FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XVIII
Núm. 221
Divendres, 18 de juliol de 2003
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
NOMENAMENTS I SITUACIONS
Rectorat
6283. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 8 de juliol de 2003 per la qual es declara el reingrés a la Universitat de les Illes Balears del senyor Joan Meliŕ Garí.

Aquest Rectorat ha vist el Decret 61/2003, de 2 de juliol (BOIB núm. 95, de 3 de juliol), pel qual es disposa el cessament dels secretaris generals tècnics, els directors generals i altres alts càrrecs que varen ser nomenats pel Govern cessant i es declara el cessament del personal eventual, i la sol·licitud de l'interessat.

Atès que ja no hi ha la circumstància que va justificar la situació de serveis especials, i de conformitat amb el que disposen l'article 56.2 de la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, l'article 9.1 del Reial decret 365/1995, de 10 de març, pel qual s'aprova el Reglament de situacions administratives dels funcionaris civils de l'Administració general de l'Estat, i l'article 5.3 del Reial decret 898/1985, de 30 d'abril, sobre règim del professorat universitari, declar el reingrés al servei actiu del senyor Joan Melià Garí al cos de professors titulars d'universitat de la Universitat de les Illes Balears, de l'àrea de coneixement de Filologia Catalana del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General, amb efectes econòmics i administratius des del dia 3 de juliol de 2003, data de la sol·licitud.

Us ho comunic perquè en prengueu coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma,  8 de juliol de 2003
El Rector, Avel·lí Blasco



Excma. Sra. Vicerectora de Professorat, Il·lm. Sr. Director del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General i Il·lm. Sr. Gerent de la Universitat.

Acords que fan referència a aquest.