FULL OFICIAL
Universitat de les
Illes Balears
Any XVIII
Núm. 209

Divendres, 18 d'octubrede 2002

Any
Núm.
Acord
Cercar
?
ALTRES DISPOSICIONS
Consell Executiu
5859. ACORD EXECUTIU del dia 17 de setembre de 2002 referent a les necessitats de tutorització dels alumnes a efectes dels programes de Cooperació Educativa, programa Leonardo, accions de tutorització dels nous alumnes o altres tipus de programes .

D'acord amb el que preveu l'article 23.1.h) dels Estatuts de la Universitat, el Consell Executiu, a la sessió del dia d'avui, ha acordat, per tal de donar resposta a les necessitats de tutorització dels alumnes a efectes dels programes de Cooperació Educativa, programa Leonardo, accions de tutorització dels nous alumnes o altres tipus de programes dirigits al seguiment de les activitats docents dels alumnes, que els equips deganals i de direcció dels diversos centres de la UIB podran assignar tasques de tutor als professors que imparteixen docència al centre corresponent, seguint sempre criteris d'equitat i coherència.

Així mateix, s'ha acordat que aquestes activitats de tutorització seran reconegudes com a mèrit en els trams de docència de la Conselleria d'Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears.

Us ho comunic perquè en prengueu coneixement i tingui els efectes que corresponguin.

Palma,   17 de setembre de 2002

El Rector, Llorenç Huguet



 

Acords que fan referència a aquest.