FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XVIII
Núm. 210
Divendres,22 de novembre de 2002
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
ALTRES DISPOSICIONS
Rectorat
5934. RESOLUCIÓ del Rector del dia 13 de setembre de 2002 per la qual es dóna compliment a la sentència núm. 676/2001, de 26 de juliol, de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears.

El Jutjat Contenciós Administratiu núm. 2 de Palma va dictar sentència el dia 8 d'octubre de 2001 en el recurs contenciós administratiu núm. 28/2001, procediment abreujat, promogut per la representació de la senyora Isabel Febrer Munar. Aquesta sentència decideix: «Primer: desestimar el recurs contenciós-administratiu interposat contra la resolució del Magnífic i Excel·lentíssim Sr. Rector de la Universitat de les Illes Balears, de 15 de desembre de 2000, per la qual es desestima el recurs d'alçada promogut per la recurrent contra l'acord de la Comissió de Contractació de l'esmentada universitat, de 14 de juliol de 2000, que va resoldre declarar vacant la plaça de titular d'Escola Universitària de l'àrea de coneixement Llengua Espanyola, perfil dialectologia i sociolingüística espanyoles, adscrita al Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Llatina. Segon: confirmar la resolució impugnada per ser conforme amb l'ordenament jurídic []».

La part recurrent va recórrer en apel·lació contra la sentència esmentada. La Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears va dictar sentència el dia 8 d'octubre de 2001, en el rotlle d'apel·lació núm. 150/2001. Aquesta sentència decideix: «Estimar el recurso de apelación interpuesto por la representación procesal de D Isabel Febrer Munar contra la sentencia n 164 de fecha 08.10.2001 dictada por el Ilmo. Sr. Magistrado-Juez del Juzgado de lo Contencioso-Administrativo núm. 2 de Palma, la cual se revoca y en su lugar se dicta el siguiente

Fallo: 1) Estimar parcialmente el recurso contencioso administrativo, anulando la resolución recurrida por no ser conforme a Derecho. 2) Reconocer el derecho de la recurrente a que la Comisión de Contratación realice nueva propuesta valorando si la Sra. Febrer Munar concursante mejor puntuada presenta un currículum y actividad investigadora que se adecúa o no al perfil de la plaza convocada. 3) No ha lugar a expresa imposición de costas de ninguna de las dos instancias».

Aquesta sentència anul·la la Resolució del Rector de la Universitat, de 15 de desembre de 2000, per la qual es desestima el recurs d'alçada promogut per la senyora Isabel Febrer Munar contra l'acord de la Comissió de Contractació del dia 14 de juliol de 2000, que va resoldre declarar vacant la plaça de professor titular d'escola universitària de l'àrea de coneixement Llengua Espanyola, perfil Dialectologia i sociolingüística espanyoles, adscrita al Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Llatina.

En conseqüència, en compliment de la sentència resulta procedent d'ordenar que la Comissió de Contractació de la UIB realitzi una nova proposta i valori si la senyora Febrer Munar concursant més ben puntuada presenta un currículum i una activitat investigadora que s'adeqüen o no al perfil de la plaça convocada.

Us ho comunic perquè en prengueu coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma,   13 de setembre de 2002

El Rector, Llorenç Huguet



Acords que fan referència a aquest.