FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XVIII
Núm. 219
Divendres, 16 de maig de 2003
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
NOMENAMENTS I SITUACIONS
Rectorat
6152. RESOLUCIÓ del Rector del dia 8 d'abril de 2003 per la qual es disposa la contractació com a personal laboral interí de la senyora Joana Maria Bestard Rebollo per ocupar un lloc de treball d'auxiliar de serveis (codi 254).

Amb les funcions que em confereix l'article 29 dels Estatuts de la Universitat, en virtut del que preveuen els articles 5 i 6 de l'Acord executiu 3370/1996, de 16 de desembre, pel qual s'aprova la creació i el reglament de funcionament de la borsa de treball per al PAS de la UIB (FOU núm. 129, de 27 de desembre), i d'acord amb l'article 19 del Conveni col·lectiu del personal laboral de la Universitat de les Illes Balears, a proposta del Gerent, atès que es donen les circumstàncies previstes a l'article 4 del Reial decret 2546/1994, de 29 de desembre, pel qual es desenvolupa l'article 15 de l'Estatut dels treballadors en matèria de contractació, i que la persona proposada compleix les condicions exigides, dispòs la contractació com a personal laboral interí de la senyora Joana Maria Bestard Rebollo per ocupar un lloc de treball d'auxiliar de serveis, grup IV.2 (codi 254), al Servei de Biblioteca i Documentació amb efectes econòmics i administratius del dia 10 d'abril de 2003.

El contracte que es formalitzi com a conseqüència d'aquesta resolució serà revocat en el moment que aquesta plaça es cobreixi mitjançant un procés selectiu, o quan ho acordi l'Administració perquè no siguin necessaris els serveis de la persona contractada, i el cessament no donarà lloc a cap indemnització.

Us ho comunic perquè en prengueu coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma,  8 d'abril de 2003
El Rector, Llorenç Huguet



Il·lm. Sr. Gerent de la Universitat.

Acords que fan referència a aquest.