FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XVIII
Núm. 219
Divendres, 16 de maig de 2003
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Comissió Electoral
6146. ACORD de la Comissió Electoral del dia 30 d'abril de 2003 pel qual es fan públics els resultats de l'elecció per al càrrec de Rector de la Universitat de les Illes Balears del dia d'avui i es fa la proclamació provisional del nou Rector.

Avui ha tingut lloc la segona volta de les eleccions al càrrec de Rector de la Universitat de les Illes Balears, i una vegada aplicat, per part de la Comissió Electoral, el coeficient de ponderació corresponent al vot de candidatures vàlidament emès en cada sector electoral, s'ha comprovat que el candidat senyor Avel·lí Blasco Esteve ha obtingut la majoria requerida, tal com assenyala l'annex adjunt.

Així mateix, de conformitat amb l'incís final del primer apartat de l'article 24 de l'Acord normatiu 6097/2003, de 27 de febrer, pel qual s'estableix el procediment d'elecció del Rector de la Universitat de les Illes Balears en compliment de la disposició transitòria segona de la Llei orgànica d'universitats, i amb el punt 12 de l'Acord executiu 6124/2003, de 21 de març, pel qual es convoquen eleccions al càrrec de Rector de la Universitat de les Illes Balears, la Comissió Electoral, reunida el dia d'avui, proclama provisionalment per al càrrec de Rector de la Universitat de les Illes Balears el catedràtic d'universitat senyor Avel·lí Blasco Esteve.

D'acord amb l'article 25 de l'Acord normatiu 6097/2003 abans esmentat, contra la proclamació de candidat electe realitzada per aquesta comissió, les persones interessades hi poden posar reclamació el dia 2 de maig de 2003. La Comissió Electoral ha de resoldre la reclamació el dia 3 de maig de 2003.

De conformitat amb l'article 20.2 de la Llei orgànica d'universitats, el Rector, elegit per la comunitat universitària, mitjançant elecció directa i sufragi universal, lliure i secret, entre funcionaris del cos de catedràtics d'universitat, en actiu, que prestin serveis a la Universitat, ha de ser nomenat per l'òrgan corresponent de la comunitat autònoma.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma,  30 d'abril de 2003
El Rector, Llorenç Huguet



 

Acords que fan referència a aquest.