FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XVIII
Núm. 214
Divendres,21 de febrer de 2003
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
NOMENAMENTS I SITUACIONS
Rectorat
6071. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 28 de gener de 2003 per la qual es contracta un professor associat en desenvolupament de l'Acord normatiu 1185/1990, de 25 d'octubre.

En virtut del que preveu l'Acord normatiu 1185/1990, de 25 d'octubre, i pel que fa a la possibilitat d'establir un programa extraordinari d'accions de plantilla i contractes de personal docent per exempcions de l'activitat docent de determinats càrrecs acadèmics, he resolt, a proposta del Consell Executiu i atesos els crèdits de disponibilitat immediata prevists a l'article 5 de l'acord normatiu esmentat, que:

El senyor Mateu Marcús Fiol sigui contractat com a professor associat (tres hores) de l'àrea de coneixement d'Economia Financera i Comptabilitat, als efectes d'exempció de les activitats docents de la vicerectora de Professorat i Departaments. Aquesta plaça restarà adscrita al Departament d'Economia de l'Empresa.

Aquest contracte tindrà vigència fins al 30 de setembre de 2003 i, en tot cas, finalitzarà en el moment que cessi el càrrec acadèmic objecte d'exempció. La renovació d'aquest contracte requereix un acord executiu.

Us ho comunic perquè en prengueu coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma,  28 de gener de 2003

El Rector, Llorenç Huguet



Excm. Sr. Vicerector de Professorat i Departaments, Il·lm. Sr. Director del Departament d'Economia de l'Empresa i Il.lm. Sr. Gerent de la Universitat.

Acords que fan referència a aquest.