FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XVIII
Núm. 222
Divendres, 19 de setembre de 2003
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Consell Executiu
6301. ACORD EXECUTIU del dia 30 de juny de 2003 pel qual es delega la firma dels convenis de prąctiques dels estudiants en el marc dels convenis de cooperació educativa.

El Decret 32/1999, de 26 de març, pel qual s'aprova la reforma dels Estatuts de la Universitat de les Illes Balears, estableix l'estructura bàsica de la institució.

La conveniència de dotar de la màxima agilitat la gestió de les competències en temes de signatura de convenis aconsella de delegar la firma dels convenis de pràctiques dels estudiants, per alliberar el Rector d'un excés de tramitació en determinats casos. En virtut d'això i de conformitat amb el que estableixen l'article 16 de la Llei de règim jurídic de les administracions públiques i els articles 29.22) i 61 dels Estatuts, he disposat:

Primer. Delegar en els degans i directors de centre la signatura dels convenis de pràctiques dels estudiants en el marc dels convenis de cooperació educativa pel que fa a l'àmbit universitari.

Segon. Delegar en el vicerector d'Estudiants la signatura dels convenis de pràctiques dels estudiants en el marc dels convenis de cooperació educativa que es tramiten a través de la FUEIB.

Tercer. Sempre que es faci ús de la delegació continguda a la present disposició s'ha de fer constar al document pertinent.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma,  30 de juny de 2003
El Rector, Avel·lí Blasco



 

Acords que fan referència a aquest.