FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XVIII
Núm. 218
Dimecres, 16 d'abril de 2003
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
ALTRES DISPOSICIONS
Comissió Electoral
6144. ACORD de la Comissió Electoral del dia 14 d'abril de 2003 pel qual es fan públics els resultats de l'elecció per al càrrec de Rector de la Universitat de les Illes Balears del dia 11 d'abril de 2003.

El dia 11 d'abril de 2003 va tenir lloc la primera volta de les eleccions al càrrec de Rector de la Universitat de les Illes Balears, i una vegada aplicat, per part de la Comissió Electoral, el coeficient de ponderació corresponent al vot de candidatures vàlidament emès en cada sector electoral, es va comprovar que cap candidat no havia assolit la majoria requerida, tal com assenyala l'annex adjunt.

Per tant, de conformitat amb l'article 24 de l'Acord normatiu 6097/2003, de 27 de febrer, pel qual s'estableix el procediment d'elecció del Rector de la Universitat de les Illes Balears en compliment de la disposició transitòria segona de la Llei orgànica d'universitats, i amb el punt 12.a) de l'Acord executiu 6124/2003, de 21 de març, pel qual es convoquen eleccions al càrrec de Rector de la Universitat de les Illes Balears, la Comissió Electoral, reunida el dia d'avui, acorda que tindrà lloc una segona votació, a la qual només poden concórrer els dos candidats que han obtingut més suport a la primera votació: el catedràtic d'universitat senyor Avel·lí Blasco Esteve i el catedràtic d'universitat senyor Pere M. Deyà Serra.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma,  14 d'abril de 2003

El Rector, Llorenç Huguet



 

Acords que fan referència a aquest.