FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XX
Núm. 250
Divendres, 18 de març de 2005
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
NOMENAMENTS I SITUACIONS
Rectorat
7155 RESOLUCIÓ del Rector del dia 24 de febrer de 2005 per la qual es nomenen funcionaris de carrera els aspirants aprovats a les proves selectives per a l'ingrés a l'escala auxiliar de biblioteca d'aquesta universitat pel sistema general d'accés lliure .

Vista la proposta formulada pel tribunal qualificador de les proves selectives per a l'ingrés a l'escala auxiliar de biblioteca d'aquesta universitat, convocades per Resolució de 6 d'abril de 2004 (Butlletí Oficial de les Illes Balears de 6 de maig), i verificat que hi concorren els requisits exigits a les bases de la convocatòria, aquest Rectorat, en ús de les atribucions que té conferides d'acord amb la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, i de conformitat amb l'article 23 del Reial decret 364/1995, de 10 de març, i la base novena de les bases de la convocatòria, ha resolt:

Primer. Nomenar funcionaris de carrera de l'escala auxiliar de biblioteca d'aquesta universitat els aspirants aprovats que s'indiquen a l'annex d'aquesta resolució, ordenats d'acord amb la puntuació obtinguda.

Segon. La presa de possessió s'ha d'efectuar en el termini d'un mes a partir l'endemà de la publicació de la present resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Tercer. De conformitat amb el que estableix l'article 13 del Reial decret 598 /1985, de 30 d'abril, d'incompatibilitats

del personal al servei de les administracions públiques, el personal objecte del present nomenament per a la presa de possessió ha de fer la declaració a la qual es refereix el primer dels preceptes que s'hi esmenten, o l'opció o la sol·licitud de compatibilitat previstes a l'article 10 de la Llei 53/1984, de 26 de desembre.

Quart. Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la publicació de la resolució, de conformitat amb el que disposa l'article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Sens perjudici del que s'ha indicat al paràgraf anterior, es pot recórrer, potestativament, contra aquesta resolució davant l'òrgan que l'ha dictada, de conformitat amb el que disposen els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la publicació de la resolució. En aquest cas no es pot interposar recurs contenciós administratiu fins que no s'hagi resolt expressament el recurs de reposició interposat o no se n'hagi produït la presumpta desestimació.

Annex

Escala auxiliar de biblioteca d'aquesta universitat (accés lliure)

Núm. d’ordre en el procés selectiu

DNI

Cognoms i nom

1

45074077B

Martínez Carrasco-Muñoz, Lorena Paloma

2

18224965H

Parera Nicolau, Joana Maria

Palma, 24 de febrer de 2005
El Rector, Avel·lí Blasco



 

 
Acord anterior
  Acord següent

Acords que fan referència a aquest.