FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XVIII
Núm. 217
Divendres, 11 d'abril de 2003
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
DISPOSICIONS GENERALS
Comissió Electoral
6128. ACORD de la Comissiķ Electoral del dia 28 de marį de 2003 pel qual es proclamen els candidats de les eleccions al cārrec de Rector de la Universitat de les Illes Balears.

La Comissió Electoral, a la sessió del dia d'avui, fent ús de les competències que li atribueix la normativa vigent, ha acordat:

Únic. Proclamar, de conformitat amb el que estableixen l'article 16 de l'Acord normatiu 6097/2003, de 27 de febrer, pel qual s'estableix el procediment d'elecció del Rector de la Universitat de les Illes Balears en compliment de la disposició transitòria segona de la Llei orgànica d'universitats (FOU núm. 215, de 14 de març), i el punt 2 de l'annex de l'Acord executiu 6124/2003, de 21 de març, pel qual es convoquen eleccions al càrrec de Rector de la Universitat de les Illes Balears (FOU núm. 216, de 24 de març), com a candidats al càrrec de Rector de la Universitat de les Illes Balears el catedràtic d'universitat doctor Avel·lí Blasco Esteve, el catedràtic d'universitat doctor Pere M. Deyà Serra i el catedràtic d'universitat doctor Llorenç Valverde Garcia.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma,  28 de març de 2003

El Rector p.s.r., Eduard Rigo,



Vicerector d'Ordenació Acadèmica i Centres

Acords que fan referència a aquest.