FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XVIII
Núm. 214
Divendres,21 de febrer de 2003
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
NOMENAMENTS I SITUACIONS
Rectorat
6067. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 28 de gener de 2003 per la qual es declara en situació d'excedència voluntària la senyora Caterina Canyelles Marquès .

Amb les funcions que em confereix l'article 29.13) dels Estatuts d'aquesta universitat, en virtut del que disposa l'article 46.1 de l'Estatut dels treballadors, d'acord amb els articles 24 i 25 del Conveni col·lectiu per al personal laboral d'aquesta universitat i a petició de la interessada, declar en situació d'excedència voluntària la senyora Caterina Canyelles Marquès, laboral fixa en la categoria de tècnica especialista (grup III) de la Universitat de les Illes Balears, amb efectes del dia d'avui.

D'acord amb l'acta número 2 de la comissió paritària del Conveni col·lectiu per al personal laboral d'aquesta universitat, aquesta excedència interromp el període de prova de sis mesos corresponent al contracte que la senyora Caterina Canyelles té subscrit com a personal laboral fix de data 23 de gener de 2003. Un cop la treballadora es reincorpori al seu lloc de treball, es continuarà computant el període de prova.

Us ho comunic perquè en prengueu coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma,  28 de gener de 2003

El Rector, Llorenç Huguet



Il·lm. Sr. Gerent de la Universitat.

Acords que fan referència a aquest.