de documentació administrativa. Especial referència a l'arxiu de la documentació comptable a la UIB.
5. Prevenció de riscs laborals als despatxos i oficines de la UIB. Seguretat en la manipulació de càrregues.

Temari específic plaça núm. A9
1. El pressupost de despeses de la Universitat de les Illes Balears: fases de la gestió de la despesa. Contingut i forma dels documents justificatius de les despeses.
2. El pressupost d'ingressos de la Universitat de les Illes Balears: tipus i fases de la gestió dels ingressos.
3. Les àrees descentralitzades de gestió de comptabilitat. Estructura i funcions.
4. Els acomptes de caixa fixa. Característiques. Funcions i competències de l'habilitat.
5. Prevenció de riscs laborals als despatxos i oficines de la UIB.

Temari específic plaça núm. B1
1. Xarxes d'ordinadors. Model de referència OSI, arquitectura TCP/IP, cablatge estructurat, xarxes LAN, WLAN i WAN.
2. Commutació: tipus de commutació, STP, gestió de taules de nivell 2.
3. Commutació avançada. VLAN. Agregació d'amplada de banda. Creació de filtres.
4. Encaminament: adreçament lògic jeràrquic, conceptes d'encaminament, taules d'encaminament, encaminament estàtic i dinàmic, protocols dinàmics RIP i IGRP, interfícies no numerades i llistes de control d'accés.
5. Encaminament avançat: gestió avançada d'adreces IP (VLSM, resum de rutes), protocols d'encaminament bàsics (RIP, IGRP), protocols d'encaminament avançats (OSPF, EIGRP, BGP).
6. Redundància en xarxes LAN: gestió d'enllaços redundants (STP, PVST), alta disponibilitat i balanceig de càrrega (HSRP, VRRP).
7. Trànsit multicast: commutació de trànsit multicast (IGMP). Protocols d'encaminament de trànsit multicast DVMRP, PIM-SM i PIM-DM. Implantació d'aplicacions de boot remot BpBatch-Rembo en xarxes LAN.
8. Accés remot. Conceptes. PPP, ISDN, Frame Relay i ADSL.
9. Disseny de xarxes. Disseny lògic de xarxes: determinació de la tecnologia, models d'adreces, esquemes de commutació, protocols d'encaminament, estudi de solucions d'alta disponibilitat i balanceig de càrrega, política de seguretat. Disseny físic de la xarxa: esquemes i mapes de cablatge, selecció de dispositius de xarxa. Test i documentació.
10. Gestió de xarxes: conceptes de gestió de xarxes (agents, estació gestora, comunitats, MIBs, traps, SNMP, RMON I, RMON II i SMON). Analitzadors de protocols. Disseny i programació d'eines de gestió SNMP per a entorns Windows i Unix/Linux. Monitorització d'una xarxa a partir de syslog. Interpretació de registres (logs) de tallafocs, sondes i equipament de xarxa en general.
11. Seguretat de xarxes: conceptes generals de seguretat. Polítiques de seguretat. Tallafocs i xarxes privades virtuals: conceptes generals, regles de seguretat, implantació en xarxes corporatives.
12. Xarxes personalitzades d'usuari (UPN): disseny, configuració i implantació en xarxes LAN. Protocols 802.1x i EAP. Servidor d'autenticació RADIUS. Configuració avançada de rols d'usuari. Desenvolupament C++ multiplataforma de protocols d'autenticació EAP basat en testimonis (tokens) (part client i part servidora RADIUS).
13. Instal·lació i configuració d'equipament de xarxa: Enterasys, Cabletron, Cisco.
14. Targetes intel·ligents i la seva integració amb diferents sistemes i aplicacions: targetes intel·ligents microprocessades (sistemes operatius TIBC, WG10-CECA i WG10-FNMT). Algorismes criptogràfics. Programació de targetes intel·ligents basada en estàndards PC/SC i PKCS#11 per a entorns Windows i Linux.
15. Infraestructures de clau pública: conceptes. Firma digital. Polítiques de certificació. Requeriments de seguretat. Integració de la targeta intel·ligent en una PKI. Implantació d'una PKI en una xarxa corporativa.

Temari específic plaça núm. B2
1. Organització i funcionament d'una biblioteca universitària. El Servei de Biblioteca i Documentació de la Universitat de les Illes Balears. Organigrama i estructura. Unitats i biblioteques. Projectes. Processos. El pla estratègic del SBD.
2. Fonts d'informació. Tipologia. Documents primaris i secundaris.
3. Els serveis d'informació i referència bibliogràfica. Atenció i formació d'usuaris.
4. Gestió de la col·lecció bibliogràfica: procés tècnic de llibres, publicacions periòdiques i fons especials a les biblioteques universitàries. Normalització i criteris de manteniment de catàlegs. El catàleg de la Universitat de les Illes Balears.
5. Circulació i préstec. El procés de préstec. Circulació i préstec amb INNOPAC Millenium. El reglament de préstec de la Universitat de les Illes Balears.
6. Els formats d'intercanvi d'informació bibliogràfica: el format MARC.
7. La classificació. Classificacions sistemàtiques i alfabètiques. La Dewey Decimal Classification.
8. La biblioteca digital. Integració i tendències.
9. La cooperació bibliotecària a les universitats. Catàlegs col·lectius, consorcis, normatives i acords. Els serveis d'obtenció de documents i préstec interbibliotecari. El préstec interbibliotecari amb INNOPAC.
10. Internet. Hipertext i hipermèdia. Eines per a la localització de recursos a Internet. La importància de la informàtica i les xarxes de comunicacions en el desenvolupament de la informació.

Temari específic plaça núm. B3

1. El Servei de Biblioteca i Documentació de la Universitat de les Illes Balears: Funcionament. La col·lecció bibliogràfica. L'OPAC: funcionament, tipus de cerques.
2. El procés de préstec a la UIB. Circulació i préstec amb INNOPAC Millenium. El reglament de préstec de la Universitat de les Illes Balears.
3. El Servei de Biblioteca i Documentació de la Universitat de les Illes Balears. Organigrama i estructura. Unitats. Biblioteques. Processos. El pla estratègic del SBD.

Palma,  4 de març de 2005
El Rector, Avel·lí Blasco



 
 
Acord anterior
 Acord següent

Acords que fan referència a aquest.