FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XVIII
Núm. 210
Divendres,22 de novembre de 2002
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
ALTRES DISPOSICIONS
Rectorat
5933. RESOLUCIÓ del Rector del dia 8 de juliol de 2002 per la qual es dóna compliment a la sentència núm. 78/2002, de 3 de maig, del Jutjat Contenciós Administratiu núm. 2 de Palma.

El Jutjat Contenciós Administratiu núm. 2 de Palma va dictar sentència el dia 3 de maig de 2002 en el recurs contenciós administratiu núm. 267/2000, procediment ordinari, promogut per la representació del senyor Alexandre Font Jaume. Aquesta sentència anul·la la Resolució de la Comissió d'Apel·lació de Concursos de la Universitat de les Illes Balears del dia 7 de juny de 2000, que desestima la reclamació efectuada pel recurrent contra la proposta de provisió d'una plaça de professor titular d'universitat de l'àrea de coneixement de Filologia Llatina, i que ratifica la proposta de nomenament de la senyora Maria Antònia Fornés Pallicer.

En conseqüència, en compliment de la sentència, resulta procedent d'ordenar la retroacció de les actuacions al moment d'aprovar i fer públics, de conformitat amb el que exigeix l'article 8.2.a) del Reial decret 1888/1984, de 26 de setembre, els criteris per a la valoració de les proves del concurs. L'òrgan responsable d'acomplir la decisió de la sentència és la comissió titular que va jutjar el concurs d'una plaça de titular d'universitat de l'àrea de coneixement de Filologia Llatina (Resolució de la Universitat de les Illes Balears de 5 de novembre de 1999 BOE de 25 de novembre).

Finalment, s'acorda de mantenir la senyora Maria Antònia Fornés Pallicer en les funcions que fins ara desenvolupa per no perjudicar tercers, fins que culmini l'execució de la sentència.

Us ho comunic perquè en prengueu coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma,   8 de juliol de 2002

El Rector, Llorenç Huguet



Acords que fan referència a aquest.