FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XVIII
Núm. 214
Divendres,21 de febrer de 2003
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
ALTRES DISPOSICIONS
Rectorat
6087. RESOLUCIÓ del Rector del dia 20 de novembre de 2002 per la qual es dóna compliment a la sentència núm. 129/2002, de 24 de setembre, del Jutjat Contenciós Administratiu núm. 2 de Palma.

El Jutjat Contenciós Administratiu núm. 2 de Palma va dictar la sentència núm. 129 el dia 24 de setembre de 2002 en el recurs contenciós administratiu núm. 21/2002, procediment abreujat, promogut per la representació del senyor Bartomeu Caimari Calafat. Aquesta sentència anul·la la Resolució del Rector de la Universitat de les Illes Balears del dia 13 de desembre de 2001 per la qual es desestima el recurs d'alçada promogut pel recurrent contra l'acord de la Comissió de Contractació de la Universitat de les Illes Balears del dia 11 de juliol de 2001, que va resoldre d'adjudicar una plaça d'ajudant d'escola universitària de l'àrea de coneixement d'Història Moderna, perfil Història moderna universal, adscrita al Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts.

En conseqüència, en compliment de la sentència, resulta procedent d'ordenar la convocatòria d'una nova Comissió de Contractació per valorar la idoneïtat dels candidats a la plaça de referència. L'òrgan responsable d'acomplir la decisió de la sentència és la Comissió de Contractació de la Universitat.

Finalment, s'acorda de mantenir la senyora Aina Maria Coll Coll en les funcions que fins ara desenvolupa per no perjudicar tercers, fins que culmini l'execució de la sentència.

Ho faig publicar perquè se'n prengui coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma,  20 de novembre de 2002

El Rector, Llorenç Huguet



 

Acords que fan referència a aquest.