FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XVIII
Núm. 209
Divendres,18 d'octubre 2002
Any
Núm.
Acord
Cercar
?
NOMENAMENTS I SITUACIONS
Rectorat
5887. RESOLUCIÓ del Rectorat del dia 1 d'octubre de 2002 per la qual es contracta una professora associada en desenvolupament de l'Acord normatiu 1185/1990, de 25 d'octubre.

En virtut del que preveu l'Acord normatiu 1185/1990, de 25 d'octubre, i pel que fa a la possibilitat d'establir un programa extraordinari d'accions de plantilla i contractes de personal docent per exempcions de l'activitat docent de determinats càrrecs acadèmics, he resolt, a proposta del Consell Executiu i atesos els crèdits de disponibilitat immediata prevists a l'article 5 de l'acord normatiu esmentat, que:

La senyora Glòria Grases Colom sigui contractada com a professora associada (tres hores) de l'àrea de coneixement de Psicologia Evolutiva i de l'Educació, als efectes d'exempció de les activitats docents del vicerector d'Ordenació Acadèmica i Centres. Aquesta plaça restarà adscrita al Departament de Ciències de l'Educació.

Aquest contracte tindrà vigència des de l'1 d'octubre de 2002 fins al 30 de setembre del 2003 i, en tot cas, finalitzarà en el moment que cessi el càrrec acadèmic objecte d'exempció. La renovació d'aquest contracte requereix un acord executiu.

Us ho comunic perquè en prengueu coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma,  1 d'octubre de 2002

El Rector, Llorenç Huguet



Excma. Sra. Vicerectora de Professorat i Departaments, Il·lm. Sr. Director del Departament de Ciències de l'Educació i Il.lm. Sr. Gerent de la Universitat.

Acords que fan referència a aquest.